Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williamsová (Queen Latifah) je krásna, neústupná a sexi taxikárka, známa tým, že sa ulicami New Yorku zásadne rúti rýchlosťou presahujúcou 150 km za hodinu! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektív, jeden z najlepších, ktoré New York má, ale, bohužiaľ, zároveň jeden z najhorších šoférov, akého kedy mesto zažilo. Andy je na horúcej stope gangu brazílskych bankových lupičiek vedených krásnou Vanessou (Gisele Bündchenová) a prehovorí Belle, aby mu pomohla štvoricu prefíkaných zlodejok chytiť. Chladnokrvná taxikárka a sebavedomý policajt sa spoločne púšťajú do napínavej hry na mačku a na myš a usilujú sa vypočítavé krásky prekabátiť. Divoká naháňačka sa môže začať, ale len v tom prípade, ak sa dovtedy Belle a Washburn nezabijú navzájom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (243)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +občas vtipné, solidní hudba –toporní a necharismatičtí herci, obyčejná zápletka, trapné hlášky a scény, dabing/// Očekával jsem americkou verzi Taxi s pohlednou řidičkou taxíku. Obálka tedy celkem klame :-( No bylo to strašný. Původním snímkům tady tento nesahá ani po kotníky, nehledě na to, že ve filmařině se vyskytuje takové množství chyb, že to až hezký není. A pochybuji o tom, že to byl úmysl. Když pominu to, že jsem často odvracel oči v sloup, tak jsem se občas i bavil, ale spíše nad demencí herců, scénáře…jestli to tak je v pořádku posuďte sami./// Celkem 41%/// ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Koncept je samozrejme dobrý, nakoľko Taxi je osvedčená značka. Každopádne už v Biblii sa píše "Nepokradneš" a Amíci to majú očividne na háku, keďže dokážu prachsprosto okopírovať úspešný film, nasadiť tam debilných hercov, namodelovať katastrofálne dialógy a priživiť sa na niekom inom. Toto je podľa mňa stoka a navyše spravená aj nekvalitne. Jedinú hviezdičku dávam za božskú Gisele. Strata času toto. 25 % ()

Reklama

Hopper 

všetky recenzie používateľa

No jo, ziadne veldielo svetovej kinematografie, koniec koncov to nebola uz ani predloha. Jedine na co sa da aspon trochu pozerat je Gisele a Co., ktore su skutocne k zakusnutiu, ale herecky to zase nie je nic moc. Co zostava je nie velmi vtipne, nie velmi akcne a obcas dost stupidne dielko urcene na zviditelnenie Queen Latifah pre jej americkych tmavsich obcanov. ()

alambert odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechapu, jak muze nekdo natocit kopii filmu, ktera se jmenuje stejne, je o tom samym a jsou v ni uplne stejny dialogy (fakt kompletni vety), ale je uplne trapna, hrozne animovana a i jinak na prvni pohled nizkorozpoctova...proste na tenhle film nekoukejte, pustte si originalni Taxi (1998)...Tohle je ODPAD!!! PS: vzkaz pro geminiho: to teda ne! xD ()

Bauer odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže asi tak takhle: Američani, jděte do hajzlu, podělali jste to naprosto. Když to neumíte, tak nedělejte remake francouzských filmů. Neumíte to! To by bylo na úvod. Tenhle film je nehorázná kravina takových rozměrů, že to není ani možné. Pouze okopírovaný francouzský hit, který nepřínáší nic nového. Francouzská verze je dost možná i kult. Americká verze je určitě průser! Automobilové honičky měli možná ohromit, ale mně neohromili a na to, že je to od američanů byli docela chabě natočeny. Největší mínus je ale v hereckém obsazení. Queen Latifah? Pro Kristovy rány!!! Proč nemohly obsadit do hlavní role nějaký chlapa? Proč museli být američané tak idiotsky originální, že do hlavní role obsadí 150 kilogramovou ženu, která by se do toho taxika ani nevešla! Strašný! Jimmy Fallon v roli policisty, co neumí řídit. Kde ho vyhrabali? Taky něco příšerného!!! Aspoň, že se bylo na co koukat v podobě Gisele Bündchen. Moc sexy!!! Jediný, co se mi líbílo víc, než ve francouzském taxi, tak je auto. Ford Crown Victoria je prostě autíčko s dokonalými tvary a když se hodilo do sportovní podoby, tak dokonalost sama o sobě. Takže Peugote jdi se klouzat. Na konec vzkaz americkým tvůrcům této debility: FUCK OFF YOU FUCKING IDIOTS! ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama