Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebelové se připravují na bitvu proti nemilosrdné armádě Mateřského světa a přitom mezi nimi vznikají pevná pouta a rodí se noví hrdinové i budoucí legendy. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 5

Recenzie (237)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Tak dejovo sme sa absolútne nikam neposunuli a v podstate sme dostali to isté, čo v jednotke. Dokonca sme mali ešte aj toho istého záporáka a len zmenu prostredia. Zackovi stále nikto nepovedal, že spomaľovačky boli fajn tak 20 rokov späť. Tu ich je skutočne náramne veľa a aby niekto nie raz, ale rovno trikrát spomaľoval to ako sa zberá obilie, no ako nehnevajte sa na mňa. Prvá hodina je znova zoznamovanie s postavami, o ktorých nič nevieme, sú nám ukradnuté a tak aby sa nepovedalo ,každá dostane 2 minútky na svoj príbeh. Po hodine príde akcia. Netajím sa tým,  že keď nie je príbeh a je kopec dobrej akcie, tak nemám problém dávať veľké hodnotenie. Táto akcia má však od dobre véľmi ďaleko. Nejaké svetielka, samé výbuchy, hlavné postavy (niektoré) sú netrafiteľné aj keď sú na bojisku len so sekerou alebo stoja samy na moste proti 100 nepriateľom. Aziatka s dvoma mečmi tak nevyužitá, a jej súboj v stodole proti 4, kde nakoniec aj tak prehrala je na smiech. Trojku už naozaj nie prosím. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Přišlo mi to ještě slabší než jednička. Jednička mi byla sympatičtější díky zábavnému rekrutování týmu s vibem 7 statečných, byl tam Charlie Hunham, byla tam boží monster- pavoučice a Ed Skren hrál nácka skvěle, tady prostě není nic. První hodinu není ani žádná akce jen se zaměřuje na background postav, který teď už nikoho nezajímá. monstra absentují úplně, žádná nová zajímavá postava nepřibyde, akce ujde, ale myslím, si, že tu ani není moc prostor pro Erko, nedokážu si ani představit, kde by mohlo být Gore, žádný takový fight tu není. Moc mě to nebavilo a to mám bezmyšlenkovité řežby rád. Slabé, raději sequel Armády Mrtvých než tuhle mrtvou frančízu. 4/10. ()

Reklama

HellFire odpad!

všetky recenzie používateľa

Zack Snyder dostal „blockbusterový“ rozpočet, volnou tvůrčí ruku a šanci napsat a natočit si, po čem nejvíc touží... a vylezlo z toho velké hlučné nic. Oficiálně se tak ukázalo, že Snyder je břídil. První hodina je zcela prázdná a ve druhé se bez přestání střílí a pořád něco vybuchuje. Jenže Snyder už nezvládá ani tu akci, což bylo to jediné, v čem byl kdy dobrý. Blockbusterová komedie. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

V podstate bych sem moh asi skopirovat komentar k prvnimu dilu a bylo by to jedno. Proste jak kdyby clovek dal pokracoval ve sledovani prvniho filmu, kde se nejdriv postavy daly dohromady a ted cekame na zaverecnou bitvu. Vlastne ani nebyl duvod, delat z toho dva filmy, stacilo by tady vyhodit prvni pulku, kdy se nic nedeje a sledujeme jen sklizen obili v hromade zpomalenejch zaberu a zbytek proste nafarit k prvni casti. Clovek tak jen ceka, kdy si daj vsichni pres drzku a je mu vlastne uplne fuk, kdo umre, kdo prezije a nebo vlastne i kdo vyhraje. Trikove to je prumer, akce nic moc novyho neprinasi a postavy nemaj co hrat. Misty to je krapet zabavny, misty nudny, misty spis smesny. Kdyby se to nebralo aspon tak desne vazne a netvarilo se to, jak kdyz si Snyder dela pudu pro x dalsich filmu. Za me po vsech strankach prumerny sci-fi becko, ktery by daleko lip fungovalo jako pilot k serialu. Takze stejne jako v pripade prvniho dilu slabsi 3*. Tentokrat aspon nejsem zklamanej, protoze jsem uz nic necekal. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Dovolím si použít svou větu z recenze 300 "Z toho mála, co nám Zack Snyder předvedl, dokázal vykouzlit neuvěřitelné takřka dvě hodiny. Aby také ne, když každá druhá scéna je zpomalená." jak jsem Zacka Snydera posledních 10 let bránil, tak tady se naplno vrátil ke všem těm svým sračkám. Když má párkrát za film vyvolat wow efekt (jako třeba u Supermana), tak jsou zpomalovačky fajn a umí je jako málo kdo. Jenže když je celý film zpomalený, je to k smíchu. Nebýt těch zpomalovaček, tak si možná divák nevšimne tuny kokotin, kterými je druhý díl Rebel Moon prošpikovaný. Sice byli i v prvním díle, ale děj odsejpal a nebylo tolik prostoru ty hovadiny řešit. Tohle bylo fakt něco otřesnýho. ()

Galéria (144)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se od 19. dubna 2022 do prosince téhož roku v americkém státě Kalifornie (Inyo County, Santa Clarita). Filmování probíhalo současně s výrobou první části a společný rozpočet činil 166 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)
  • O tvorbu vizuálních efektů se postaraly společnosti jako Weta FX, Mammal Studios, Rodeo FX nebo Scanline VFX. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama