Reklama

Reklama

Diabolská pasca

  • Slovensko Diabolská lesť (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V prestižní chlapecké škole vládne nekompromisně a tvrdě ředitel Guy Baran. Jeho drsnému drilu se neochotně podrobuje i jeho manželka Mia a milenka Nicol. Oběma však jednoho dne dojde trpělivost a rozhodnou se despotického Guya zavraždit. I přes komplikace při vraždě a ukrývaní mrtvoly se zdá být vše v pořádku až do chvíle, kdy zjistí, že mrtvola záhadně zmizela... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (61)

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Původní francouzská verze z roku 1955 je výrazně lepší. Tento remake byl sice obohacený o lesbické prvky, ale z poctivého francouzského policisty ve výslužbě, který byl jako vystřižený z nějaké detektivky, udělali policistku v invalidním důchodu. Také trochu opentlili konec ve snaze, aby byl dramatičtější, ale spíše to jenom pokazili. Tak to dopadá, když si někdo na původním dobrém příběhu chce přihřát svoji polívčičku. Co takhle vymyslet vlastní příběh? Jenže to nám moc nejde, že? Chechik a Roos by za tohle měli jít stát na hanbu. ()

Madison 

všetky recenzie používateľa

Dokonale omieľané klišé, ktoré má však správne hororové napätie a mysteriózny podtext. Sharon Stone je diabolskejšia než celá hollywoodska plejáda hviezd a rozkošná Isabelle Adjani mi často pripomínala Sophie Marceau. Pointa je pomerne očakávaná, ale hustú atmosféru nejde ignorovať, aj teraz mi totiž behá mráz po chrbte. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Originál z roku 1955 som nevidel a asi ani nepotrebujem vidieť, mne sa táto verzia páčila, páčila sa mi pointa a samozrejme herečky tu tiež stáli za to. Z mysteriózna sa vyvinula pútavá a zaujímavá detektívka s možno aj nečakaným koncom, ktorý bol poškvrnený len prílišným skomplikovaním. Hodnotenie tu je ale príliš podcenené, takže ja pridám. Mimochodom, Isabelle Adjani mala v dobe natáčania už 41 rokov a to je absolútny šok. Veď vyzerala tak do 30. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Takhle zdupat vynikající film, snad jeden z nejlepších thrilleru, který kdy vznikl, je docela zločin. Sharon Stone vypadá jak barová kurva, bývala jeptiška neumí hrát a jejich povedenej chlap je slizkej až to bolí. Kathy Bates jako jediná ve formě, ale na původního detektiva z originálního snímku fakt nemá. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

V porovnaní s francúzským originálom je remake nielen známejší a lepšie obsadený, ale má aj lepšiu trilerovú atmosféru. A to nielen na konci ako v origináli. Na druhej strane, s niektorými bodmi sa príliš nepára, ako napríklad príprava vraždy, a ide rovno na vec. Hoci je duo herečiek v hlavných úlohách známejšie, na plnej čiare ich zotiera menej známy Palminteri, ktorému rola sadla skvele. Trilerový záver je ešte lepší ako v originále. Aj keď obsahuje pár logických chybičiek a nepôsobí príliš vierohodne. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Producent James G. Robinson odešel od projektu v době, kdy Sharon Stone odmítla natočit scénu, kde měla být nahá. (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Pittsburghu. (Terva)

Reklama

Reklama