Reklama

Reklama

Flynn Carsen 2: Návrat do baní kráľa Šalamúna

(TV film)
  • Slovensko Flynn Carsen: Návrat do baní kráľa Šalamúna (viac)

Obsahy(1)

Flynn Carsen, náš známy knihovník, sa vracia na scénu! Po tom, čo už raz zachránil ľudstvo, osud sveta opäť leží na jeho pleciach. Záhadná mapa ukazujúca cestu k legendárnym baniam kráľa Šalamúna je jeho jediným kľúčom k posvätnej Knihe Šalamúnovej. Keď ho však prepadnú a mapu ukradnú, vydá sa Flynn do Maroka, kde stretne krásnu profesorku Emily Davenportovú. Keďže Emily je rovnako múdra a sčítaná ako Flynn, ak nie dokonca ešte viac, tvoria výborný tím. Spoločne sa vydávajú do temných baní a konajú rýchlo a s rozvahou, aby si pred svojimi protivníkmi udržali potrebný náskok. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (195)

otík 

všetky recenzie používateľa

Pohodový, klidný, levný, zábavný a ryze televizní dobrodružný snímek, kterých se dnes moc netočí a proto jsem z něj velmi nadšený. Není nad to sednout si na hodinku a půl k televizi a pěkně se nechat unášet na indiano-jonesovské vlně dobrodružství. Čert vem, že to Indianu hodně připomíná. Tady jde o vlastní sérii a kdo jí přijde na chuť, bude se hezky bavit. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Od prvniho dilu tu je jedna zasadni zmena. Flynn uz neni vystraseny hovado. Ne ze by z neho byl nakej extra borec, ale vsechno zna, nic moc ho neprekvapi a akce se neboji. Ale jinak to jede vicemene v kolejich prvniho dilu, mame tu flynngirl, mame tu nejakej legendarni artefakt a po trochu uvodnich kecech zhruba hodinku neprerusovanyho dobrodruzstvi okorenenyho spoustou humoru. Zvraty jsou sice predvidatelny a triky ubohy, ale koho to sere, Wyle je sympatak a film si udrzuje slusny tempo a bavi celou dobu. Slabsi 4*. ()

Reklama

Perverz 

všetky recenzie používateľa

Včera jsem si po stopadesátiletech pustil telku, a letěla tam tahle parodie na Indyho(ne na toho rapera, ale na Jonese), je to Tvfilm a tak to i vypadá. Hlavně že si to ze sebe dělá srandu, svižně to utíká, a to tak že když se jdete vychcat tak vám vlastně z filmu nic neuteče. Jen by mohl být Flynn větší kanec a trochu si zarajdovat. Vypadal že už dlouho nesmočil. Jo a jak ten film vlastně skončil? ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Hehehe. Televízna paródia-variácia-odvar z Indyho, Múmie, National Treasure, Da Vinciho kódu a všetkých podobných filmov, na aké si len spomeniete (vrátane seriálu Relic Hunter). Ale otvorene to priznáva a pozýva: "Vieme, že je to blbé, neoriginálne a so zlými trikmi, ale poďte si to užiť s nami, veď o nič nejde!" Vďaka réžii skúseného startrekovského Jonathana Frakesa to odsýpa, vďaka baviacemu sa Noahovi Wyleovi to je občas naozaj vtipné ("To, do čoho si si práve utrel spotenú tvár, je turínske plátno!"), nuž a tá Gabrielle Anwar je aj pri všetkom tom prehrávaní naozaj sexy. V kine by to bol prúser, na DVD človek ľutuje požičovné, ale len tak niekde v telke - príjemná oddychovka. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Rovnako dobré/slabé ako jeho predchodca (Tentoraz pribudli vyslovené citácie napr. IJ: POSLEDNÁ KRÍŽOVÁ VÝPPRAVA). Základná schéma s menšími obmenymi bola zachovaná - komediálnosť hercov kolíše medzi príjemnosťou a trápnosťou, má to naivno dobroružnú atmosféru. Ako spestrenie popracovného večera odporúčam všetkým, ktorý ešte nedospeli resp. tým, čo si radi zaspomínajú na svoje detské predstavy... ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy se Flynn Carsen (Noah Wyle) a Emily Davenport (Gabrielle Anwar) loučí s domorodcem a poté kráčí savanou, má Emily na zádech modročerný batoh. Ještě při setmění batoh stále má, avšak druhý den oba kráčí bez něj. V následující scéně, kdy dvojice dorazí do města, má Emily batoh opět na zádech. (zdeny99)
  • Natáčelo se v Keni a Jihoafrické republice. (Varan)

Reklama

Reklama