Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (197)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

It´s not a remake. It´s not a sequel. And it´s not based on a Japanese one. Ale tiež to nie je originálne a ničím výnimočné. Film ktorý sa točí okolo sterých známich klišé scén, otrepaný dej, dobre známe postupnosti úmrtia a prežitia postáv at. Jediné čo nemožem zapriet boli krásne vraždy a cameo roličky Englunda a Hdldera ma potešili. Inak je to len další priemerný b-éčkový horror, ktorý nepriniesol nič nové a len sa zaradil to už aj tak dlhej fronty podobných hororov. Mne osobne to dost pripomínalo "See No Evil" a zasmial som sa na tom, že jeden nemenovaný člen tal tomu iba 1* a Hatchetovi plných 5* :D no proste kde to žijem? 5/10 Aspon som zabil volný večer. ()

Tomes83 

všetky recenzie používateľa

Zmutovaný chlapík, tedy spíše už jeho duch, si ve své chatrči v bažinách pořizuje sbírku hlav svých obětí, které k němu nějakým způsobem zabloudili nebo se ocitli v jeho blízkosti. Naposledy to pak byla skupinka turistů, kteří ani v nejmenším na pověst o něm nevěřili! Krvavá jatka pak potěší každého příznivce žánru, zejména pak nejbrutálnější scéna (nic horšího jsem ještě neviděl) kdy jedné z turistek oddělí horní čelist od té dolní až nakonec zbyde jen jazyk! Jinak klasická vyvražďovačka, ale ty brutus scény vážně síla!!! ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Byl jsem docela překvapený. Tahle hororová slasher komedie mě dostala především svýma hláškama, které z úst vypouštěly ty dvě adeptky na soft porno. Zbytek herců už tak okouzlující nebyl, ale to už tak u většiny filmů bývá, že jsou tu jen do počtu. Začátek mě příjemně navnadil svou brutalitou a dokonce i gore scény ušly. Potom už sice takový frkot nebyl a sem tam se dostavila i nuda, ale ve finále jsem byl dá se říct spokojený. Gumovitost monstra mi nevadila, ba co víc jsem si připadal jako při sledování nějakého béčka z 80.let, které mám hodně rád. 7/10 ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Horor, ktorý zlyháva vo všetko, o čo sa snaží. Akože atmosféra louisianských bažín zapácha odfláknutými štúdiovými kulisami, background story kopíruje Jasonov príbeh viac než by to bolo vhodné, cameá legiend sú mdlé (Tony Todd je vyslovene trápny), slovné výmeny medzi postavami sú ako od ochotníkov, čo sa zabudli poriadne naučiť text a nazvať humor pubertálnym by bolo priveľkou chválou. Nakoniec jediné, čo vyšlo, je slušné gore. A to je sakra málo. A bolo by to málo aj v 80tych rokoch, na ktoré sa film odkazuje. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Bene dostal po ôsmych rokoch kopačky od svojej priateľky. Jeho kamošovi Marcusovi to však nie je ľahostajné a tak chce aby sa odreagoval na poriadnych párty s mladými kočkami. Bene však o ženskú spoločnosť nestojí. Chce podniknúť niečo, čo ho donúti nemyslieť na svoju bývalú lásku. Podnikne teda spolu s kamošom nočný výlet na strašidelné močariská. O bažinách v New Orleans traduje tajomná legenda. Od detstva zohavený Victor Crowley, ktorý pred niekoľkými rokmi tragicky zahynul za Halloweenskej noci nemá zľutovanie s nikým kto sa priblíži k jeho domu. S nikým! Jednorázová zábava lepšieho priemeru, ktorá ponúka skutočne výborné gore.Film je navyše doplnený o pár vtipných scén či dialógov - 60% ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (11)

  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)
  • Režisér filmu Adam Green ve filmu ztvárnil malou roli jedno z mladíků na začátku filmu. (LION-MR.T)
  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama