Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud dostane. Nora je prvotřídní prima balerína, která navštěvuje v Baltimoru ultra-elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je najít skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem. Jeho taneční nadání se však nezapře a Nora zjistí, že v tomto drsném klukovi je něco víc. Podaří se oběma realizovat své sny? A co láska? Nezkomplikuje jim životy? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (370)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Tyler Gege je beloch, ktorý vyrástol v chudobnej černošskej štvrti. Podľa toho vyzerá aj jeho správanie. Tvári sa ako namyslený idiot. Hrá basketbal so svojimi afro-americkými kamarátmi. Tancuje opičie tance v rytme hip-hopu. Kradne. Ničí verejný majetok. Pri jednej takejto akcii je zaistený priamo pri čine a musí ako alternatívny trest odpracovať cez dvesto hodín verejnoprospešných prác v elitnej tanečnej škole. Tam spozná, že sú v živote aj hlbšie hodnoty a najde aj svoju osudovú lásku. Dávno som už nevidel film, ktorý by mi bol tak odporný. V prípade hodnotenia tejto sračky budem subjektívny a nekompromisný: Odpad! ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Nevím čím to bylo, ale v kině se mi to nelíbilo tolik jako potom když jsem to viděla doma na DVDčku. Já si nemůžu pomoct, ale já tenhle film prostě miluju. Má úžasnej soundtrack, hlavní hrdinové umí dobře tancovat, doopavdy to mezi nima jiskří a já nemůžu jinak než pouštět si to pořád dokola a milovat ho pořád víc. Tohle už je pro mě prostě klasika a a asi žádný taneční film už nebudu mít nikdy radši. 5* a TOPka. btw. Ach ten Channing je tak krásnej :D ()

Reklama

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Spravil som chybu, že som to pozrel. Nie som totiž divácka kategória, ktorej to bolo určené. Teenagerom a rodeným tanečníkom. Aj tak však problém vidím inde. Veď taký Hriešny tanec na mňa zabral. Tu však škrípu herci, hudba, dej a ak by som mal pokračovať, tak asi vymenujem všetko. Je to zlé. 2/10 ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

No. Takže predtým ako sme s kamarátkami chceli ísť do kina, sme asi dva až tri týždne rozmýšľali, o čom môže byť. Napokon sme šli. A neľutovali sme toho. Bol to úžasný zážitok. Ešte keď bola taká veľká tma v celom kine a pri poslednej tanečnej scéne, pustili hudbu...no to bola len atmosféra. Herci hrali priemerne ale ja som bola úplne očarená Chaningom Tatumom a jeho spôsobom tanca.Nikdy neprestanem cítiť také podivné mrazenie, postupujúce po mojej chrbtici, keď to budem pozerať. Soundtrack úžasný, dej síce nie veĺmi nápaditý, ale tanec nehorázne dobrý. Takže asi tak 75%. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Tanečne-hudobné filmy to majú vždy ťažké a stoja oproti obrovskej kritike. Kôli tomu v poslednej dobe vznikajú samé hip-hopovo laďené pokusy, ktoré sú svojou ľahkosťou štýlovo zábavné, avšak hudobný žáner a väčne schematické scenáre zabránia celku emotívne sa rozvíjať. Škoda, pretože takto z toho má človek len prehliadku pekne zvládnutých tanečných kreácii. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (viac)

Reklama

Reklama