Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Evelyn Vogelová ukáže Dexterovi záznam, ktorý pred rokmi nakrútila s Harrym Morganom, keď ju prišiel požiadať o radu, ako má vychovávať adoptovaného chlapca Dextera, ktorý má zabijacké sklony po tom, čo bol svedkom masakry svojich rodičov. Dexter sa dozvedá, že morálny kódex, ktorým ho vychovával jeho adoptívny otec Harry, vznikol vlastne zásluhou doktorky Vogelovej, ona je jeho autorkou a vypracovala ho špeciálne na profil malého Dextera, túžiaceho zabíjať žijúce tvory. Psychiatrička však teraz od Dextera potrebuje protislužbu, pretože chýbajúcu časť mozgu poslednej obete vrah doručil priamo do jej rúk. Dexter chce však najprv vyriešiť problém so svojou sestrou Debrou. Tá sa na vlastnú päsť pustila do pátrania po ukradnutých šperkoch, čo jej poriadne vypomstilo. Medzitým polícia nájde ďalšiu obeť, ktorej chýba časť mozgu. Čiastočný odtlačok prstu privádza Dextera k mužovi menom Sussman. Zo záznamu na DVD, ktoré niekto zanechal u dr. Vogelovej, je zrejmé, že to bola zavádzajúca stopa. (TV Wau)

(viac)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda osmé sezóny ve mně zanechala rozporuplné pocity, na jednu stranu mě naplnila nadšením absence cenzorských zásahů, ale na druhou stranu jsem se nedokázal zbavit dojmu, že byla poněkud nezajímavá (až na některé momenty). ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prípad rezača mozgov pokračuje tak, že všetrovatelia nájdu ďalšie mŕtvoly, z čoho jedna bol páchateľ a zároveň aj obeť. Takže prípad bude zložitejší. Vzťah Debra a Dexter je na bode mrazu, brácha bude musieť ale sestričke pomôcť s falšovaním dôkazov a dobre si uvedomuje, že jej je toho veľa dlžný. Osobne žiaden kvalitatívny zošup zatiaľ nevnímam, ale keďže som bol upozornený, že ôsma séria je sklamanie, tak som obozretný. Každopádne si myslím, že ma nečaká žiadne výraznejšie sklamanie. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama