Reklama

Reklama

Tanec s mŕtvymi

  • USA The Gravedancers
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (126)

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Trash 

všetky recenzie používateľa

Jako hororovou komedii tento snímek hodnotím dvěma hvězdami, jako dobrá duchařina by to dostalo hodnocení stejné. Pokud ale budu akceptovat, že může existovat také kategorie "někde mezi" dříve zmiňovanými, pak bych už hodnotil hvězdami čtyřmi...tak si potom vyberte :c) Holt když to visení duchů na špagátech bylo všude tak roztomile přiznané a všichni měli úsměv od ucha k uchu... ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Chválim drsné poňatie a nápad s duchmi zosnulých psychopatov, ktorí si zo záhrobia prišli vybaviť účty s trojicou "gravedancerov" sa mi tiež páčil. Dej tu postupne pekne vygraduje a záverečné minúty sú jedna nepretržitá hororová nálož, škoda ale toho, že najmä vo finále sa citeľne prejaví nízky rozpočet filmu a najdôležitejšie scény sú tak nechutne digitálne. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ale tak príjemné prekvapenie.Absolutne som o tomto filme ani len nepočul ale napokon bol v pohode.V podstate od začiatku až do konca je tam niečo a to vážne stále až na troška vysvetlovania ale aj to ma bavilo.Duchovia sú spravený dobre , bohužiaľ na konci mi ale pripadali skôr smiešne.Škoda Sida toho som mal rád.Ale nechápem prečo si to pokazili na konci keď ich naháňala tá big hlava. To sa mi fakt nepáčilo inak super 4* a 70%. ()

akisha 

všetky recenzie používateľa

*Komentář může obsahovat spoilery.* Gravedancers mě nalákal slušným hodnocením, skoro až 60% je nebývale mnoho. A skutečně, bylo to dobré! Sice samozřejmě jsme už všechno viděli, všechny scény už známe, ale přesto to fungovalo. Nápad byl navíc zajímavej a tak trochu pátrací vsuvka (čí hroby že to byly?) příběh oživuje. Potvrdilo se taky dávno známé, totiž že jakmile se začne v baráku všechno otřásat, strach a napětí se vytratí (jak na to doplatil i Zámek hrůzy). Velkým plusem je, že se vyskytujou postavy, kterým člověk nepřeje brzkou smrt a Josie Maran se velice podobá Natalii Portman. Pak se ovšem dostaví nejvíc wtf moment filmu, když na konci vyrazí ze země obrovská a strašně počítačová modrobílá lebka, kterou by si snad nedovolili dát ani do Xeny, a ta začne pronásledovat hrdiny po louce. Tak to vážně ne, teda! Naštěstí je tu Tchéky Karyo, kterej mimo jiné pronese: "Už jsme tady dva dny, a to nejstrašidelnější, co jsme viděli, byla tvoje koupelna." ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (9)

  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)
  • Lokácia stvárňujúca Parapsychologický inštitút bola pred natáčaním dlhé roky opustená, bez vody a elektriny. Aby sa tu dalo natáčať, štáb tu použil niekoľko veľkých generátorov. (beso74)
  • Strašidelný zámok, atrakcia od Disney a duchovia v ňom, boli hlavnou inšpiráciou filmu. (beso74)

Reklama

Reklama