Reklama

Reklama

Americká komedie vypráví o pátrání po potopeném pokladu ze ztroskotané lodi. Hledá ho nejen zadlužený Finn, s nímž se rozvádí jeho žena Tess, ale i parta gangsterů.  Americká komedie Andrewa Tennanta, která spojuje dobrodružný žánr s romancí, vypráví o hledání potopeného pokladu z lodi Aurélie, která v 18. století ztroskotala v Karibiku. Věčný outsider Finn a jeho žena Tess, která má pocit, že honbou za zlatem ztratila osm let, se právě rozvádějí. Ona se chce vrátit do Chicaga a dostudovat, on je přesvědčen, že konečně našel to správné místo, kde se Aurélie potopila. Jenže není jediný, kdo prahne po objevu, který by vyřešil všechny jeho finanční problémy. Je tu i rapper a gangster Velký Králík a jeho nohsledi... V hlavních rolích Matthew McConaughey, Kate Hudsonová, Donald Sutherland ad. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (283)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nechápu to nízké hodnocení tady. Asi je od lidí, co nejsou odkojeni dobrodružnými filmy 70. a 80. let :-) Soubojem o poklad Yankee Zephyru a Alainem Quatermainem. Tohle je v podobném stylu, akce jako šafránu (dobrým kořením se má šetřit), docela slušný humor, nějaké ty náznaky vážna, samotná zápletka čekaná, ale chytře napsaná. Ono to vypadá hrozně jednoduše, když vznikne skutečně podařený žánrový film, ale věřte mi, je fuška něco takového sepsat a rozumně natočit. Tohle má všechny potřebné ingredience, a na první pohled možná ta preciznost práce ani není vidět. ()

kalap 

všetky recenzie používateľa

Bláznovo zlato, čo som to len vlastne chcel, tá skleróza ma ničí a už viem, jeden ožratý blázon vyjde v noci z krčmy a posmelený poriadne alkoholom si urobí skratku cez cintorín a tak si to šinie od hrobu ku hrobu, až nakoniec spadne do pripraveného vykopaného hrobu a zaspí. Ale o dve hodniny si to ďalší ožran šinie skratkou cez cintorín a potácajúc sa dorazí k vykopanej jame odkiaľ počuje krik prebratého ožratého blázna, že vraj " zima mi je, zima" a ten ešte stále ožratý blázon mu zhora skričí, bodaj by ti nebola zima, keď si sa odkopal.Stále neviem, čo som to vlastne chcel povedať, zato môže tá diera, áno tá veľká ozonová diera a už viem, Mačacie zlato áno mačacie, mačacie áno presne o tom som chcel,lebo ja ráno vstávam prirodze okolo deviatej a to asi vedia tie malé mačacie potvorky, lebo vtedy sa začnú zliezať od všetkých susedov a čakajú v záhrade, kedy ja, ich dobrý pánešek nakrmí.Samozrejem, že si zanadávam, keď celú noc mraučali ako ich preťahovali kocúrovia a mne prerušovali krásne sny z Acapulca, ale čo narobím, vylejem dva litre mlieka do veľkej misy, pozbieram zbytky jedál aj tie, ktoré by zbytkami ešte nemuseli byť a vyjdem von sadnem do veľkého dreveného dubového kresla, pozorujem tie mačičky ako sa zadarmo krmia, no na oplátku sa mi obtierajú okolo nôh pradú a vo svojej mačacine mi hovoria, že som dobrý pánešek a zajtra prídu zas, zamrkajú na mňa, podliezajú ploty a už ich niet. A ja stále neviem, čo som to vlastne chcel. Zato môže asi Janko Becher, s ktorým som toľko pil na zdravie až sme z toho pochoreli, ale vraj raz za život je to zdravé, alebo dvakrát? to už presne neviem.A stále neviem, čo som to vlastne chcel, aha film, ale už si nespomínam. ()

Reklama

Vojťas 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem letní jednoduchou, vtipnou a pohodovou podívanou - takže si nemám na co stěžovat! :-) ... Chvílemi mi sice vadilo, jak si sám film snažil hrát na důležitého a napínavého a také násilné odhalování místa pokladu (podobno jiným známým filmům, které netřeba jmenovat! ;-)) mohlo zvolnit, ovšem zas tolik to mému dojmu neuškodilo. ... Veliké plus u mě má každopádně hudba i krásné kamerové záběry a za celkovou zábavu, která se mě držela už od prvních minut skoro po celý film (a to jsem nepil :-D) dávám 4*! ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Asi takto tento film je taký aký má byť. Klišovitý, miestami kŕčovito zahraný a absolútne zbytočný. Conaughey sa v jednom rozhovore sťažoval že by chcel mať svoju vlastnú dobrodružnú sériu tak že mu odkazujem nech najprv si poriadne prečíta scénar. úprimne viacej akcie bolo aj v sahare. Moralistický snímok, ktorý je určený skôr pre zamilovanejšých pretože je to predovšetkým romantika a prehliadka klišé a mi už keď kupujeme lístok vieme ako to skončí, ale na obhajobu je to pozerateľné zo zaujímavým prostredím a pár naozaj podarenými vtipmi aj keď režisér asi zabudol točit film lebo to skôr všetko aj s efektami vyzerá na lacnú TV prácičku od vedľa. Takže asi tak. Čo malo byť povedané bolo takže good bye and good night ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ne tak tohle vazne neni zadna seriozni honba za pokladem s uplatnovanim spickovejch znalosti a hledanim stop. Mnohem vic to pripomina takovy letni dobrodruzstvi, kde se parta lidi flaka na plazi a nahodou objevi poklad. Ono se ani neni moc co divit, zhruba tak pulka postav tady moc rozumu nepobrala a chovaj se jak retardi. Samozrejme v cele s McConaugheym. To je takovy opaleny vysvaleny hovado, ktery se neustale usmiva, nez mu neco dojde muze si clovek skocit na zachod a kazdou chvily ho nekdo sereze. Ale nastesti taky maximalni sympatak, kterymu musite fandit. Hudson je tradicne roztomila a ostatni sice tak extremne nevynikaj, ale jsou taky v pohode. Jelikoz jsem ale ani zadny hardcore hledani pokladu necekal a byl jsem pripravenej spis na romantickou dobrodruznou komedii, dostal jsem presne to, co jsem cekal, do toho sem tam nejakou uchazejici akci a prekvapive i nejakej ten cakanec krve, takze jsem spokojenej. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (9)

  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Reklama

Reklama