Reklama

Reklama

Neuveriteľne uvravený a riadne egocentrický literárny agent Jack McCall (Eddie Murphy) má nielen extrémne podrezaný jazyk, ale aj sklon k fabulovaniu. V praxi to znamená, že aby spravil kšeft, neváha potenciálnych klientov doslova zahltiť záplavou prázdnych sľubov, ktoré neplánuje (a ani nemôže) splniť. No jedného dňa to s týmto pochybným presviedčaním skúsi na nesprávneho chlapíka, konkrétne na novodobého guru Dr. Sinju (Cliff Curtis), ktorý ho rýchlo odhalí a... Prekľaje! Zrazu v Jackovej záhrade vyrastie magický strom, ktorému po každom slove, ktoré Jack vyrečie, odpadne jeden list. Keď si po istom čase Jack uvedomí, že strata posledného listu sa stane osudnou nielen stromu, ale i jemu, poriadne ho to vydesí. A tak sa z muža, ktorý slovami nikdy nešetril, razom stane chlapík skúpy na slovo, ktorý sa buď naučí so svojím okolím komunikovať aj iným spôsobom, alebo skončí. Navyše na strome ostalo už len tisíc listov a Jackovi tisíc slov, takže by si mal riadne premyslieť, čo vypustí z úst... (TV Markíza)

(viac)

Videá (17)

Trailer

Recenzie (225)

Marsik 

všetky recenzie používateľa

NOVA - U Eddieho jsem se jako malý kluk hodně nasmál, hlavně u Zamilovaného profesora. Pak jsem o něm hodně let neslyšel, resp. jsem jeho filmy nevyhledával, poté jsem narazil na Norbita, což byla zábava opravdu na jedno použití, no a nyní opět s odstupem pár let tu máme Tisíc slov. Pár úsměvných momentů to mělo a i mírně smutný závěr nebyl špatný, ale celkově to není komedie, kterou si budete rádi připomínat. Čekal jsem zkrátka větší legraci a ztotožňuji se s názory, že Murphy v dramatických momentech není doma a že kdyby hrál hlavní roli někdo jiný, celková kvalita by vystřelila nahoru. 55% (with J.) ()

HaceR 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe som si opäť pozrel film s Eddiem Murphym a čakal som, že bude minimálne vtipný, ak nič iné. Opak bol však pravdou. Jednu trápnosť striedala ďalšia.Keď však prišlo na vážne veci, začalo to mať úroveň. Škoda len, že to bolo posledných 20 minút. To utrpenie však stálo za to, pretože aj keď film bol slabý, posolstvo bolo minimálne na zamyslenie. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Celkom príjemné prekvapenie.Dobrý nápad.Eddie bol výborný často som sa na ňom smial.Keď prišlo na tú emotívnu časť tak to malo silné ale aj fakt slabé chvíle.SPOILER:Keď už vyslovil tie posledné slová nemalo to žiadnu úroveň.Proste to len vyslovil a bolo.KONIEC SPOILERU.Ale ako v celku to bolo dobré pre mňa 4* a 70%. ()

theSaint 

všetky recenzie používateľa

Verbal mě překvapuje.. totální sračce v podobě Die Hard 5 (a není to jediný případ), kdy se z kultu stala směšná sračka, div nepěje ódy a zcela jasně vyhlížející odpočinkovou a nenáročnou komedii hodlá shodit do filmového dna a ještě níž. Irituje mě, když někdo vyzdvihuje nadhled na místech, kde nemá co dělat a v místech, kde je nadhled zapotřebí a očekává se, pro něj nemá pochopení a za každou cenu si hodlá masírovat své kritické chtíče. Osobně Eddieho filmy nijak nesleduji, není to můj šálek kávy, ale toho čokoládovýho sympaťáka mám i tak rád. Naprosto standartní věc, která neurazí, když nečekáte nového Oskara. Po dlouhé době jsem totiž viděl film, kde nelítají končetiny, nestříká krev a humor není fekální. Povedená oddechovka. ()

Psycho.R 

všetky recenzie používateľa

Nechci říct, že je to velkolepej návrat. To určitě ne, ale je to konečně komedie, která je hodna komika Murphyho kvalit. Ke konci je dokonce vidět i nějaký herecký talent. Zajímavé je vidět film založenej na nemluvící hlavní postavě, když právě její představitel se proslavil rolí ukecaných černochů. Být film delší a kdyby tu délku utáhl, dal bych v rámci jeho posledních filmů 4*. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama