Reklama

Reklama

Duch doby: Dodatek

  • USA Zeitgeist: Addendum

Obsahy(1)

Volné pokračování prvního Zeitgeistu, ve kterém se tvůrci již nesnaží nikoho o ničem přesvědčovat, ale pouze chtějí tímto filmem informovat co nejširší veřejnost. Zeitgeist: Addendum předvádí, že náš současný životní styl založený na penězích je jen velký podvod na celé lidstvo, v další části rozebírá vykořisťování a ovládání zemí mezinárodními korporacemi a celý film vyusťuje předložením návrhů na zlepšení života, společnosti a světa obecně. (wader)

(viac)

Recenzie (151)

bari68 

všetky recenzie používateľa

Prvý film Zeigeistu na mňa zapôsobil nesmierne dobrým dojmom.Možno aj to zrazilo hodnotenie druhého diela o priečku nadol.Znovu , ale ide o skvelý dokument , ktorý si momentálne zobral na paškál témy akými sú: centrálna banka, peniaze, politika.Ich nápady a myšlienky sú znovu dobrým materiálom na zamyslenia sa veciam okolo seba.Sú síce kritické(kto povie, že nie, klame),ale na druhú stranu bohužiaľ miestami, resp. vo väčšine pravdivé a vizionárske.Viz. peňažný systém ,ktorý je v súčasnej doby veľkým výkričníkom doby. ()

Iguaner odpad!

všetky recenzie používateľa

Zeitgeist je stejný odpad jako komunistické uspořádání společnosti, kterým navrhuje nahradit to současné. Směs lží, polopravd, vnitřních paradoxů a pár faktů, která má inteligentním očím otevřít oči? Ale kdo inteligentní uvěří např. tomu, že "v roce 1991 zaútočili Američané zcela bezdůvodně na Irák" a již 30 let existuje funkční prototyp auta na vodu? Možná tak Karel Gott :-) ()

Reklama

Schuldiner 

všetky recenzie používateľa

Toto je snad ještě zajímavější než první díl!!! Doporučím to každému přemýšlivému a samozřejmě inteligentnímu člověku, kterého znám... A poté může započít diskuze! Je tam tolik zajímavých myšlenek. Ne, že bych to považoval za dokonalost, a ani si nemyslim, že je to uplně všechno pravda a že to všechno ´´sedí´´, ale prostě je to parádní záležitost k přemýšlení! ()

d-fens odpad!

všetky recenzie používateľa

7 miliárd (a viac) ľudí šťastných a spokojných vďaka technokracii (technológiám) je pre mňa stelesnenie tej najprízemnejšej formy materializmu, voči ktorému sa film paradoxne snaží ponúknuť alternatívu.... a aj keď atómy môjho tela vznikly úplne rovnako ako atómy tiel iných ľudí, ani v najmenšom ma to neinšpiruje k tomu, aby som sa s nimi cítil previazaný viac ako s chladničkou alebo urýchlovačom častíc v Ženeve.... ľudia ako ja sú proste prekážkou v napĺňaní sna idealistov typu Petera Josepha, a mám vážne obavy, že ak by sa dostali k moci, skôr či neskôr by so mnou začali zachádzať rovnako ako USA s ľavicovými diktátormi v latinskej Amerike.... aj z toho titulu je pre mňa 7 miliárd šťastných ľudí na planéte Zem viac ako odpudivá predstava ()

wellar 

všetky recenzie používateľa

Davam tomu o 2 hviezdy viac ako Zeitgeist I... To preto, lebo som ocenil ako sa nas uz nesnazia za kazdu cenu SOKOVAT svojimi neuveritelnymi objavami z pofidernych zdrojov. Je pekne ako sa snazia prinutit k rozmyslaniu lenivych americanov. Samozrejme ze v hlbsej podstate maju pravdu s celym pohladom na system sveta. ( dlhy, ropa atd atd ) Ale ved to predsa vieme aj bez nanosu teatralnosti a patosu s akym nam do cele predostieraju. A druhu polovicu, ktora prinasa ,,kvazi ,,riesenie netreba velmi komentovat. Kto uz by sa snazil zlepsit svet ked sam vie ze nebude zat vysledky prace? Taki sme . Ja vidim nadej niekde inde a nie v projekte VENUS :) (ale cestovat 6400 kmh vo vakuovej tube krizom cez ocean by som chcel ) ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama