Reklama

Reklama

Olive, stredoškoláčka si v škole pripadá ako neviditeľná. Keď ju jej najlepšia kamarátka Rhiannon pozve na víkend, Olive si vymyslí, že má rande s neexistujúcim vysokoškolákom. V pondelok sa dievčatá stretávajú na školskej toalete a Rhiannon sa Olive vypytuje na jej rande. Tá ju oklame, že cez víkend s fiktívnym chlapcom prišla o panenstvo. Nanešťastie ich rozhovor vypočuje ďalší pár uší a školou už sa šíria zvesti o Olivinej promiskuite. Zrazu je Olive študentkou, ktorú každý pozná a ona si užíva svoju novú popularitu. Jediný, komu prezradí pravdu je jej homosexuálny kamarát Brandon, ktorého všetci šikanujú. Olive mu poradí, nech si vymyslí, že spal s nejakou dievčinou. Nakoniec spolu predstierajú sex na party. Lenže potom sa všetko zvrhne a za Olive prichádzajú aj ďalší odpadlíci a ponúkajú jej peniaze za vylepšenie si svojho imidžu. Olive úplne stráca kontrolu nad situáciou, podarí sa jej všetko ustáť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (626)

Cival 

všetky recenzie používateľa

Do téhle uličky (slepé?) navedla teen zábavu Juno: Slaboučký příběh na zcela nevěrohodné zápletce, který má zachránit víra v charisma hlavní fešandy, co neustále něco drmolí, aby působila chytře a vtipně. Ne, to NENÍ správný recept na novou žánrovou klasiku hughesovských parametrů. Navíc se nosných vtípků a hlášek moc neurodilo... ještě že ta Emma Stone opravdu je supersweet & superhot. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Gluck by měl mít na bláznivé komedie patent. V Easy A zavítal na typickou americkou střední, provětral několik stereotypů a jako bonus přidal nejúžasnější rodiče filmového plátna vůbec. Většina vedlejších postaviček je tady zábavných, ale hlavní hvězdou je jednoznačně Emma Stone, která září v každém záběru. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Lidi se překotně vytahovali, že se mnou spali, ale nikdo se o to doopravdy nepokusil. Už jsem myslela, že mám fakt dole skřítka." Sledovat život opovrhované školní štětky s neporušenou panenskou blánou mě hrozně bavilo. Olive se mi prostě hodně líbila, její smysl pro humor mi imponoval a kdyby se mnou někdy chtěla předstírat sex, tak bych si to určitě hodně užil. Kromě toho mě dost bavila skvěle vypatlaná katolická mládež, pohodový učitel pan Griffith a zejména báječný párek rodičů, jejichž ledabylou toleranci bych v sobě chtěl někdy nalézt. Jen nad tím konstatováním, že Florida je horší než chlamydie, se ještě budu muset na chvíli zamyslet. Nejlépe s Olive. ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Příběh slečny ze střední školy, které se vymknou její lži z ruky. Příběh poněkud neoriginální, ale.. Ano, dávám 4*, jelikož se mi dostala pod ruku opravdu zábavná komedie z emerické háj skůl, která není totálně pitomá. Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu, ale je to tak. Vtipy tu byly opravdu vtipné, navíc se scénáristé vyhnuli zbytečným trapnostem, fekálnímu humoru a problémům teenagerů, které ve skutečnosti nemají a nezajímají je. Všichni působili přirozeně, herecké obsazení bylo naprosto skvěle sladěné. Navíc v hlavní roli nebyla žádná barbie nebo Hanička Montánů, ale obyčejná sympatická holka, která měla vskutku vtipné repliky. Tak nějak bych si představoval filmy pro pubertální skupinu místních uživatelů. 75% ()

LihO 

všetky recenzie používateľa

Podobné "high school" komédie sú väčšinou suché, bez nápadu s nepríjemným obsadením a lacným scenárom. Čo sa však tohto filmu týka, tak som rád, že sa od tejto predstavy vzďaľoval ešte viac ako som dúfal po tom, čo som videl trajler. Priznávam, že tento komentár je trochu subjektívny hlavne kvôli sympatickej Emme Stone, na ktorú by mi nevadilo pozerať ani keby išlo o presne takú komédiu ako som opísal na začiatku. Keď sa však k tomu pridá vtipný scenár plný skvelých nápadov a dialógov, ktoré nie sú len nejaké umelé a prázdne kecy, tak to fakt stojí za to. Taktiež strih a celkové spracovanie filmu na veľmi dobrej úrovni... striedanie zrýchlených a spomalených záberov a podobné detaily. Celkový dojem, ktorý mám z tohto filmu je niekde medzi 90 - 95 % a som si istý, že ten film si opäť rád pozriem znovu :) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (30)

  • Software, který Olive použila pro streamování videa, je Trillian Astra. (sssssycak)

Súvisiace novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (viac)

Reklama

Reklama