Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiálny názov) (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (134)

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Miluju filmy o mimozemšťanech a zvlášť horory. Tenhle film měl našlápnuto na perfektní snímek ale asi tak od 70 minuty si to pěkně posral a ten konec? U mě teda absolutně nezabodoval. Vizualizace mimozemšťanů byla fajn a objevovali se tam dost často, byl i nějaký ten gore. Herci ušli ale za zmínku nejvíce stojí asi Michael Ironside a jeho tričko s kachničkou. 55% ()

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to sorry pánové, ale tohle byl fakt sci-fi úlet. Americká vláda má dohodu emzákama, že můžou unášet lidi a dělat na nich pokusy. To je mi celkem fuk, ale hlavně co jsem zjistil. Že láska nejen hory přenáší, ale dokáže vás taky dostat z vesmíru do lesíka. Nezáživná kravina, která se snažila tvářit vážně - 5% ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

The Vicious Brothers opäť nesklamali. Po Grave Encounters ktorý ma potešil napriek tomu že vypínam film akonáhle zistím že je točený ako foun footage (tento našťastie nie je) opäť prišli s filmom v ktorom je to čo tam chcem vidieť i keď sa nevyhli vykrádaniu kultovky a podobného béčka rovnako ako WTF momentu (análna sonda =) no záver filmu je proste z mojich najobľúbenejších. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Parta mladých jede na chatu... Už jenom ten začátek zní blbě. Jenže bacha, ono to pak začne být i celkem zajímavé, začne to být i napínavé a dostaví se dokonce i nějaká atmosféra, jenže tomu zase ubližuje podivný vývin děje, postavy jsou buď nesympatické nebo nijaké a některé scény působí úplně pitomě (třeba jak si tam ty mimozemšťany přivolává, protože jí sebrali kluka a ona ho přece nikdá neopustí...). Potom se dostaneme na loď, kde jsem tak nějak doufal, jelikož mě to hodně zajímalo, o co mimozemšťanům jde. A já se to nedozvěděl, leda by jim primárně šlo o brutální anální sex páchaný na někom. A ten konec to už zabil úplně, do té doby jsem zvažoval, že bych dal i 3*, ale ten konec to fakt zmrvil, takže nakonec dávám jenom lepší 2* Na víc to fakt nemá, je to pro mě zklamání jako prase. ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Škoda že se film snaží bejt až moc cool za pomoci cool hudby, cool zpomalovaček a cool chování postav. Kdyby to bylo menší indie ve stylu suprovýho Alien Abduction tak jsem spokojenej. Právě scény s miminkama zde umí bejt napínavý a triky to má dost dobrý, takže základy jsou. Jenže někdo se holt pod vlivem většího rozpočtu snažil zahrát si na Michaela Baye. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)
  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)

Reklama

Reklama