Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kým Marcus (Martin Lawrence) sa pomaly chystá do policajného dôchodku, Mike (Will Smith) je presvedčený, že bude loviť zločincov do konca života. A to môže byť čo nevidieť – niekto sa ho totiž pokúša zabiť. Svojskí miamskí detektívi si tak naposledy musia zmerať sily s nepriateľmi v očakávanom pokračovaní populárnej akčnej komédie. (Itafilm)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (599)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Človek dúfa v ako-tak dôstojné pokračovanie, a dostane film, pri ktorom sa zamyslí, či to vlastne nie je najlepší diel série. Ale už som jednotku a dvojku dlho nevidel. :) Buddy akčná krimi ako od babičky Bayovej. Dobre vyvážený pomer humoru, prekvapivo funkčných vážnych momentov a solídne natočenej, prehľadnej akcie, zavŕšenej dosť parádnou finálnou prestrelkou. Will Smith je najväčší frajer pod slnkom, Martin Lawrence je stále dobrá komediálna (ale nielen) protiváha, bavili ma aj mladí parťáci (čakal som, kedy sa konečne prejaví Bjorn, a nesklamal) a navyše to má kvalitných zloduchov. Zápletka nič bombastické, ale pekná osobná línia s pomstou úplne stačí a drží film pokope. Polnočné kakao ftw! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Blbo si to hodil!“ Parádna jazda, ktorá má síce až dve hodiny, ale pravdupovediac je natoľko dobrá, chytľavá a zábavná, že by ste v pohode brali 30 minút navyše (a 10 potitulkových scén viac). Akcia je dobrá. Dokonca veľmi dobrá. Síce mohla byť ešte o štipku lepšia. A občas obsahuje divný strih. No každopádne je určite lepšia, než som čakal. A možno je nakoniec aj fajn, že jej otcom nie je Bay, ale nové režisérske duo, ktoré ju (ako poznám Baya) poňalo predsa len trochu inak. Kľudnejšie? Prehľadnejšie? Akcia odsýpa, je dynamická a plná originálnych nápadov. Nestrácajú sa v nej charaktery hrdinov, ale miestami ju práveže skôr dopĺňajú a posúvajú dopredu (čo v akčnom žánri nie je pravidlom). Na Martinovi Lawrenceovi je (najmä vo finále) vidieť, že režiséri, kameraman a strihači mali čo robiť, aby ho adekvátne zakomponovali do mozaiky (predsa len to proste nie je a nikdy nebol akčný herec s dobrou kondičkou, na rozdiel od Smitha). Ale dá sa to prekúsnuť. Vlastne je svojou neschopnosťou paradoxne sympatický (v zmysle, že sa nehrá na niečo, na čo nemá a nikdy nemal). Skvelou správou je, že trojka parádne odsýpa nielen v akcii, ale aj v dialógoch. Jasné, dôjde čas i na machrovanie, hlášky, chémiu a vzájomné doberanie sa a podpichovanie. Sme predsa v buddy movie (resp. skôr v tímovke?). Ale ja teraz vravím o normálnych dialógoch, kedy sa hlavní hrdinovia psychologicky posúvajú dopredu, menia sa a prestávajú z nich byť akčné figúrky a začínajú sa stávať uveriteľnými hrdinami z mäsa a kostí. Joe Pantoliano výborný. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Humor kupodivu na mňa fungoval (ale nie vždy), scenár si na moje fakt veľké prekvapenie pripravil zaujímavé témy, skrátka na život päťdesiatnikov vo všeobecnosti je nahliadané optikou ich rodinného života a v tomto smere nás čaká zopár prekvapení. Čo ale fungovalo menej, je, a teraz vážne na moje veľké prekvapenie, akcia. Príbeh síce odsýpa, sme radi, že sa pozeráme opäť na starý tím, furt sa niečo deje, ale že by som si na nejakú akciu spomenul ešte zajtra, silno pochybujem. Z nostalgie ale zostanem u vyššieho hodnotenia. 70% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Chcel som ísť na to do kina, ale akurát sa objavil na Slovensku Covid-19. Bad Boys navždy sú po veľmi dlhej dobe filmom, ktorý po dlhšej tvorivej pauze nadväzuje na zavedenú značku a neživí sa len na podstatne lepších predošlých dieloch. Navyše, ide o tretí diel, ktorý nejde podľa zabehnutých konvencií ale prináša plnohodnotný ďalší diel do príbehu tejto dvojice. Tretí diel totiž ponúka presne to, čo by si fanúšik predošlých dvoch filmov vlastne prial vidieť. Návrat oboch titulných predstaviteľov presne v štýle, v akom ich máme radi, hromada humoru, napchatá akcia tak správne cez mieru a návrat niekoľkých známych tvárí. To všetko navyše podporené ešte o niečo temnejším príbehovým rámcom ako posledne. Výsledný kokteil tak funguje na jedničku a vy sa budete baviť od začiatku do samotného konca. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Léta páně 1995 tenhle tandem černých policajtů dokonale komerčně zabodoval. Za zády měli tehdy dravé ucho Michaela Baye. Dvojka byla už dost destruktivní, dost přepálenou a dost nákladnou. Po ní se Bay utrhl ze řetězu, takže po půl hodině trojky jsem si říkal, jak moc jsem vlastně rád za duo mladých neznámých Evropanů s marockými kořeny. Jenže půl hodiny před koncem jsem si naopak zase přál, aby se ďábel Bay vrátil. Výsledek je slušný, ale co bych dal třeba za honičku s padajícími auty nebo jakoukoliv zapamatovatelnou scénu? Bohužel nepřišla. Bouchá toho prostě méně. Ale postupně. Od dvojky uběhlo neuvěřitelných 17 let. Smith během nich měnil ve zlato (skoro) vše, na co sáhl, Lawrence pokračoval v laciných černošských komediích. Nevadí, pánům to spolu šlape dokonale. Starší z nich se právě stal (ubuleným) dědou a pomýšlí na penzi, mladší je součástí velkého plánu pomsty za roky starou smrt mexického drogového krále. Začne to solidně, ovšem brzy ubereme plyn a zpomalíme. A zásadní momenty prostě nepřicházejí. Vedlejší linie specializovaného oddělení nic moc nového nenabízí, přitom týmu šéfuje Smithova ex, stále to mezi nimi jiskří, ale bojíme se do toho šlápnout, prvky dramatu (napětí mezi ústřední dvojicí) moc nefungují a docela dost se kecá. A i u akce cítím vyměknutí. Akční scény bohužel postrádají originalitu, regulérní eRko si zasloužilo mnohem víc ostřejších momentů. NAŠTĚSTÍ je tady ústřední duo, oba jsou při chuti a jejich slovní výměny baví. Jen bych k těm dunivým songům, efektní kameře a oranžovým západům slunce přidal jednu řádně hravou akci. Fakt by tomu dost pomohla!! ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (19)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (viac)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (viac)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (viac)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (viac)

Reklama

Reklama