Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou komédiou plnou veľkolepých vizuálnych efektov. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a tiež hercov zo „starej partie." (Itafilm)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (610)

darkrobyk odpad!

všetky recenzie používateľa

Film, který neměl nikdy vzniknout. Přehlédnu všechno to kopírování a vykrádání předchozích dílů, jelikož se tomu dá říkat i pocta. Tohle je ovšem ultrafeministická srajda, kde všichni chlapi jsou divní nebo rovnou blbí a je třeba nakopat jim koule, i kdyby byli už jen v podobě duchů. Z poloviny sitcom bez přimíchaného smíchu, z poloviny ptákovina, co na první pohled není nijak nebezpečná. Hned na druhý jde ale o xenofobní a nenávistný film. Pokud by měly nové Krotitelky duchů prezentovat současný americký film, pak by i dekadence byla ve srovnání s ním procházka báječným růžovým sadem. Naštěstí tomu tak není... ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Ty voe co se to z těma komediema děje... Neříkám, že původní dva filmy jsou pro mě nějaké nepřekonatelné klasiky, ale jsou to příjemné osmdesátkové komedie a takový potracený remake si nezasloužili. Nemám chuť se o tom dál rozepisovat 1* za to, že na největší sračku roku centrální demenci to nemá a v kině jsem za to prachy nevyhodil, tak budu shovívavý. Nejlepší vtip je obsah. Prej herecký tým složený z těch nejlepších komediálních herců současnosti! V čele Melissa jsem tlustá kráva bez talentu Mc Carthy. Fuck off! 10% ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Je poznať, že sa tvorcovia snažili byť za každú cenu moderní a vtipní. Remix ústrednej pesničky s názvom Ghostbusters je zbytočný, nadmerné zbrane a bojové scény v štýle Matrixu taktiež. Počítačoví experti sa chceli predviesť a výsledný gigantický biely panák z loga je naozaj desivý, až nechutný. Pre fanúšičky okolo 17 rokov zapojil rejžo Feig do deja Chrisa Hemswortha stvárňujúceho sekretára Kevina, ktorý má IQ hojdacieho koňa. Rádoby vtipné scénky, pri ktorých sa trápnosťou dostaví dovtedy zhovievavý úsmev, nezachráni ani jeho dokonalá image. Za celé dve hodiny sa nedočkáme takmer žiadneho napätia, film končí klišé, panoramatickou nočnou scénou s obrovskými svietiacimi nápismi. Väčšia časť populácie považuje tento pokus za veľmi nevydarený a hanobiaci originál. Nové Krotiteľky duchov zaiste nie sú ani priemerom kinematografie, či sa po ňom cítiť znechutene a urazene, musí však posúdiť každý sám. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Vôbec neviem jak to ohodnotiť, ani jak sa k tomu postaviť. Niečo áno, niečo nie; každopádne som sklamaný, nakoľko je to najslabšia Feigova komédia. Po fantasy stránke ok, triky sú vynikajúce, všetky tie Ghostbusters trademarky rozhodne potešia (či už ide o auto, zbrane, alebo príšery). Dejová línia s Garciom má tiež niečo do seba, keby fungovala vo väčšej miere, namiesto len plnenia úlohy v podstate stále toho istého putovného vtipu. Cameá úplne zbytočné, vystrihnuté scény (pozeral som extended verziu) nezaujímavé. Chémia medzi ústrednými herečkami by ešte ako tak vychádzala, ale Ony štyri ako akčné hrdinky nesedia a to ani v satirickom zmysle. Omnoho lepšie boli úvodné scény bez kostýmov, s rovnakými charaktermi. Ale čo je najhoršie, je tam proste málo dobrých vtipov. Je tam celkovo málo vtipov. Zábava funguje na báze filmu pre celú rodinu, pričom využíva hlavne situačnej komiky vyplývajúcej z rozdielnosti charakterov, rovnako ako pôvodné filmy, ktoré ale obsahovali humoru viac. Tých pár fakt vydarených vtipov (hlavne výsmech hejterom, niekoľko stereotypových a sebeparodických) deti nedocenia, a naháňačky s prerastenými michelinkami zas neocenia dospelí; takže sa ponúka otázka, komu bol vlastne ten film určený? Celý čas vlastne sledujeme film pre decká, ktorý niekoľko komičiek neustále odľahčuje, pričom sa síce nedostanú na hranicu paródie aby to už bolo urážlivé, ale brať ktorúkoľvek scénu ako súčasť nejakého - ja neviem - neimprovizovaného filmového celku, sa nedá ani na sekundu. Je otázne do akej miery to bol úmysel. Každopádne, ten film neponúka veľa toho v čo som dúfal, a toho čo som bral ako nutné žánrové zlo zas ponúka až moc. Vlastne som si pri sledovaní viackrát spomenul na Sandlerove Pixels. Keď to poviem natvrdo; nové Ghostbusters neprekonávajú originál(y) ničím. Čo nahráva hejterom. Nenudil som sa, užil som si Wiigovú (Melissa sa držala prekvapivo na uzde) a schuti sa zasmial na Feigovom pokukávaní po tej mase ľudí, ktorú tak moc naštval, a tom, ako ich má hlboko. A ostatných asi tiež. Medzi 2 a 3*. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Ghostbusters nie je v žiadnom prípade trapas a vlna prehnanej nenávisti je absolútne neoprávnená. Hlavne v sezóne, kde sklamáva jeden očakávaný projekt za druhým. Pri spomienkach na Warcraft, Tarzana alebo Singerovu Apokalypsu by som sa dokonca odvážil označiť tento projekt za príjemne prekvapenie. Pre niekoho môže ísť o svätokrádež, no ak sa vám podarí na dve hodinky zabudnúť, že v 80. rokoch minulého storočia vznikol jeden vynikajúci film s nadpriemerným pokračovaním, môžete sa celkom slušne zabaviť pri jednom priemernom aj keď úplne zbytočnom produkte továrne na sny ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (20)

  • Melissa McCarthy (Abby Yates) v rozhovoru prozradila, že ona i její herecké kolegyně byly překvapené improvizačními schopnostmi Chrise Hemswortha (Kevin). Mnoho svých vtipných replik si totiž vymýšlel sám. (Nikitera)
  • Jedním, kdo v pokračování odmítl vystupovat, byl Rick Moranis (v původním filmu Louis Tully). Tento herec nenatočil žádný hraný film od roku 1997, kdy mu zemřela manželka na rakovinu prsu, načež se rozhodl věnovat především svým dětem. Sám svou neúčast před kamerou okomentoval slovy: "Vzal jsem si pauzu, která se protáhla ještě ve větší pauzu". V jednom interview pak ke své účasti v nových Krotitelích duchů řekl: "Nevidím důvod, proč bych se měl na jeden den účastnit nečeho, co jsem dělal před třiceti lety", přičemž popřál hodně štěstí a úspěchu ostatním hercům i celému štábu. (PierrevanH)

Súvisiace novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (viac)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (viac)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (viac)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (viac)

Reklama

Reklama