Reklama

Reklama

Megakrokodíl verzus superaligátor

(TV film)
  • Česko Krokodýl vs. aligátor (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (72)

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Blbé, tak blbé, ... až je to k smíchu a tedy pobaví. Postavy tak stupidní, že se fakt pobavíte. Totální brainwash na totální relax mozku. Film totiž můžete mít i jako zvukovou kulisu - a když se podíváte jednou za 15 minut, o nic nepřijdete. Když se strefíte do momentu, kdy jedna z potvor zaútočí, můžete se i zasmát. (Ideální film např. při žehlení, luxování, atd.). ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Celkom v pohode eco horror z produkcie neslávne známej televíznej stanice SyFy. Z názvu vyplýva, že tu budeme mať čo dočinenia s prerasteným aligátorom a dinosaurom pripomínajúcim T-Rexa. Monštrá sú spravené v celku dobre, veď o to pri týchto filmoch viac-menej ide. Herecké výkony sa samozrejme držia na hladine podpriemernosti a k tomu prislúchajú aj dialógy a dej. Ale koho proste takéto filmy bavia, tak si príde na svoje. Monštrá hryzú, trhajú a samozrejme zabíjajú ľudí, takže nudy sa báť nemusíme... 60%. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Typický Wynorski. Level stupidity prekračuje aj obvyklú úroveň prítomnú pri podobných filmoch, herci spolu s efektami na otrasnej úrovni a to všetko s jediným cieľom. Pobaviť diváka. A to sa Wynorskemu za mňa čiastočne podarilo, i keď  v podobnej kategórii ujetých filmov, ktoré sú cielene hlúpe a objektívne veľmi veľmi zlé viem i z pamäti vymenovať niekoľko výraznejších a vtipnejších filmov ako je tento. 1* za Megakrokodíla a superaligátora, ich neskutočne zlé trikové spracovanie a vzájomné súboje, ktoré naozaj stoja za to vidieť a druhá * za démonického Carradina, ktorý si svoju rolu skutočne vychutnával a kradol si každú scénu pre seba aj napriek tomu v akej sračke hrá. Pobavených 30% ()

Bercuss odpad!

všetky recenzie používateľa

Vykrádačka Jurskýho parku a snad i Cesty do pravěku.Např. scénka s džípem viz JP a závěrečný souboj zase CDP. Stupidita tohoto filmu nezná mezí, klučina stojí na mělké pláži, najednou chlamst, ze spoda se objeví čelist a je po všem, by mě zajímalo, jak se pod něj dostala :) Tentokrát fakt příjemný odpad! ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Mnoho ľudí sa ma pýta, prečo kukám na takéto filmy, keď viem, že to zabíja mozgové bunky. Pivo tak isto a predsa sa pije. Syfy je kvalitný konkurent svojho slávnejšieho dvojčaťa vo svete badmovies, Asylum. Všetko, čo sa od podobných VSiek očakáva je tu. Otrasné efekty, príšerní herci či stupídny scenár. Sú tu však scény, keď mi moje srdce zašalo plesať a bránica vibrovala na maximum. Všetky tie nevydarené scény, ako napríklad tieň dvoch vrtuľníkov, brázda filmujúceho člnu vo vode, či tí istí dvaja komparzisti prebehujúci popred auto v jednej scéne nemôžu vyvolať nič iné ako výbuch smiechu. Celým filmom nás sprevádza hudobný doprovod pravdepodobne stiahnutý z nejakej nintendovky prípadne segovky. Takže mnohí sa budete strhávať v domnienke, že vám zvoní mobil. Dialógy sú tu vlastne úplne zbytočné, čiže keby film bol aj nemý a len za doprovodu klavíra diváci by rozdiel ani nepoznali. Pre fajnšmekrov a milovníkov tohto žánru len odporúčanie. Pre ostatných nestráviteľný snímok. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (5)

  • Režisér Jim Wynorski utrpel počas natáčania filmu zlomeninu ruky, keď vypadol z vrtuľníka. (beso74)
  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)

Reklama

Reklama