Reklama

Reklama

Dilema

  • Slovensko Manžel, či milenec? (viac)
Trailer 2

Ronny Valentine (Vince Vaughn) a Nick Brannen (Kevin James) sú najlepšími priateľmi už od vysokej školy. Teraz spolu vedú firmu, ktorá sa zaoberá vývojom automobilových motorov. Zatiaľ čo Nick je technologický génius, Ronny svojim obchodným talentom nápady perfektne predáva. Práve uzavreli zmluvu s obchodným gigantom, Nickovo manželstvo s krásnou Geneve (Winona Ryderová) šliape ako hodinky a Ronny sa konečne chystá požiadať o ruku dlhoročnú priateľku Beth (Jennifer Connellyová). Všetko sa však úplne pokazí, keď Ronny pristihne Geneve pri nevere s potetovaným svalovcom Zipom (Channing Tatum). Má povedať Nickovi pravdu a brutálne tak raniť najlepšieho priateľa, alebo má predstierať, že nikde nebol a nič nevidel? Ronny sa rozhodne kamarátov vzťah zachrániť, a tak zaútočí na Geneve a jej milenca, čím spustí lavínu komických nedorozumení a zmätkov, ktoré paradoxne najviac ohrozujú práve jeho. Pravda občas bolí, keď sa však zatají, môže bolieť ešte viac. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (199)

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Howard je divný. Vôbec neviem, čo si mám o ňom myslieť. Máloktorý iný režisér točí tak rozdielne filmy na širokej škále od geniálnych, cez zaujímavé až po priemerné a nezaraditeľné. Nikdy neviem, čo mám od neho čakať, je nepredvídateľný... - čo má rovnako veľa svetlých stránok ako tých opačných, pretože tak môžem očakávať milosrdnú znesiteľnosť ďalšej dementnej brownovky STRATENÝ SYMBOL takisto ako dúfať v genialitu TEMNEJ VEŽE... Aha, a čo DILEMA ? Ja tento žáner veľmi nesledujem, takže nebyť prílišného vysvetľovania, prišlo by mi to ako veľmi blízke a podobné, dokonca vzťahovo najlepšie od FORGETTING SARAH MARSHALL. Ale keďže tento žáner príliš nesledujem, tak to takým aj bolo. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Priateľstvo, dôvera? hodnotenie klesaaá... nevera v svadobnú noc od Chrena hodnotenie stúúpa, takí skazení sme (ste)! Ja dilemma nemal, pretože tento snímok príjemne odreagoval od každodenných strasti a slasti, síce povrchným spôsobom formulácie no budiž. Príjemná herecká sešlosť. 5/10 Kruhové dýchanky sú fakt účinné, človek sa dozvie vecí. A dobre to bolo ku*va... hipokrati. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Počiatočná a záverečná fáza filmu hrozná, ale inak zvyšok bol celkom dobrý a zaujímavý. Avšak to čo mi na tomto filme extrémne vadilo bola tá neustála snaha o to, aby mnoho dialógov a scén vyznelo nejakým spôsobom ako komédia, avšak v tomto prípade to bola kolosálna chyba, ktorá poškodila celý film. Už len preto, že príbeh by mohol mať za normálnych okolností dramatickú a vážnu atmosféru, keďže aj zápletka tomu viacmenej zodpovedala. Vince Vaughna mám rád, len mi občas ide fakt na nervy s tým jeho hereckým prejavom, aj keď za to často môžu tie role, do ktorých býva obsadzovaný. No a trochu mi v závere chýbala nejaká vsuvka, čo sa stalo medzi Nickom a Beth, resp. kam sa Beth vlastne potom pobrala. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dlho som si hovoril, á sakra ako som počas tej korony pribral. Našťastie ma z depresie vytiahol Kevin James, pretože oproti nemu je aj hroch len sušienka. Jediný rozdiel je, že na hrocha ešte neušili sako. Inak ho ako komika mám rád a rovnako tak, vlastne ešte viac, Vinca Vaughna. Lenže scenár im neposkytol príliš veľa úsmevných situácií, Jamesovi v podstate žiadne. Dobrý nápad s neverou nie je vyvinutý ani do silnejšej drámy (čo sme ani nečakali) ani do extra komédie (a to sme už tak nejak očakávali), takže najvtipnejšie momenty paradoxne prišli vtedy, keď sa tam sporadicky objavil Channing Tatum. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Když se u komedie ani jednou nezasměju, téma mající budit drama mi připadá banální a ani má milá Winona mou pozornost neudrží, to je evidentně něco hódně špatně. Nebýt skvělých Rivalů, bála bych se, že nám Ron senilní. Ale asi byla spíš chyba v nijakém scénáři. A to ani nemluvím, že herectví Vince Vaughna je jedno z těch, kvůli kterým mám husinu na rukou i ve 40°. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (12)

  • Rozpočet: 70 mil. USD, tržby za první víkend: 18 mil. USD (Giuseppe)
  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)

Reklama

Reklama