Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pre investigatívneho novinára Lewisa Hicksa (Cuba Gooding Jr.) je práca všetkým, preto na svoju rodinu nemá čas. S manželkou si nerozumie a syna vída len cez víkendy. Rád by našiel útechu u svojej priateľky, ale tá sa stane obeťou brutálnej vraždy. Lewis náhodou vyruší páchateľa priamo na mieste činu a do rúk sa mu dostane denník, podľa ktorého zistí, že má čo dočinenia s desivým maniakom, ktorý plánuje ďalšie vraždy. Vzhľadom na to, že polícia nie je novinárovi príliš naklonená, púšťa sa sám do vyšetrovania a odhaľuje stopy, ktoré ho dovedú k chlapcovi zo sirotinca. Lewisovi nikto neverí a on musí rýchlo nájsť spôsob, ako ďalším vraždám zabrániť skôr, než bude neskoro. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (78)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem klasický thriller novinář vs. sériový vrah, ale chyba lávky, tohle je o cestování v čase. Není to sice nic nového a podobná zápletka už byla stokrát vyčerpaná, ale tady to příliš nevadí. Tikot hodin je velmi příjemný filmík, který sice v paměti příliš dlouho neutkví, ale spolehlivě pobaví. Gooding a McDonough jsou dobrá dvojka. ()

liberator 

všetky recenzie používateľa

scenárista a režisér mali zreteľný problém s pochopením kauzality - alebo ju úmyselne ignorovali (možno by im stačilo v rámci prípravy zhliadnuť trilógiu Návrat do budúcnosti alebo aspoň Timecop-a, čo nie sú priamo učebnice teórie relativity, ale možno by sa im týmto filmom podarilo neznechutiť každého s aspoň priemerným IQ). ()

Reklama

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Rutinní thriller o sériovém vrahovi kombinovaný se scifi motivem cestování časem. Ten ale opravdu není řádně využitý, nejde zkrátka o ten druh s časovým paradoxem, se kterým si vyhrál na poli komediálního žánru Zameckis ve své sérii Návrat do budoucnosti. Průměrný scénář a průměrné herecké obsazení, ze kterého vyčnívá jen Neal McDonough, který dokázal svému záporákovi vtisknout charisma. Vlastně je jediným pozitivem tohoto jinak zapomenutelného filmu. Celkový dojem: 40 %. ()

djcremo 

všetky recenzie používateľa

Takto to nejako vyzerá, keď sa scénar zbúcha narýchlo. Potom aj dej je nelogický a v určitých momentoch vyznieva až trápne. Hlavne v závere filmu som sa nestíhal čudovať nad kde to má nejakú logiku. Samozrejme tomu zodpovedajú aj herecké výkony. A zrejme ani tvorcovia to nebrali nejako vážne, keď si nedokázali všímať pri natáčaní nezrovnalosti. Ako jeden príklad uvádzam, ako sa vyšetrovateľ pri vypočúvaní hlavného hrdinu v dome objavoval striedavo s gumenými rukavicami a bez nich po tom ako si ich dal s rúk dole. A takých kravín je vo filme viac než dosť. To bolo pre mňa asi aj najzaujímavejšie na celom filme, lebo som sa pritom bavil a smial neskutočne. Keď už fakt nebudete vedieť po čom siahnuť tak len kvôli tým nedostatkom sa to oplatí. Schválne, kto ich nájde viac? ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

„tik tak, tik tak, tik tak“ Možná jenom stačilo nepoddat se faktu, že se právě netočí očekávaná událost roku, přidat trochu víc snahy nebo se místy vyhnout do očí bijícímu diletantismu a mohlo být vymalováno. Byli pasáže, kdy jsem si připadal, že právě sleduji nadstandard, bohužel po nich hned následoval políček od pánů filmařů. Tikot hodin určitě nenavazuje na tradici filmů jako Mlčení jehňátek nebo Sedm, jak stojí psáno v oficiálním textu distributora (i když byli minuty, kdy k tomu neměl daleko), ale jednou určitě bude neurážejícím zpestřením všedních dnů na našich televizních stanicích. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)
  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama