Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • Česko Paranormal Activity 3 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pátranie po pôvode desivého Zla siaha až do detstva sestričiek Kristi (Jessica Tyler Brown) a Katie (Chloe Csengery). Ich rodina už vtedy pochopila, že v ich dome nie je všetko „s kostolným poriadkom" a rozhodla sa po celom dome rozmiestniť kamery – v nádeji, že tak nájdu vysvetlenie čudných udalostí, ku ktorým v ňom došlo! Na archívnych záberoch z roku 1988 vidno, že divoko blikajúce svetlá a strašidelné závany ľadového vzduchu sú len neškodnými poslami toho, čo hrôzostrašným spôsobom zmení budúcnosť oboch sestier. Množiace sa nevysvetliteľné záležitosti následne vrhnú strašný tieň na ich dosiaľ bezstarostné detstvo - a prilákaný ich nevinnosťou rozohrá prastarý démon diabolskú a nepreniknuteľnú hru... (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (449)

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Ta otáčející se kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla luxusní (s každým otočením se jsem čekala, odkud co vyletí:-)), zvýšila se i koncentrace poltergeistovských úkazů za jednotku času (tj. z jednoho na cca. pět za hodinu), zbytek je ale typické "Abnormal Passivity". Na rozdíl od "PA" a "PA 2" jsem však tento díl dokoukala (i když nebylo o co stát...), a tudíž fakt, že se jedná o nejlépe hodnocený díl série, výjimečně i chápu. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Aj keď nie som fanda trasúcej sa kamery a filmov natočených spôsobom dokumentu, tak aj tak Paranormal senility 3 je už hodne za hranicou môjho vkusu a toho, čo považujem za slušný horor. Tu o horore nemôže byť ani reči. Áno, nedá sa uprieť istá gradácia napätia, ale to na dobrý hororový kúsok nestačí. Keď už chýbajú bubáci (nerátam ten tieň na stene...) tak by som uvítal trocha desivejšiu atmosféru, niečo ako pri sledovaní Sinistera. Tam hlavný bubák tiež nestál zaveľa, skôr naopak, pretože pripomínal opitého M. Mansona. Film však zachránila vynikajúca, správne desivá hororová atmosféra. V tomto prípade to neplatí ani zďaleka. Jedinú dobrú lakačku, ktorá sa podarila nemá na svedomí "duch", ale jedna z hlavných postáv v rámci srandy. A tiež sa mi nepáčilo, že film už začal skĺzavať do satanistických mistérií, čo sa v tomto prípade absolútne nehodí. Jednotka bola lepšia. ()

Reklama

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Okrem troch scén to pre mňa bola strašná slabota, aj keď priznávam, že občas som pre istotu zadržala dych, pretože som strašný strachopud a nepomohol ani fakt, že som to pozerala cez deň. Takže áno, bála som sa, ale určite nie celý film, veď predsa, kto by sa napríklad bál 2 hodinového státia dákej malej holčiny, a dokonca ešte aj v zrýchlenom zábere..... A ten koniec, taký nemastný neslaný, a to nerátam fakt, že začiatok bol tak oničom, že po konci filmu mi to akosi nedopínalo, pretože som ten začiatok nevnímala a musela som si ho pozrieť znovu, aby mi to do seba zapadlo. To si ako tú zmiznutú kazetu pozrel duch?! Ako čo tým sledovali? Prišlo mi to dosť odveci. Úprimne, trailer bol oveľa viac desivejší ako celý film, všetky dobré scény, čo tam boli sa vo filme ani neobjavili, vraj za účelom nalákania ľudí do kín. Fajn mňa trailerom ohúrili, už pri ňom som sa bála ale film ma rozhodne sklamal, pretože trailer bol lepší a som rada, že som si za ten film nemusela platiť. No dobre ale tá posledná scéna s tým Dennisom bola dobrá, úznávam. Ale tak bála som sa a o to išlo, lepšie 3*.. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Vlastne opet to samy. Je sice fajn, ze se povedlo navazat na predchozi dily a mame tu jakejsi prequel, kterej by mel vse vysvetlit, jenze zaverecny vysvetleni je spis lehce usmevny. Jinak to je proste klasika, neustale dokola sledovani tri mistnosti, kde se vetsinu casu nic nedeje a kdyz se clovek poradne nesoustredi, tak ma sanci o nejaky to pohnuti predmetu nebo zavreni dveri lehce prijit. Ale je fakt, ze obcas je film vcelku mrazivej a tahle serie je jedno z mala, kde mi rucni kamera nevadi, ale je tu naopak k dobru. O fous lepsi nez druhej dil, ale zadnej zazrak. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Tak nevím, či horory už taky nejsou co bejvaly, mám v tom mezery, ale upadá to nějak. Bejvák to byl obstojný, až na oblíbené americké open space pokoje - pro děcka riziko pádů ze schodů, pro rodiče nahrážka antikoncepce. Ještě pár chyb by se na tom kvartýru našlo plus sem tam zemětřesení není taky žádná sláva. No a to je tak vše. Vlastně se neustále natáčelo v baráku, asi v rámci propagace pořadů Bydlení je hra, Prostřeno! nebo Jak se staví sen (bourá). V roce 1988 se tomu říkalo kamerování, dnes se to nazývá Stalking. Výraz pochází z Ameriky 90. let 20. století. Že by pouhá náhoda?! To zas byl neskutečný propadák, čeče... ;-) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)

Súvisiace novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (viac)

Reklama

Reklama