Reklama

Reklama

Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osem rokov vo väzení po tom, čo sa pri lúpežnom prepadnutí nechal oklamať. Teraz by najradšej hodil svoju kriminálnu minulosť za hlavu a znova obnovil pretrhnuté väzby so svojou dcérou (Sami Gayle). Montgomeryho starí parťáci aj agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) sú ale presvedčení, že korisť v cene desiatich miliónov dolárov Montgomery pred uväznením niekde ukryl. Keď mu unesú dcéru a za jej život žiadajú výkupné v hodnote lupu, Montgomerymu ostáva jediná možnosť. Musí uveriť svojim inštinktom a spojiť sily s krásnou, zvodnou a múdru Riley Jeffersonovou (Malin Akerman), s ktorou sa pokúsi vykonať ešte jednu lúpež, aby získal dcéru späť skôr, než bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (203)

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Á už je to tu zase, Nicolas Cage v hlavnej úlohe to musí byť zákonite sračka! Veľký omyl, od začiatku má film tempo, ktoré si udržiava počas celej stopáže, scenár nieje bohviečo, ale to že som sa ani minútu nenudil je veľké pozitívum. Zlodeji, vykrádanie banky, únos, naháňačky, prestrelky, čo by ste chceli ešte v akčnom thrilleri? Napr. The Expendables má deravý scenár, "nulové" herecké výkony, nudné pasáže a tento "akčňák" je samozrejme v červených číslach. Prečo? Lebo vidieť toľko akčných hviezd pokope bez štipky talentu niekomu úplne postačuje. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Já vám nevím. V poslední době ať si s Nicolasem pustím cokoliv nemám problém. Že už to není co bylo kdysi jsem si dávno zvykl. A tak si užívám béček s často slabší zápletkou, kdy hlavní hrdina je velice dobře zahraný, má určitý charisma a není mi lhostejný. V těchto kolejích se jede i zde. Postavy se občas chovají hloupě, zápletka se přizpůsobuje tomu aby posouvala děj a proto se někdy objeví nelogická díra. Dojde to do fajn finále a celé si to Cage dává na půl plynu, protože ať je to jak chce herec je stále dobrý. V téhle kategorii si získává můj respekt a i zde je to za slušných 60 procent. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

No tak na Nicolase v poslední době poměrně slušné do značné míry i průměrné videobéčko. To ovšem neznamená, že by to byl kdovíjak kvalitní snímek. Mizerné herecké výkony, hodně slabý a hloupý scénář a v podstatě nic proč snímku věnovat hodinu a půl času. Simon West není vyloženě zklamáním za kamerou, nicméně rutinní akce ani zdaleka nepřipomíná chvíle jeho největší slávy. To co je mimo akci jakbysmet. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Celkom priemer. Úvod super. Tak od dvadsiatej minúty filmy kvalita klesá. Koniec je hodne prestrelený, ale šťavnatý. Cage je v pohode, ale našiel by som tak dva zábery, ktoré by mohli rozšíriť jeho zbierku "N. Cage is loosing his shit". Akcie nie ani málo ani veľa. Kvalita občas pokuľháva. Nejaká naháňčka, nejaké krátke bitky, trochu strieľania. Nickovi uznávam, že konečne vidno aspoň stopy po jeho tréningu wing chun. Inak West sa nepretrhol. Originalita nula a tona nelogickostí. Priemer nad priemer. ()

Henk123 

všetky recenzie používateľa

For god's sake. Dneska tohle, příště obsazen do pokračování Twilght ságy do hlavní dívčí role a pozítří ovládnou svět obří hamburgry a pak si až teprve N. Cage uvědomí, že tu něco hapruje. Už je asi úplně mimo nebo hrábne po každym kšeftu hlava - nehlava nebo spíš mozek - nemozek. Unesená dcera, 12 hodin, 10 milionu dolarů - ! někdo si dal napilno ! - to tu ještě nebylo, něco jako by natočili nový díl ''Rychlých Prachů'' a chtěli tim zbořit svět. Lidstvo už je přesyceno. Nic víc než jedna hvězda pro Nicolase ze soucitu. Takže tak. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama