Reklama

Reklama

Duel

(relácia)
  • Slovensko Duel šampiónov
Súťažný
Slovensko, 2006, 22 min

Účinkujú:

Janette Štefánková (moderátor), Michal Ďuriš st. (moderátor), Gregor Mareš (moderátor), Filip Jánoš

Obsahy(1)

Vedomosti premenené na peniaze.  Vo vedomostnej súťaži Slovenskej televízie si pod moderátorskou taktovkou Janette Štefánkovej alebo Michala Ďuriša zmerajú sily, ako to už v dueloch chodí, vždy dvaja protihráči. V troch súťažných kolách majú možnosť porovnať si a premeniť na peniaze svoje vedomosti z najrôznejších oblastí života. Atraktívnou novinkou je bezpochyby okamžité odovzdanie celej finančnej výhry víťazovi v závere relácie. Samozrejme, ak sa nerozhodne hrať a vyhrávať ďalej... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

sosi 

všetky recenzie používateľa

Klasická vedomostná súťaž, ktorá ničím neprekvapí ani nezaujme. Hlavne ma odrádza moderátor Gregor Mareš, ktorý sa tvári, že zjedol múdrosť sveta pri tom všetko číta z toho svojho monitoru. Je tupší jak tí súťažiaci, z ktorých si robí srandu, robí sa že nad neho neni a každú vetu keď zopakuje 2 krát tak doma už pením. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia vedomostná súťaž v histórii Slovenska. A škoda, že ich nie je viac. V tejto hre je pestrosť tém a otázok naozaj náročná. Vyhrať tu nie je ľahké. Sám som sa neúspešne zúčastnil a plánujem opäť. Gregor Mareš je naozaj vhodným typom pre túto reláciu a dobre, že Ondrejková postupne odišla. Predtým bol ale dobrý aj Ďuriš, skúsený už z Pokušenia. ()

Reklama

tatka 

všetky recenzie používateľa

17,45, kávička, Duel, takmer každodenný rituál. No, nie je to Milionár s Gunterom Jauchom, ale vďaka ti, STV, že je tam Gregor Mareš a nie nočná mora Malachovská. Možno by ten Gregor nemusel byť taký mierny a korektný, trochu podpichnúť sem-tam by nezaškodilo. Ale kto stojí na opačnej strane pultu v telke nemusí zdieľať môj názor. ()

zablaga 

všetky recenzie používateľa

Gregor Mareš je ten najnepríjemnejší a najsmiešnejší moderátor v dejinách. Mojej mamine veľmi vadí, že každú vetu i odpoveď opakuje druhýkrát, mne skôr vadí, že si robí srandu z nevedomosti súťažiacich (i keď on má odpovede na tom veľkom monitore) a keď spieva (dosť často). Napriek tomu si DUEL vždy rada pozriem, vlastne je to už rodinná tradícia, že máme chuť po ňom niečo hodiť, takže si to pozriem dvojnásobne rada. ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Odhliadnuc od toho, že súčasná moderátorka Bibiana "Phoebe" Ondrejková je neuveriteľne ukecaná, otravná a nudná, je Duel prijateľnou vedomostnou súťažou. Samozrejme, že ako v každom podobnom formáte, aj tu závisí kvalita každej časti od súťažiacich a otázok. Šanca aspoň niečo vyhrať je pre účastníkov ale pomerne vysoká, pretože otázky nie sú priťažké a sú koncipované zo širokého spektra vedomostí a zaujímavosti, preto nie je nemožné nájsť si v nich témy, ktoré sadnú. Stačí byť teda múdrejší alebo mať viac šťastia než súper a výhra, aj keď nie vždy veľmi veľká a postup do ďalšieho kola je vo vrecku. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (8)

  • Najstarší hráč Duelu mal 85 rokov a najmladší hráč iba krátko pred súťažou dosiahol vek 18 rokov, ktorý je podmienkou súťaže. (odmocnina)
  • Maximálna výhra v jednej hre bola 2 345 eur. (odmocnina)
  • Otcom Duelu je Jaroslav Čorba ktorý pracoval dlhé roky v československej televízii. Pôsobil tiež v TV Markíza, kde sa venoval vedomostným súťažiam Pokušenie (1996) a Milionár (2000). (donnie22)

Reklama

Reklama