Reklama

Reklama

Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.
Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.
Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život? (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (178)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Poté, co si úchylný vrah v 19:04 fikaně půjčí nenápadnou, šedou dodávku pro své nekalé rejdy a 19:10 si po cestě ještě skákne sytě červeným Chryslerem do smíšeného zboží pro kobercovou pásku, aby Amandina ségra u toho šukání moc nedržkovala, nabývám dojmu, že kromě těch kikin asi i rád střídá auta. Teplý kýbl hustých scénaristických zvratků, ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku. Ještěže mám na mobilu ty Tetrisy. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

dee-key 

všetky recenzie používateľa

Co je na tom mysteriózního jsem nepochopil. Do škatulky thriller to už pasuje trochu líp. Co na to ale říct? Holce nikdo nevěří, tak pátrá na vlastní pěst. Klišé. Po cestě nalézá indicie a stopy k vrahovi jsou tak jasný, jako vyšlápnutý ve sněhu. Moc lineární. Policajti honěj holku místo toho, aby hledali kam se fakt poděla její sestra. Nesmysl. A nakonec to holka celý zapře, i když pošle fotky šéfovi policajtů. Zase nesmysl. Je to hrozně přímočaré a neuvěřitelné, ale musí se nechat, že jsem nevěděl, jak to dopadne. Pravda, ze všech možných konců si tvůrci vybrali ten nejjednodušší. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Snad jedinou větší záhadou než-li je fakt, že hlavní roli hraje vyhoukaný mimozemšťan v těle křehké blondýnky místo Jennifer Carpenter je otázka, proč kurva tak dobrý herec jakým je Wes Bentley bere tyhle mizerné štěky v průměrných filmech co nestojej za řeč.Kecal bych ovšem že to nebylo napínavé a zabavilo to, ale zázrak se na dvd opět nestal. 55%. ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Vede si to tady mizerne (58%), ale nebylo to vubec spatny. Jasne, holce slo vysetrovani jak po masle, s masovym vrahem pak byla v dire hotova driv, nez kdyz by tam za nim vlezl Steven Seagal, policajti byli tupi jak nasady vod lopaty, holce lhali komplet vsichni vcetne jeji psychiatricky, ale melo to atmosferu, spad, bylo to napinavy jak ksandy...jo, slusnej bijak. Za me 70%. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama