Reklama

Reklama

Máša a medveď

(seriál)
  • Česko Máša a medvěd (viac)

Série(5) / Epizódy(117)

Dobrodružstvá malého dievčatka Máše a veľkého medveďa, bývalého cirkusového artistu, sú veľmi milé a vtipné. Aj keď medveď chce mať iba pokoj, malá Máša vždy niečo vyparatí. (TV JOJ)

Recenzie (119)

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Roztomilá holčička tyranizuje dobráckého medvěda.Tahle pohádka je nejen pro děti, ale mohla by sloužit i jako varování rodičům žádné děti nemít. Bohužel se k ní pravděpodobně dostanou, až když už je mají. Je to jeden z mála pořadů pro nejmenší co sleduju s opravdovým zájmem. Může za to spousta drobných detailů, které děti nejspíš ani nevnímají, ale dohromady dávají příběhu další úroveň. ()

Joski 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážne rozprávky o malom nezbednom dievčatku Máši a dobrosrdečne trpezlivom cirkusovom medveďovi Míšovi. Príbehy sa odohrávajú v lese a v dome medveďa. Každá časť prináša nové a veľmi vtipné situácie zo života hlavných postáv a zvierat v okolí. Hyperaktívna a energická Máša väčšinou vyrobí nemilé prekvapenia a všetko musí vždy či chce alebo nie, zachraňovať medveď Míša. Animácia je okrem úvodných titulkov vypracovaná do najmenších detailov v 3D modelácii. Veľké plus sú vydarené gagy a povahová charakteristika postáv. Pre deti sú v niektorých častiach doplnené piesne pre Mášu, ktorá je v tomto seriáli jediná hovoriaca postava. Seriál možno hodnotiť po výtvarnej i dejovej stránke ako veľmi vydarený a vrelo odporučiť celej rodine:-) 90% ()

Reklama

chrustie 

všetky recenzie používateľa

Naprosto geniální animák. Když už jste nuceni dívat se se svými ratolestmi na nějakou pohádku, tak u téhle se zabaví i dospělý divák. Máša je tak neuvěřitelně otravná, že si snad v každém díle vzpomenete na nějakou situaci právě s vašimi dětmi 😂. Za mě jedna z nejlepších moderních pohádek. Žádné mlácení, bojování, jen neškodné a vtipné scénky se zvířátky. Za mě paráda. ()

moviepill odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľmi sa ospravedlňujem všetkým, ktorých sa moje hodnotenie dotkne, ale nemôžem inak ako ísť proti prúdu - Máša a Medveď je neskutočne stupídna záležitosť. Hlavná postava (ak sa to tak dá vôbec povedať) je stelesnenie otravnosti, vlezlosti, protivnosti a iných negatívnych kvalít. Videl som niekoľko dielov a stačilo mi, aby som sa presvedčil o tom, že je to odpad... ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Mám pocit, že je to snáď robené na objednávku Putinovho ústredného výboru, tak je to šovinisticky ruské (červené hviezdy a iné národné symboly, vzdialený príbuzný je čínska panda...), ale nedá sa nič robiť, práve preto je to neodolateľne zábavné. Každá epizóda výborná, zatiaľ to nemá slabú časť (hodnotím po 27 dieloch). Navyše tá animácia je na televízny seriál prvotriedna. Nič lepšie v tejto oblasti momentálne neexistuje. ()

Galéria (230)

Zaujímavosti (15)

  • Zvuky medveďa pochádzajú od zvukového režiséra Borisa Kutneviča. Na úlohu medveďa sa nedarilo tvorcom rozprávky dlho nájsť umelcov. Keď to už nemohol zvukový režisér vydržať, tak sa sám rozbehol k mikrofónu a začal ukazovať, ako má medveď vrčať. Výsledok bol taký dobrý, že Boris je dodnes autorom zvukov, ktoré vydáva medveď. (Zdroj: mamastory.sk)
  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • Máša vie hrať na elektrickú gitaru ("Hit sezóny"). (Carol Pifková)

Reklama

Reklama