Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

dalver 

všetky recenzie používateľa

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

ProNotor 

všetky recenzie používateľa

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Reklama

VsetkoVsade 

všetky recenzie používateľa

Správanie a konanie obyvateľov rovnomenného národného parku nápadne pripomínajú účinky požitia psychotropných látok na ľudský organizmus. Tvorcovia totiž síce divákom prostredníctvom nich neukážu to, ako náš svet v skutočnosti funguje, miesto toho im však podrobne a do detailov vykreslia, ako by to v ňom podľa každého racionálne zmýšľajúceho občana vyzerať malo. Členom zamestnaneckého kolektívu na pracovisku sneží z nosov v intervaloch tak pravidelných, že kancelárie pripomínajú lyžiarske strediská, ženy sú opačným pohlavím vnímané výhradne ako prostriedky slúžiace k uspokojeniu základných biologických potrieb, verejne utláčanú orientačnú menšinu predstavuje komunita heterosexuálnych jedincov bez jedinej úchylky a osoby vykazujúce známky neznesiteľnej upätosti sú bez výstrahy likvidované priamou paľbou zo strelných zbraní. Po dlhom čase od éry South Parku tu konečne opäť máme animovaný seriál, ktorý do životov nás nenapraviteľných idealistov každou epizódou nanovo vnáša hrejivé paprsky nádeje, že o svetlých zajtrajškoch, ktoré našu spoločnosť jedného dňa čakajú, každý večer pred spaním predsa len nesnívame márne a ja pevne verím, že vytúženej štvrtej série sa dočkám skôr, než sa do pár rokov predávkujem heroínom a spolubývajúci ma na izbe odvykačky hneď v prvú noc umláti zubnou kefkou v ponožke. ()

Tom_Lachtan 

všetky recenzie používateľa

Druhá liga televizních animáků pro dospělé, která hrozně dojíždí na tom, že vtipné scény se tu dokonale střídají s těmi totálně trapnými, které viděli asi tolik humoru, jako vatikánský archiv kokainových party plných prodejných marokánek. A u postav je to podobné, stejně jako další miliarda podobných záložitostí to má malou svini, akorát to tentokrát není dítě, ale medvěd, většina postav zas začne po pár dílech nudit svou jednorozměrností. Mohl to být skvělý počin, nekorektní vůči čemukoliv, ale se scénářem bohužel tupým (na rozdíl třebas od South Parku). ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Seriál vtipnejší než Griffinovci, hlavne preto, že je tu pokus o dej, ktorý za celú časť zbytočne neodbočuje. Vačší úspech však nedosiahol kvôli tomu, nemá žiadne popkultúrne odkazy, či nejaké politické postoje, proste plytký humor v tej načistejšej podobe. Nie až taký drsný ako South park, ale občas tiež ďaleko neuteká. ()

Galéria (245)

Zaujímavosti (80)

Reklama

Reklama