Reklama

Reklama

3 dni na zabitie

  • Česko 3 dny na zabití (viac)
Trailer 1

Ethan Renner (Kevin Costner) celý život pracoval ako agent tajnej služby. Bol jeden z najlepších. Teraz, keď vážne ochorel, rozhodol sa skončiť a venovať tomu, čo pre prácu odsúval na vedľajšiu koľaj - svojej rodine. Vždy sa totiž dokázal efektívnejšie postarať o nebezpečného zločinca než o vlastnú dcéru. Jeho manželka Christine (Connie Nielsenová) pracovne odchádza z Paríža do Londýna a Ethan bude mať prvýkrát celkom sám na starosť svoju dospievajúcu dcéru Zooey (Hailee Steinfeldová). Netuší, že bývalý zamestnávateľ má s ním iné plány. Ponúkne mu liek na záchranu života, ale zároveň ho poverí poslednou zákazkou. A keďže v stávke je nielen jeho život, ale aj osud celého sveta, túto úlohu Ethan nemôže odmietnuť. Má tri dni na to, aby zneškodnil svetovo najhľadanejšiu teroristickú organizáciu a zároveň sa osvedčil ako dokonalý a starostlivý otec. (TV JOJ)

(viac)

Videá (14)

Trailer 1

Recenzie (459)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že si Costner nenájde pre tieto bessonovky čas častejšie, nenechával by som si ich potom dobrovoľne tak často pretekať pomedzi prsty. Aj na 3 dni pomerne rýchlo zabudntete, ale spľňajú svoj účel a popri akcii sa dokážu aj v správnych momentoch pozastaviť a nechať vydýchnuť pri riešení rodinných trablov. Statham je síce tiež sympaťák, ale ak by tu hral on, asi by sa z filmu vyklulo niečo dosť odlišné a nefunkčnejšie. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Úvodných cca 20 minút je celkom dobrý akčný špionážny thriller. Potom to zrazu začne naberať podobu akejsi rodinnej dramedy a totálne to prestane fungovať. V druhej polovici je z filmu akýsi bizarný guláš, ktorý nedáva vôbec žiadny zmysel a divák začne dúfať, že je to celé iba jedna z hrdinových halucinácií. Nie, bola to halucinácia pána McG, ktorý už by sa na to mal fakt vysrať. Škoda, lebo Costner je v tej úlohe celkom v pohode. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Pokrokoví jsou ti Američané. Na rodinná videa se už nekoukají pomocí staré zaprášené promítačky, ale objevili kouzlo véháesek. Jinak jsou to ale pořád ti staří dobří Američané, které Luc Besson cpe do svých béčkových filmů. Tentokrát za kameru usedl rutinér McG (potěšil odlehčenými kravinkami typu Tohle je válka! nebo Charlieho andílci, solidně zprznil Terminátora), který vtáhne hned úvodní akční sekvencí. Záhy však pochopíme, že to byl zřejmě vrchol filmu, protože jinak hlavní umírající hrdina řeší špatně vyfoukané vlasy dospívající dcery nebo její ignoraci dárku v podobě růžového kola, aby mohl o pár desítek vteřin později rozsekat nějakého gaunera. Prostě experimentování s kombinováním thrilleru a rodinné řachandy/dramatu není to pravé ořechové, sic je na scéně stále nesmírně charismatický Kevin Costner. Žánry se nedoplňují, spíš si škodí. Akční momenty pak působí i kvůli tomu rozvlekle a patřičně drsné scény a nápady lehce vyšumí. Furt ale lepší, než Bessonovic nedávný hokus pokus Mafiánovi. Tam se taky kloubí leccos. A špatně!! ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ja tieto Bessonovky môžem. Minule sa predviedol De Niro a teraz dostal priestor u Parížanov aj Kevin Costner, ktorý je rozhodne viac cool ako všetky reklamy na Coca-Colu Zero. Zo začiatku je film seriózny, akčný a s prvkom špionáže, no potom sa tento film pretransformuje tak, že by sa aj Optimusovi zamotala s toho hlava a dostaneme skoro až rodinnú komédiu. Pre niektorých je to najväčšie mínus, pre mňa zas príjemné prekvapenie. Kevin s prehľadom ťahá celý film až do konca a aj keď to končí klasicky, jeho humor a akcie ma dostatočne bavili, aby som sa nenudil. 80% - 4* ()

Yardak 

všetky recenzie používateľa

Akce, komediální vsuvky, turistické zajímavosti Paříže a rodinné hodnoty = to je americko-francouzský akčňák 3 Days to Kill. Costnerovi úloha agenta velice sedí a dámské osazenstvo k němu perfektně ladí. V daném žánru akční-komedie nadprůměrný snímek, který je (zde) znovu nedoceněn! Spojení McG a Besson mě mile překvapilo. Bavil jsem se od začátku až do konce :o)). Slabších 5 hvězd, akčňáky z Francie mě prostě baví! ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (9)

  • Některé scény byly natočeny v nových filmových studií Cité du Cinéma založené Lucem Bessonem v Saint-Denis ve Francii, jiné pak srbském Bělehradě. (007.)
  • Hotel a pevnosť v Belehrade zo začiatku filmu sú na rôznych stranách rieky. Ethanovi (Kevin Costner) a Albínovi (Tómas Lemarquis) by peši trvalo zhruba hodinu dostať sa z jedného miesta na druhé. (Laslo)

Súvisiace novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (viac)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (viac)

Reklama

Reklama