Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Búrlivé víno??? ale ľudia, nerobte si zo mňa srandu!!! Toto "víno" je riadne kyslé a dávno zvetralé čučo kúpené v obchoďáku Coop Jednota a ktoré je vhodné akurát pre opiáš bratislavských bezdomovcov. Ďalší brak z nekonečných slovenských telenoviel, ktoré postrádajú akúkoľvek kvalitu a ktoré pri dlhodobejšom sledovaní môžu nechcene spôsobiť poškodenie mozgu televízneho diváka. Takže len na vlastné nebezpečie. ()

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľne mi to pripomína juhoamerické telenovely. Len so slovenskými reáliami a hercami. Vymeňte kávu za víno, pridajte nejaké miestne špeciality (Štb) a výsledný produkt je na svete. Len dúfam, že sa to nebude vliecť celý rok. V porovnaní s latinskými telenovelami máme jednu výhodu: krajšie baby :) ()

Reklama

m.a.t.o. odpad!

všetky recenzie používateľa

OK, od Ordinácie v ružovej záhrade je to jednoznačne posun vpred, povedzme, že po technickej stránke (kamera, strih) a výberom lokácií to preští aj konkurenčný Panelák, ale stále je to iba telenovela, pretože - scenáristi sa točia stále na mieste, absolutne absentuje humor (áno, od denného seriálu vyžadujem aj štipku humoru) a nakoniec - herci sú neuveriteľní, niektorí (Loj, Pocisková, Túma, Deák) až trápni... ()

RoxaNie 

všetky recenzie používateľa

Jednu hviezdičku za Hilmerovej kabelku a Lojove sako. Ináč je tento seriál obrovským sklamaním. Keby ho skončili jednou, či dvoma sériami, ešte by bol ok, pretože o víne a rozhádaných rodinách sme tu ešte seriál nemali. Pri týchto seriáloch musia ľudia tieto seriály dopozerať len zo zo zotrvačnosti. ()

klúčik 

všetky recenzie používateľa

Mám rád pôvodné seriály , ale tieto nové " výtvory " sa akosi začali podobať na venezuelsko - argentínske somariny. Jednoducho je to slabučké a naivné !!!! Herci musia hrať , aby si zarobili - z niektorých sa stanú "hviezdy " , ktoré po prekročení hraníc nik nepozná a u nás sa idú s nimi bulvárne denníky pokakať... Toto je neskonalé blato...... hodnotím 5%. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Ivan Dolinský (Emil Horváth) šiel do lesa na huby a bolo spomenuté, že sa vrátil s dubákmi, no on priniesol hnedé prášivky. (tommy187)
  • Najväčším šoumenom pri nakrúcaní bol Filip Tůma (André Simonet), ktorý mal vraj vždy výbornú náladu, vtipkoval a občas ostatným spestril deň operným spevom. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama