Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

od prvej serie sa rieši úplne rovnaká téma len sa vymenia herci.... je to slovenská sračka vydaná za hit a napodobňuje dejstvo z Dallasu. Jednoduchšie je nájsť jednorožca v Tatrách ako nájsť miligram originality v Búrlivom Burčiaku. Svoje IQ zistíte tak ,že od čísla 120 odpočítate diely búrlivého vína, ktoré ste videli. Toť vsjo! ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Iba nadviažem na AUTOGRAMov komentár, respektive ho trochu poopravím: Tie "dialógy so zasnenými pohľadmi" - sú v skutočnosti výkony našich hviezdnych hercov, ktorí sa nestihli naučiť text a musia ho teda priamo "odčítavať", väčšinou z laptopov. Toť vsjo. Dávam jednu hviezdu len kvôli mojej mame, lebo jej sa to zrejme páči. ()

Reklama

Astaroth12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hneď na začiatok, videl som dosť dielov aby som to mohol komentovať. Videl som viacero podobných seriálov ale tento je z nich totálne najhorší. Ten alebo tí scenáristi, čo tvoria tento serial sú vypatlaný kreténi. Ešte začiatok seriálu sa dal, ale potom tam nastali totálne nelogické veci a už to nejde zvrátiť, tak sa seriál potápa viac a viac do svojich sračiek. Hercov nebudem komentovať, lebo kde nieje dobrý scenár tam by si vylámal zuby aj sám Robert De Niro. Vždy pri pozretí niektorých časti, má až nadrapuje nad absurditou niektorých postáv. Tam keď sú aj nejaké problémy, tak len počujem od hercov. To nevyriešiš, to nerieš a tých bezduchých pitomosti je tam oveľa viac. Stále tam niečo riešia aj tak nič z toho. Ivan Dolinský(E.Horvat) aby dal podpisové pravo neznámemu človeku a nie vlastnej rodine, tak to sa nevidí ani v argentínskej telenovele a jeho terajšia žena predáva jeho dom bez dedičského konania a on majetok nadobudol pred týmto sobášom, tak ona nemá nárok, len jej a jeho deti, ale to scenáristi určite ešte vysvetlia, logicky ako inač. Jedine čo ma bavilo v tomto seriáli, tak to boli dve brigádničky, ktoré to tam aspoň na chvíľu rozveselili.A NA SLOVENSKU JE TO TAK- Inde vo svete sa píšu pred hercami producenti resp. réžia, ale tu nie. Asi nie sú hrdí na svoju robotu a ani by nemali byt. ()

klapqua 

všetky recenzie používateľa

Budem vulgárna a použijem obľúbený výraz môjho tatu: ,,Pičovina jak voda v koši!" a sem sa to perfektne hodí. Dala by som rovno odpad, ale že je to po technickej stránke celkom ok, nech mi bok nevyduje, tú jednu star im dám. Trápnosť slovenských seriálov naberá na prudkých obrátkach, roztrhlo sa vrece s bezduchými, nudnými, beznápaditými, strašnými telenovelami. Keď vidím toto, srdce mi plače za tou krásnou slepou, zelenou žubrienkou Esmeraldou, kde aspoň tie herecké výkony a aj samotná zápletka boli neporovnateľne lepšie. Apropo, podľa koho je Nela herečka? Nič proti tejto osobe nemám, ale keď ju vidím tu, čo stvára... to už ozaj môže ísť hrať hocikto... ()

mikhail odpad!

všetky recenzie používateľa

Na slovensku bohužiaľ jasne vidno priepasť, ktorá vznikla vo filmovej a televíznej tvorbe v posledných 20-tich rokoch. Čo bolo talentované a profesionálne, to od filmu zutekalo. Zostalo pár slušných ľudí, ktorí sa prispôsobili a točia remeselne maximálne tak priemerné seriály, ktoré však svojim príbehom diváka s IQ 100 a vyššie sotva oslovia. Toto je aj príklad zbúreného vína. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Najväčším šoumenom pri nakrúcaní bol Filip Tůma (André Simonet), ktorý mal vraj vždy výbornú náladu, vtipkoval a občas ostatným spestril deň operným spevom. (Zdroj: cas.sk)
  • Ľuboš Kostelný stvárnil v seriáli negatívnu postavu, a to tyrana a psychopata. Ako prezradil, bol to preňho veľký problém. (Johnny.ARN)
  • Exteriéry viníc sa natáčali v obci Vištuk, ale aj v Šenkviciach a Modre. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama