Reklama

Reklama

Päť najlepších

  • Česko Pět nejlepších (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Reportérka New York Times Chelsea Brownová (Rosario Dawsonová) robí celodenné interview so stand-up komikom Andre Allenom, ktorý sa lieči zo závislosti na alkohole. Z Andreho sa stáva filmová hviezda vďaka filmovému hitu o policajtovi v medvedej koži. Pretože si Chelsea zabudla svoj záznamník, idú najprv do jej bytu. Tam rozoberajú článok o Popoluškinom komplexe. Andre je nútený znova sa vydať na dráhu stand-up komika, ktorú už považoval za minulosť. Scenár napísal, film režíroval a v hlavnej úlohe vystupuje Chris Rock. (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer

Recenzie (38)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Komedia ako ma byt, pan Chris Kamen /Bad Company/ jede naplno, zasmiat sa da, US styl humoru sa po dlahom case priblizil Europe, coz je len dobre. Vysoke hodnotenie aj za to, ze to na seba fajne zarobilo a vzdy som si mylil dvoch ludi - Chrisa Kamen s Chrisom Tuckerom - Tucker je namysleny a mne dost odporny - aj svojimi vyhlaseniami. Problemy s nim mal uz aj tak dost tolerantny Dzeki Cen - len tak mimochodom . 69 % ()

flyboyeda 

všetky recenzie používateľa

Chrise Rocka mam proste rad. Stejne jako mam rad hip-hop. Mozna proto si uzivam o neco vic zminovane zebricky, souvislosti nebo i cameo ala DMX. Chris starne, mozna i trochu moudri, mozna proto i to tema abstinence. Postupy ale ve svych filmech pouziva stale stejne. Bud je mate radi anebo ne. Ja patrim mezi ty, co ano. Milou konverzacni komedii s vtipne ukecanym Rockem a krasnou Rosario Dawson jsem si uzil. Cenim i vkusne nevtiravy konec. Tri hvezdy za filmove kvality, jedna navic za osobni sympatie. ()

Reklama

Seti 

všetky recenzie používateľa

Tak když se podívám, co dosud Chris Rock ve filmové branži vyplodil, tak je jeho režisérská prvotina docela povedenou záležitostí. Dramedie, která přibližuje svět moderního zábavního průmyslu, problematiku škatulkizace jeho hvězd a absurdní faleš dnešních televizních show, se však nebojí ani závažnějších témat v podobě démonů a závislostí, jež se za úspěchem táhnou. Vším nás provází odlehčený Rockův scénář trefující se celkem obstojně do mé noty (jen pořád moc nechápu tu americkou slabost pro stand - up výstupy). Nelze nezmínit ani skvěle přihrávající Rosario Dawson, která zde opět prokazuje svůj komediální talent (zdravím Clerks), a jíž to náramně sekne i v tomhle progresivním účesu. Jen jsem asi úplně nepochopil roli v názvu se objevivší topky, jelikož mi přišlo, že ve filmu to byl zcela okrajový a pominutelný faktor. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Asi nemám vzťah k černošskému "humoru" a ich večnému sebaponižovania. Chrisa Rocka ako herca mám celkom rád, ale mal asi fakt radšej zostať výlučne pri herectve a nekaziť si svoju povesť na postoch režiséra a scenáristu. Top Five ma v podstate ničím nenadchlo - chabý scenár s ešte chabejšou humornou zložkou, no jediným plus bola azda Rosario, ktorá to aspoň trochu zachraňovala od totálneho prepadáku. Ale aj tak, 1* a nič viac (a v tomto prípade za to určite nemôže môj odpor k stand-up comedy). ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Spôsob zobrazenia opačnej strany života filmovej hviezdy nie je zlý. Samotné dialógy a scény sú taktiež na obecnej úrovni. Ale to, že najvtipnejšou scénou (ktorá mimochodom je v podstate jedinou) je to, že niekomu strčia do z...u „čili tampón“, už nie je v poriadku. Viac lepšie vypracovaných scén a kratšia doba filmu je to, čo tu chýba. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama