Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka ma nebavila, ale dvojka mi pripadala neskutocne zabavna. Ovela lepsie vyvazili dramaticke sceny s komedialnymi. Tentokrat sa nastastie nesnazili o natocenie velkofilmu s rozpoctom, ktory by u velkofilmu nestacil ani na catering. A k tomu ako bonus famozny Danny Glover, ktory uz davno nehral tak skvelu postavu. Tesim sa na trojku a som zvedavy, ktory dedko pribudne k hlavnej dvojke v dalsom diely. 7/10 ()

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Tak podle mě se dvojka určitě povedla. Filmek není nikterak nabušený akcí, za to je v ní hodně vtipných momentů o které se stará hlavně Danny Glover jako parťák Dannyho Treya. Když jdou dva veteráni po krku drogovým dealerům, má to grády a dobře se na to kouká. Celý mi to rychle uteklo a určitě to neuvidím jen jednou. 75% :) ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Podobne dobré ako jednotka. Proste úplne uletená vec, ktorá ale tvári dosť vážne. Prvých 20 minút je vlastne skôr taká dráma. Ale neskôr vytiahnu skutočné esá. Keď sa Danny s Danny začnú obliekať do akcie, fakt som šťal od smiechu. A čo má Danny v ladvinke? No predsa ladvinku. A z čierneho Dannyho je ešte solídny sukničkár. A tie bitky sú síce absurdné, ale pobavia tiež. 70% ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Dva Dannyové, hispánský Chuck Norris Trejo a černošský mistr v sezení na zaminovaném hajzlu Glover, roztáčí soukolí osudu losangelského podsvětí tím, že rozdávají pěsti v tandemu, jaký filmový svět ještě neviděl. Ačkoliv se jedná o druhý díl, a o těch víme, že bývají slabšími, je tento mnohem dynamičtější, zajímavější a určitě lépe natočený. Zdá se, že Craig Moss ztratil chuť na amaťáky a zkusil konečně opravdový film. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Na moje prekvapenie ma to celkom bavilo. Danny Trejo je stále zábavný a kým sa neberie vážne ako v tomto prípade, tak je to stále zábava. Danny Glover mi ako herec v pamäti veľmi neustal ale rola senilného dedka mu náramne pristala. Bitky a akčné scénky celkovo nič ale hláškovalo sa v pomerne hustej frekvencii. Takže zabavil som sa ale druhý krát si to už asi nepozriem. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama