Reklama

Reklama

Vyznamenaný vojenský veterán  Frank Vega (Danny Trejo) sa vracia domov z Vietnamu. Spoločnosť, pre ktorú spolu s ostatnými mužmi bojoval a krvácal, sa mu obráti chrbtom. Zavrhnú ho aj jeho najbližší a Frank zostáva sám, bez práce aj bez lásky. O niekoľko rokov neskôr sa v autobuse zastane starého černocha a ochráni ho pred šikanou partičky miestnych skinheadov. Vďaka tomuto incidentu sa Frank znova stane hrdinom. Ľudia si ho znovu začnú vážiť, no aj o toto šťastie čoskoro príde, pretože onedlho zavraždia jeho najlepšieho priateľa Klondikea (Harrison Page). Keďže polícia o prípad nejaví najmenšiu pozornosť, Frank sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vydá sa sám po stopách zabijaka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (235)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Blúdenie dôchodcu Danny Treja po uliciach mesta, robenie vyhliadkových výletov autobusom a mlátenie grázlov neponúklo nič zaujímavé. Teda niežeby to nebolo chválihodné, zastať sa babičky, starčeka alebo jednoducho slabšieho je dobré. Ale od Treja som chcel viac. Jediné čo stojí za zmienku je samotné mlátenie chuligánov, to bolo vždy dobre zahrané, aj ten tanček okolo toho tesne predtým. Možno by pomohlo pridať viac humoru a vtipných hlášok, a vôbec celému filmu dať komediálny podtón. Ten dramaticko-melancholický nádych tomuto snímku vôbec nepristal. Koniec už bol trocha lepší, ale tiež to nebola žiadna sláva. 45/100 ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Trejo je borec o tom žádná. Jinak je to děsně ohranej námět, ale zpracování je dostatečně zábavný a nekompromisní aby to zaujalo. Jenom tu autobusovou honičku vykradenou z Rudýho horka si mohli odpustit, protože jinak film nevypadá vůbec špatně ani nijak ultra levně. Je to prostě akční béčko se vším všudy. Nicméně Danny je fakt Bad Ass to se prostě musí uznat a je zárukou zábavy skoro všude kde hraje.60% ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Franka Vegu volajú Bad Ass ( Danny Trejo s fidelovskou bradou ) a je to akčný hrdina ako vystrihnutý zo starého žurnálu. Tento film si zmýlil storočie, lebo táto jazda je príliš toporná a jednoduchá. Za zjavné prešľapy ( je ich viac ako dosť ) treba poďakovať režisérovi, ktorý by mal radšej točiť reklamy. Jedinou záchranou sú niekedy vtipné dialógy a hlášky, ktoré navzdory chybám, robia film prijateľným. Slabší priemer. ()

mcb 

všetky recenzie používateľa

Béčko o naštvaném důchodci a oni z toho udělají vážný film z poselstvím? Neuvěřitelně nudné, špatně napsané a zrežírované. V porovnání s obdobně stylizovaným Somrákem s brokárnou je tohle nevkusná slátanina, která slyšela slova jako nadsázka, humor nebo ironie jen z hodně velké dálky. Ani ten Trejo za nic nestojí. Muthafuckin' Bad. ()

Genero 

všetky recenzie používateľa

Pan Trejo je jednoznačně nejzářivější hvězdou Mezinárodní herecké asociace hispánských muklů, přesto zůstal skromný a zachoval si svou bodrou, věčně rozesmátou a přívětivou tvář mexického bezdomovce, kterou tolik miluji. A přestože si ji nechal zcela netypicky zarůst plnovousem, nad kterým by i Leoš Suchařípa závistí zapomněl prskat a ráčkovat, dokáže na svém těžce zkoušeném potapetovaném hřbetě unést i takový biják s potenciálem na zapomenutelně prostoduchou kokotinu a povznést ji na milý a zábavný pomsta – film. Je naprosto k neuvěření a téměř až v prdeli, že vidět to těsně před pubertou, rozhodně bych už nechtěl být Sandokan, Curro Jimenez ani Sagvan Tofi, ale jen a pouze Frank Vega. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Frank Vega (Danny Trejo) sedí na posteli, pozerá televízor a prepína kanály. Ale na obrazovke svieti stále ten istý kanál s poradovým číslom 3. (beso74)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)

Reklama

Reklama