Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení sa infiltruje do zlodejského gangu. Najväčšou záľubou jeho členov sú extrémne športy. Žijú s absolútne uvoľneným prístupom k životu . . a zákonom. Jediným zákonom, ktorý sú ochotní rešpektovať, je ten gravitačný. Skupina nepozná žiadne limity a práve ďaleko za hranicami bežných obmedzení a pod vedením charizmatického vodcu Bohdiho pácha nevídané a veľmi prepracované zločiny. Utah postupne získavá informácie aj dôveru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň však začína pochybovať o svojich oficiálnych povinnostiach. Je čoraz viac pohltený opojným a nespútaným životným štýlom, ktorého hlavným krédom sú sloboda a adrenalín. Bez ohľadu na to, koľko pravidiel sa poruší a koľko ľudí zomrie. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 2

Recenzie (344)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Reklama na adrenalinové sporty a turistické destinace se vším co k tomu patří včetně kýčovitých, byť oku lahodících, záběrů krásné přírody. Ale jinak mi to přišlo tak nějak o ničem. Snaha naroubovat na extrémní blbnutí kriminální zápletku zrovna dvakrát nevyšla a nepodařil se ani casting. Winstone s Lindem tu jen paběrkovali a pomalovaný šampón, na kterém to celé stálo, byl naprosto příšerný a stejně mizerní byli i jeho sportovní protivníci. Nic moc. 35% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $105miliónovTržby USA $28,782,481Tržby Celosvetovo $133,718,711Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,194,025Tržby za predaj DVD v USA $1,729,597║ niekoľko pekne natočených záberov ale ináč dosť prázdne, postavy vôbec neberú, bez charizmy, ďalší zbytočný remake /40%/ ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dobovo upgradovaný remake akčnej klasiky 90. rokov, sa môže pochváliť skvelo nasnímanými adrenalínovými sekvenciami, ale príbeh sa dostal do akejsi čudesnej uličky, kde sa vlastne nemá ani o čom vyprávať a samotné činy postáv majú podobne čudesné pohnútky. Priamočiary dej POINT BREAK verzia 1991, tu vyhráva nad akýmsi naivným prekombinovaným blábolom verzie 2015. Načo tu mystifikovať? Bolo to nutné? ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Porovnávať s originálom nebudem, pretože to by sme túto verziu mohli hneď odpísať ako jednoznačne horšiu. Ide o to, či film obstojí sám o sebe no a aj by mohol, ak by neobsahoval niekoľko hneď zrejmých nedostatkov. A problém je hneď v hlavnej postave. Bracey je bohužiaľ necharizmatický a nefotogenický, takže by ste ho po pozretí filmu ani na ulici nespoznali. Nefungujú emócie a napätie medzi postavami, akoby bol PB nejak nasilu stláčaný k dvom hodinám na úkor budovania vzťahov medzi postavami. Pričom Ramirez a Winstone boli dobrými voľbami, si myslím. Film určený vďaka krásnemu vizuálu iba do kina, tam by som bol možno spokojnejší, ale negatívne recenzie ma odradili. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný snímok "Bod zlomu", ktorý v roku 1991 natočila režisérka Kathryn Bigelowe a v ktorom zahviezdili Patrick Swayze a Keanu Reeves ma nijak zvlášť nezaujal. Pozrel som si ho, ale nadšený som veru nebol. V roku 2015 bol vyprodukovaný bombastický, špeciálnymi efektami a adrenalínom nabitý remake. Režíroval ho Ericson Core. Tento nový, ekologický, vytuningovaný, popcornový "Bod zlomu" som tiež zhliadol. Mám z neho podobný dojem ako z jeho predchodcu. Na jedno pozretie je to fajn, ale inak nič moc. ** ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (5)

  • Teresa Palmer (Samsara) zvládla väčšinu kaskadérskych kúskov bez záskoku dablérky, napriek tomu, že to bola jej prvá filmovačka po pôrode syna, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Bodhi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama