Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria)


Rodina (S01E06)

(epizóda)
  • USA Kin
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie nedbají na rady místních obyvatel a pronikají hlouběji do nebezpečného území, aby našli Světlonoše a Tommyho. (HBO Max)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (116)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neplánovaná zastávka ve westernovém městečku a setkání s bráškou na extrémně nepravděpodobném místě. Této epizoda zásadně chyběla nějaká zápletka a vzrušení. Utopistická komunistická společnost v městečku působila poněkud nudně, když z ní záhy opadlo prvotní tajemno. Příšerně statický díl s takřka nulovým posunem kupředu. Na druhou stranu mu právě tohle dodávalo na důvěryhodnosti a nebylo zde na sílu tlačeno nějaké napětí. V závěru znovu nechyběly opičky. Oddechnutí před, doufejme, epickým finále. [75 %] ()

kenkaku odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to špatný. Jogurt promluví a sere mě (opravdu její projev je na pěst). A protože s Mandalorianem cestují už zase jen ve dvou, nažvaní toho celkem dost. A dokonce i když potkají další postavy (včetně co nečekaně za 20 let vůbec nezestárnula), se žvaní, žvaní a žvaní… a ten hloupě prezentovaný precedent s fungujícím Komunismem, epizodě také nijak neprospěl. Bylo to horší než E3? Rozhodně. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeeeeeej, tak táto epizóda mi neskutočne sadla👌. Nádherné zasnežené scenérie, polárna žiara, skoro žiadna akcia, naopak riešia sa vzťahy, dôraz sa kladie na celkovú atmosféru a dialógy. Napätia je tu tak primerane. Veľmi sa mi tu páči výprava, konečne sme opustili depresívne prostredie K.C. a vlastne po prvýkrát po dlhom čase tu máme aspoň na chvíľočku takmer normálne mestečko, kde dokonca funguje aj kino, no ja odpadnem :-). Skvelá kamera, hudba, soundtrack a v tejto epizóde doteraz NAJLEPŠIE herecké výkony Pedra a Belly!  Neskutočné, wow! Najkrajšia epizóda🙂!!! "The only people who can betray us are the ones we trust." ()

boss123 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šiesta časť seriálu The Last of Us ponúka viacero silných scén. Som, ale prekvapený, že mnoho ich je oproti hernej predlohe nových, ale zároveň do príbehu skvelo zapadajú. Najviac ma prekvapil Pedro Pascal a jeho vynikajúci herecký výkon. Predovšetkým jeho monológ je fantastický a nebojím sa prehlásiť, že sa jedná o jednu z najlepších sekvencií v celom seriály doteraz. A rovnako tak aj nasledujúce scény sú veľmi silné. Dialóg Ellie a Joela, keď sa navzájom porozprávajú o svojom vzťahu a nahlas vyslovia všetky svoje obavy a pochybnosti, ktoré dovtedy držali zamknuté vo svojich myšlienkach je tak isto ako aj v hre samotnej emocionálne silný. A zároveň aj výborne zahraný a scenáristicky napísaný. Bella Ramsey sa tiež  herecky predviedla a pravdepodobne odviedla zatiaľ svoj najlepší výkon. Škoda len, že sa autori nerozhodli pridať aj pár akčných scén, ktoré by si niektoré časti príbehu podľa mňa určite zaslúžili. Záverečná sekvencia je dobrá, ale bohužiaľ po akčnej stránke dosť krátka. Čo je zatiaľ moja najväčšia výtka  k seriálu samotnému. Šiesta časť, teda určite nesklamala. Ponúkla niekoľko veľmi dobre vygradovaných scén a ukázala opäť viac aj zo vzťahu Joela a jeho brata a ešte viac prehĺbila vzťah Ellie a Joela. Za mňa je to päť hviezd z piatich a 90 percent. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel a Ellie cestujú ďalej a hľadajú Tommyho. Stretnutie dvoch bratov na neštandardných okolností prináša viac otázok ako odpovedí. Ellie je už blízko k svetluškám. Prevedenie: Dostávame sa do fázy seriálu, kedy si hlavný hrdinovia musia ujasniť ako to medzi nimi vlastne je. Do toho sa zapletie ešte aj rodinná dráma so strýkom Tommym a celé to vrcholí vo vyplundrovanom labáku svetlušiek. Za mňa opäť slabšia časť. Veľmi málo hrozieb a teda strata napätia a celkovej atmosféry strachu o životy našich obľúbených hlavných postáv. Dokonca aj tá skupinka pobudov na konci bola iba taký výstrel do tmy kde som myslel že ich Joel zvládne s prstom v nose. Ale stalo sa čo sa nemalo stať ... 80% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (12)

  • Pro natáčení epizody bylo použito přes 300 figurantů, včetně koní. (mikki089)

Reklama

Reklama