Reklama

Reklama

Vdovec John Alexander (Michael Vartan) sa znova oženil. S dcérou Hannah (Erin Moriarty) z prvého manželstva a ženou Melanie (Nadine Velazquez) sa nasťahujú do nového domu. Hannah z toho nie je príliš nadšená, pretože musela opustiť strednú školu a svojich kamarátov. Navyše je ďaleko od svojho priateľa Tommyho (Blake Jenner). John a Melanie sú ale spokojní, pretože dom je pekný a rozľahlý. Už pri nasťahovaní sa Hannah cíti nesvoja, jej kocúr sa správa, akoby sa niečoho bál. Postupom času sa Hannah stáva svedkom zvláštnych udalostí, ktoré jej stále viac začínajú naháňať strach. Je si istá, že sa niečo strašné skrýva v dutých drevených stenách domu. Keďže jej nikto neverí, nezostáva jej nič iné, než po minulosti ich nového domu pátrať na vlastnú päsť. Od susedky sa dozvedá desivé okolnosti vyvraždenia rodiny pôvodných majiteľov. Hannah v ich veciach uložených v starej škatuli nájde konečne vysvetlenie... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (117)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě dobré! O filmu je lepší nevědět nic. Nejprve se příběh těžkopádně rozjížděl. Otřepané téma - rodina (dcera, otec a budoucí macecha) se nastěhuje do domu, ve kterém podle všeho straší. Jedna rodina vyvražděná, druhá se ztratila. A teď se navíc začnou věci přemisťovat, ozývají se divné zvuky a zmizí kocour. Mé obavy, že se jedná o další mizerný bubufilm, se naštěstí rozplynuly, za což dávám hvězdu navrch. Jasně, jako první se mi vybavili Lidé pod schody, no a pak ještě několik dalších kousků. Nevadí. Atmosféra ke konci houstne a smrt mává kosou na všechny strany. A závěr? Ještě jedna hvězda navíc! ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Zvláštne, že po hlúposti o lesbických upírkach nakrútil režisér takúto pecku. Rodinka sa nasťahuje do nového domu, s ktorým (zase) nie je niečo v poriadku. Našli tam totiž pred rokmi vyvraždenú rodinu, a posledná rodina zmizla. Dcérenka zisťuje, že v dome nie sú sami, avšak nikto jej neverí. Problémom hororu je len značná neoriginalita, čo však pramení z toho, že len nedávno bol v kinách "The Boy". Už z traileru je zrejmé, že je to taká zjednodušená variácia, kde sa žiadne veľké prekvapenia čakať nedajú, no napriek tomu sa objaví niečo, s čím divák nepočíta. Záporák je vydarený, herci sú sympatickí a film si udržuje potrebnú dávku napätia. Páčilo sa. Režisér sa posnažil a ani neviem, či by sa z toho dalo vytrieskať viac. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá rodina sa presťahuje do domu, ktorý získajú za nezvyčajne výhodných podmienok. Tešia sa na nový začiatok, ktorý potrebovala hlavne ich mladá dcéra. Tá je prvou, ktorej sa po príchode do domu niečo nezdá. Počuje zvláštne zvuky a naviac ju otravuje slizký sused. Nepotrvá dlho a rodina zistí, že spolu s novým domom kúpila aj všetko, čo sa v jeho vnútri skrýva. - Mám velmi rád tieto horory, ktorým sa v deň, kedy sa stanú dostupnými, kvôli slabému posteru alebo nezaujímavej téme vyhnem, ale podla hodnotenia zistím, že to asi nebude až také zlé. A Crawlspace vôbec zlý nebol. Ženské obsadenie je sympatické, pričom Erin Moriarty na to, že je to jej hororový debut, pôsobí dosť ostrielane. S mužmi to je slabšie a otec trochu kazí tú sympatickú rodinku, ale zase ho príjemne nahrádza hororovo velmi aktívny záporák Ronnie Gene Blevins. Tempo je úplne ideálne, takže atmosféra postupne hustne až po pekné klaustrofobické finále, ktoré je napriek tomu, že divákovi už musí byť jasné, čo sa deje, stále zaujímavé. Technicky je to zvládnuté parádne a hlavne hudba je pekne skomponovaná. Záporák vyzerá nepríjemne aj bez výraznejších zásahov maskérov, ktorí sa však mohli viac činiť v oblasti gore a pridať trochu tej chutnej červenej tekutiny. Hodnotenie v posledných týždňoch pekne stúpa a je presne v takých percentách, v akých si tento horor zaslúži byť. + Ronnie Gene Blevins + herečka z Ouija + herec z The Diabolical + herec z A Haunted House 2 ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak neviem. Niektoré momenty sa po strašidelnej stránke celkom vydarili a jedna či dve ľakačky aj zafungovali, ale celkovo som čakal niečo lepšie. Síce ono sa už v tomto hororovom subžánri niečo inovatívne len ťažko hľadá, no predsa len som čakal niečo zaujímavejšie ako len jedného popleteného emáka na povale. Slabší priemer. 55/100 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „V domě“ není skvělý horor, není to ohromující horor, ale je to dobrý horor. Je to horor, který vás dovede vystrašit, možná se leknete, ale především je zde důležitá atmosféra, která by se dala krájet a která je spojena s tím, že jsou zde místy skutečně velmi povedené scény. Třeba sledovat, co se za mnou děje v odrazu na kuchyňské lince, mi přišlo skutečně strašidelné. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama