Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (167)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Ten film fakt není nic moc. Recykluje zcela nenápaditě jinde několikrát a daleko lépe provařené téma blbí američtí sousedi vs. tajní špičkoví agenti, což nic proti, pokud to někdo dovede dobře natočit, ale nejde o tento případ. Akce je zde minimum (a dokonce ta první začne až po 56 minutách filmu!) a film klidně mohl být o dvacet třicet minut kratší. Ani humoru to moc nepobralo, ačkoliv dva, možná tři dobré vtípky by se našly. Jenomže ten film má jakousi zvláštní, pohodovou atmosféru, a Jon Hamm a Gal Gadot hodně zachraňují. Mám to přesně na 2,5 * a nejsem si jistý, jestli to stojí za nové podívání se. Mít to větší tah na branku, víc akce, méně Galifianakise, více humorných hlášek, mohl to být opravdu povedený film. Takhle zůstal někde přesně na půl cesty. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Na margo tejto typickej americkej akčnej komédie zahlásiť len jedno. A to, že si až také vlažné komerčné prijatie nezaslúžil. Nieje to síce niečo, na čo by sa stáli v kinách fronty ( na to je tam málo ,,mládežníckych,, motívov ), ale podobne je ho aj škoda iba na nejaké upršané nedeľné poobedie. Sympatická, kinetická, magnetická. ()

Reklama

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Odpad za akční stránku, jedna hvězda za "komedii" a ve výsledku jedna hvězda za to, že jsem to doukoukal do konce, i když vlastně sám nevím proč. Nerad to říkám, ale Zach je opravdu předurčen do rolí obtloustlého blba. Štíhlá postava mu prostě nesedí a na podobné role čeká tucet lepších kandidátů. Kariéra Grega Mottoly budiž tímto definitivně pohřbena. ()

Azurovydrak 

všetky recenzie používateľa

Neškodná akční komedie, jenž je místy tak ujetá že je až dobrá. Hlavní role si tu střihnou Wonder Woman a Luke Skywalker... no dobře, není to tentýž herec, ale asi prvních 15 minut filmu jsem si musel pustit znovu, protože jsem nevnímal dialogy a jen žasl, jak si je Zach Galifianakis podobný s Markem Hamillem. Isla Fisher potěšila asi nejvíc, už v Podfukářích jsem ji zbožňoval - škoda, že se více neprosadila. V souhrnu zábavný film na jedno kouknutí, který za celou stopáž neztratil na tempu a párkrát mě i opravdu pobavil, což byl řekl bych účel. 60% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Taky divny mix spionskej komedie, ktory bohuzial nie je prilis vtipny. Uvod v ktorom pôsobia novi susedia podozrivo je natiahnuty na celu polovicu filmu a ani ked uz sa naplno rozbehne spionska linia, tak to film nenakopne a nadalej to pokracuje v nezazivnom mode. Jedine co film na chvilu nakopne su dve slusne akcne sceny a obdivovatelia Gal Gadot si uziju jej dlhu scenu v spodnom pradle. Bohuzial sa ukazuje, ze nie je prilis dobrou hereckou a okrem vzhladu nema co ponuknut. Z postav ma zaujal Galifianakis, ktory znova potvrdzuje, ze v umiernenom mode je sympatak a najlepsi je kamaratsky vztah medzi nim a eleganom Jonom Hammom. Tato linia ako jedina funguje. Zbytok je strasna nuda. 4/10 ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama