Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá  Sue (Alisan Porterová) a jej nevlastný otec Bill (James Belushi) sa potulujú po krajine a  malými podvodmi a  krádežami  sa  snažia  prežiť. Za pomoci starého triku, keď Bill predstiera, že ho zrazilo auto, sa mu podarí z vydesenej vodičky Grey Ellisonovej (Kelly Lynchová) vymámiť večeru. Po noci strávenej v nocľahárni sa obaja tuláci znovu stretnú s Grey, ktorá tento krát Billa zrazí naozaj. Mladá žena, ktorá je krásna, úspešná a bohatá právnička, pozve Billa a jeho kučeravé dievča k sebe domov. Má pocit, že sa musí predovšetkým o Sue postarať – dá im nové šaty a donúti Billa, aby si našiel prácu. Právničkin priateľ Walker (John Getz) však dosiahne, aby sa Bill dostal do väzenia a Sue skončí v detskom domove. Walker však podcenil Greyine odhodlanie a prebúdzajúce sa city... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (119)

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Kudrnatá holka je film, který od počátku baví svou hlavní malou představitelkou a tváří se jako komedie. Jenže pak najednou převlékne kabát a z komedie se stává sociální drama. Jenže celé je vlastně předvídatelné. A to už od momentu, kdy si Grey odveze oba k sobě domů, což by asi neudělal žádný trochu normální člověk. A pak už to jede v očekávaných kolejích. Film není náročný ani na zápletku, scénář ani celkový happy end, na který už se vlastně jen čeká. Na druhé straně se alespoň na počátku divák trochu zasměje. A pokud má i dítě, možná se lehce rozněžní. Já mám dceru, a Alisan Porter byla kouzelná, tak jsem se lehoulince rozněžnil. ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Žiaľ, kučeravá Sue nie je ani zďaleka tak rozkošná, ako by mala podľa scenára pravdepodobne byť, a to ešte nie je to najhoršie. Presladený scenár, komediálne scény, ktoré nerozosmejú, dramatické momenty, ktoré nudia a romantická láska, z ktorej začnete vracať cukrovú vatu ... Nie, jednoducho to nie je film, ktorý by som sa odvážila nazvať rodinným ... To si radšej zahrať Monopoly ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film Kučeravá Sue som videl pár krát v detstve, kedy ho dávali často a človek sa nemal na čo iné dívať. Má slabučký príbeh a preto patrí medzi filmy čo vedia málo zaujať. Film poukazuje na lásku a starostlivosť otca, i keď nie je biologický. Človek môže mať rád i nevlastné deti a považovať ich za svoje. Dieťa by malo mať oboch rodičov, ale nie vždy sa to dá. Môžu sa stať rôzne veci a mi to nemôžeme ovplyvniť. Z filmu najviac zaujme krásna Kelly Lynch, ale inak tu nieje dobré herecké obsadenie. Jamesa Belushia nemám ako herca vôbec rád no a Alisan Porter, ktorá zahrala Sue bola už v detstve tak nesympatická (rovnako ako jej filmová postava), že som to často prepínal. Je len dobre, že táto rola bola okrem pár filmov jej posledná výrazná. Je to naozaj slabší rodinný film, ktorý sa obzvlášť v dnešnej dobe už neoplatí vidieť, takže ho neodporúčam. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Nebojím se dát 4 hvězdičky, jelikož je to skvělý film. Jako malá jsme ho měla strašně ráda a když jsem se na něj dnes podívala, jako bych se vrátila zpátky v čase. S tátou jsme se na něj vždycky dívali v televizi. Je to vtipné, dojemné a má to skvělý příběh. Scéna s punčochami je pro mě nejvtipnější, hodně jsem se zasmála a na konci jsem zase naopak hodně brečela. Krásný film. ()

Merggie 

všetky recenzie používateľa

V mojich deviatich ma tento film úplne opantal. Kučeravá Sue sa totiž ku mne vekovo celkom hodila a bola v mojich očiach superhrdinkou. Síce nie takou, akou bol Superman, ale naňho predsa 135cm-ové dievčatá nemajú. V podstate si na dej filmu a jeho technické spracovanie nepamätám, ale pamätám si blahodarný pocit počas záverečných titulkov. Takže do najbližšieho videnia preháňam hodnotenie štyrmi hviezdičkami nostalgického pôvodu:-) ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (5)

  • Ďalšími dvoma známymi hercami, ktorí sa mali objaviť vo filme, boli aj Alec Baldwin a Kevin Spacey. Prvý menovaný mal stvárniť rolu Billa Dancera a druhý bol pôvodne obsadený ako Walker McCormick. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama