Reklama

Reklama

Posadnutý pomstou

  • Česko Tichá msta (viac)
Trailer

Bohatý právnik žije spokojným životom, naplneným úspešne vykonávanou prácou. Z rutiny ho vykoľají až vražda jeho manželky a dcéry. Pretože polícia si s prípadom nevie rady, rozhodne sa smrť najbližších pomstiť na vlastnú päsť... (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Budem dnes pri hodnotení trošku veľkorysá a pominiem fakt, že hlavný Banderas sa hojí wolverínskou rýchlosťou, bojové umenia zvládne behom pár mesiacov a sluch sa mu výrazne zlepší v momente, ako prestane rozprávať (to musel byť predtým decibelový masaker). Na druhej strane, je mojou povinnosťou oceniť jeho zápal pre literatúru. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to zas až tak marné, ale v rámci svého „druhu“, jde o dost průměrný film. Pár dobrých scén i bojových choreografií by se tu našlo, jenomže jako celek se mi to zas až tolik nelíbilo a kromě nemluvícího hlavního hrdiny, to mělo i dost nezáživných míst. Antonio Banderas se snažil, co to šlo a scénář mu dovolil, ale ani to na výrazné zlepšení nestačilo. Postrádal jsem vymazlenou atmosféru, nějaké hlubší pasáže… Paz Vega už nám lehce zestárla (už to není taková kobra jak zamlada), Karl Urban měl rozhodně dostat více prostoru, tohoto herce mám rád a má co nabídnout…45% ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na kvality režiséra sú bojové scény zvládnuté úžasne, aj niektoré áčkové filmy by mohli závidieť, no to je jediné pozitívum filmu. Ešte keby sa Banderas snažil klasicky pomstiť a nehral sa na mnícha so sľubom mlčania, tak to mohlo byť OK, ale ani záverečné odhalenie nie je bohviečo. Nechcem spoilerovať, tak ho tu nejdem rozpitvávať, ale keď sa nad tým človek zamyslí, tak to príliš zmysel nedáva. Proste klasický podpriemerný thriller, akých sú stovky. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

V tomto B-om filme sú zaujímavým predovšetkým za ňom skrývajúce filozofické vety / myšlienky. Príbeh, ako taký, je smutný a bolo mi fakt ľúto Frankovej rodiny. Muž, ktorý zmení svoj život o 180 stupňov, aby vypátral vraha svojej manželky a dcéry. Na Banderosovi bolo vidieť, že sa snažil – ja mu nič nevyčítam. Režisérovi však áno, že k tomu nedokázal dať väčšiu silu a psychické nasadenie. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Filmov o pomste nie je nikdy dosť, ale aby neboli stále také jednotvárne, snažia sa ich tvorcovia obohatiť aj o iné - dajme tomu - myšlienkové rozmery. V prípade tohto filmu, hoci sa nejedná o dielo "bergmanovského" typu sa prikláňam na stranu kladného hodnotenia. Banderasov hrdina je uveriteľný, správne motivovaný a zdeptaný a pointa filmu ma prinútila dokonca klásť si určité otázky kto je v tomto príbehu kladný a kto záporný hrdina. Celé je to navyše remeselne zručne a svižne - v rámci svojich možností - nakrútené a Paz Vega je sympaťáčka. Za mňa teda za 4 filozofické traktáty. (25.3.2021) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku a USA. (Yardak)

Reklama

Reklama