Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Pomsta (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatí a milujúci oteckovia rodín sa tak ako každý rok stretnú uprostred púšte, aby posilnili svoje mužstvo a vybili stres poriadnym lovom. Tentoraz si ale jeden z nich privezie milenku, neuveriteľne sexi Jen (Matilda Lutzová), o ktorú sa veľmi rýchlo začnú zaujímať aj ostatní. Udalosti sa rýchlo vymknú spod kontroly a chlapi nechajú vysilené, dobité a umierajúce dievča uprostred púšte. Nepokon sa jej však podarí zozbierať posledné sily a vyrazí za pomstou. Chlapský výlet sa zmení na nemilosrdný lov, kde sa však frajerskí lovci sami stanú lovnou zverou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (279)

nascendi

všetky recenzie používateľa

Filmy ma sprevádzajú takmer 70 rokov. Zostavil som 10 najobľúbenejších pre ČSFD a 100 najobľúbenejších pre moju webovú stránku. Aby som bol korektný, zredukoval som počet odpadových filmov na desať a vybral som také, ktoré moji sledovaní užívatelia hodnotili výrazne lepšie. Okrem týchto filmov som Ľudskú stonožku vyhodnotil za najodpornejší a Pomstu za najhlúpejší film. Ani jeden z nich som nedopozeral a ani nehodnotil, pretože sú mimo môjho intervalu. Komentár som však napísal, aby ostatní vedeli o mojom názore na ne. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

... aneb když se oblékáš a chováš jako kurva, tak se pak nediv, že je tak s tebou zacházeno... No jo, je to takové pitomoučké. Když ale přistoupíte na pár základních pravidel filmu, jako třeba že postavy mají neomezené množství krve a že přežívají situace, které by přežívat neměly, tak je to celkem roztomile pitomoučké. Například Stanovy hrátky se střepem by se mohly s přehledem zařadit mezi nejvtipnější filmové scény. A ke konci, když už jste dávno přestali počítat hektolitry krve, se jen tak přiblble usmíváte a zjišťujete, že se vám to v podstatě líbí... 70% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Když pomsta, tak pořádná, jaký pak, copak. Oko, za oko, zub za zub, jenom ať to všechno pěkně litá. A stříká. V rámci žánru dost předvídatelná, přesto povedená věc, kterou nakonec zvedám trošku výš. Hlavně za závěrečnou scénu na honěnou, která byla vydařená, úsměvná a krvavá zároveň. Kvalitní thriller se dá natočit i se čtyřmi herci, čehož je Revenge jasným důkazem. ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Tři plus mínus opovrženíhodná prasata nahání jednu plus mínus opovrženíhodnou čubinu, přičemž každé tělo má v sobě zhruba dvacet litrů krve a kdekdo bez větších potíží přežívá obludná zranění. Sice by se tu dalo lecos prostříhat a míra uvěřitelnosti plave někde mezi nulou a fantasy, ale jinak je tahle sytě červená jízda s nádhernou formální stránkou a rajcovním soundtrackem nadmíru ucházející. Na další kousek Coralie Fargeat budu zvědav. 7/10 ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Chcete sa za jednu noc stať rambom? Stačí ak si dáte kúsok peyotla a môžte ísť robiť nájomného vraha. A dokážu to aj blonďavé pipinky... Ten príbeh sám o sobe nebol bohviečo, len rádoby ďalšia revenge odplata s nudnejšou a opozeranou dejovou schémou a s minimom napätia. No to, na čom snímok jednoznačne stavia je absolútne perfektné spracovanie po formálnej stránke - špičková kamera, šikovná réžia, ktorá sa prejavuje najmä v detailoch, využívanie svetla, jasné farby, slušná muzika, ktorá strieda tichšie pasáže.... No proste je to pastva pre oči, ktorá dokáže držať pozornosť celý čas. Tiež nechápem, prečo nemá film nálepku horor, pretože krvavých záberov tu bolo pomerne dosť, ba čo viac, boli celkom slušne nasnímané, čo sa o mnohých ďalších žánrovkách nedá vôbec povedať. Fajn prekvapenie a spokojnosť. Blbé, ale výborne predané. Lepší priemer. 65/100 ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2017 na filmovém festivalu v Torontu v Kanadě. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Maroku. (ČSFD)

Reklama

Reklama