Reklama

Reklama

Uväznení v horách

  • Slovensko Snežná pasca (viac)
Trailer

VOD (1)

Joe Braven  (Jason Momoa) vedie pílu v odľahlej kanadskej divočine. Na píle pracuje spoločne so svojím otcom, Lindenom (Stephen Lang). Lenže Linden nie je vôbec v poriadku, nedávno utrpel v práci zranenie a odvtedy ho zrádza pamäť. Keď Linden začne v jeden večer v krčme otravovať nejakú ženu, o ktorej je presvedčený, že je to jeho mŕtva žena, Joe sa rozhodne vec riešiť. Lekár Joeovi radí, aby bol jeho otec umiestnený v ústave. Joe z toho nie je nijako nadšený a je mu jasné, že otec, ktorý je napriek výpadkom pamäte inak v poriadku, nebude súhlasiť. Joeova žena Stephanie (Jill Wagner) preto navrhne Joeovi, aby vzal otca do zrubu v lese a tam si o tom všetkom bez nej a dcéry Charlotte (Sasha Rossof) prehovorili. Joe teda s otcom vyrazí do zrubu. Ani on, a ani jeho otec nemajú tušenie, že si v zrube pašeráci drog ukryli svoj kontraband. Lenže po príchode do zrubu kokaín čoskoro objaví. Joeovi je jasné, že ak sa darebáci objavia, pôjde do tuhého. Situáciu skomplikuje Joeova dcéra Charlotte, ktorá sa skryla v kufri auta a teraz je nadšená, že otca okabátila. Joe sa snaží otca s dcérou naložiť do auta a z miesta odísť. Je však neskoro, objavia sa mafiáni, ktorých vedie akýsi Kassen (Garret Dillahunt)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Takové slabší tři hvězdy. Navzdory tomu, že prvních 30 minut se v podstatě nic ještě neděje, tak to uteče poměrně rychle. Jednoduchá zápletka, rozpočet nijak velký, naštěstí nebyl ani příliš třeba, vše směřuje k souboji (vyvražďovačce) mezi tatíkem a synem vs. drogoví záporáci. Jill s lukem byl takový bonus. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Co to je za zvyk cpát teď do každýho akčnáku děcko. Je to teď poslední dobou všude. Hl. hrdina se snaží zachránit nebo chránit děcko před grázlama se kterýma se většinou omylem zaplete. Fakt originální. Jedinej Seagal se těhlech námětů nedrží (zaplať Segalovi). Žádná hláška, žadnej charakter..jen střileníčko střílení a chránění spratka. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Probůh proč musejí už i thrillery začínat tak ultradementním šablonovitým škvárem, jako jsou chlapácký rozhovory chlapů v chlapácký práci, nebo výjevy z rodinnýho života, ve kterejch se dédý junior kouluje s mámí, před spaním se láskyplně škádlí se svou malou roztomilou princeznou a dojemně se stará o svýho senilního dédýho seniora? Chcete hned na úvod znechutit každýho nestádního diváka vy retardi? Pak ano, gratuluju, povedlo se, předběžně hvězda dolů už po deseti minutách. První půlhodinu doporučuju proklikat. Ale ani pak žádná sláva, klasickej stokrát omletej příběh o bezskrupulózních gaunerech a jednom obyčejným ale statečným chlápkovi bránícím svoji rodinu. A spolu s ním statečně bojuje nejenom jeho statečný senilní dédy senior, ale i statečná manželka a hlavně jeho tuze statečná dcerka. Celej děj totálně k zblití. Kdybych tuhle banální, sterilní, bezduchou, nudnou, nenápaditou krávovinu viděl coby dvacetiletej vypatlanec v devadesátkách na videu, určitě mě bude dost bavit, dneska už mě nebaví ani jako úmyslný retro, pokud je teda ovšem vůbec úmyslný. Dvě za srandovního feťáckýho Indiána, za mýho jmenovce Jasona, kterej je tak jako tak sympaťák, za pár hezkejch vraždiček a za dost netradiční použití medvědí pasti v závěru. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Klasické“ akčné béčko s malým rozpočtom a ešte menším scenárom. Spolieha sa najmä na (v tomto filme však akosi neprítomnú) charizmu Jasona Momou. Obvykle pôsobí dojmom, že by vedel sám holými rukami odtiahnuť pokazený kamión do najbližšieho autoservisu, avšak ako drevorubačský majster (a to sme si mysleli, že najabsurdnejšie filmové povolanie mal opravár stožiarov vysokého napätia John Travolta v Life on the Line) neprevádza nič svetoborné. Ťažko povedať, čo ho viedlo k tomu, že si tento zázrak aj pekne krásne odprodukoval. Skôr mi to pripadalo tak, ako keby si nebol istý tým, či bude do konca života dostávať ťažké milióny za Aquamana v DC a tak si nenápadne pootvoril zadné vrátka s ambíciou zaplniť dieru, ktorá vznikla po tom, čo Statham začal pokukovať po predsa len ambicióznejších akčných veľkofilmoch (Meg, série Rýchlo a zbesilo a Expendables) a tým pádom v lacných béčkach nemal kto hrať. Nie je na tom nič zlé a akční fanúšikovia majú po podobných tituloch stále hlad. Len sme možno niektorí od Jasona čakali viac, neviem. Akože nič proti ničomu, kedysi sme sa na podobne nenáročné záležitosti pozerali a boli z nich nadšení. Ale to sme mali 17 a hrali v nich Schwarzenegger, Stallone alebo aspoň Van Damme. Teraz máme ďaleko nad 30 a už nás to proste nebaví. Ako nostalgická spomienka prečo nie, ale skrátka vyšumí rýchlejšie, ako tableta šumivého vitamínu v pohári s vodou. Stephen Lang dostal prekvapivo dobrú rolu, Jill Wagner je solídna miflka a poteší Zahn McClarnon alias Hanzee z druhej série Farga. Snežná výprava nie je úplne od veci a niektoré úmrtia sú vymyslené šikovne. Akcia je každopádne zvládnutá veľmi nudne, až podpriemerne. Logiku tu nehľadajte a hlavný zlosyn pôsobí dojmom, že jeho herecký predstaviteľ sa špecializuje na úlohy hustoprísnych policajtov v erotických video-trileroch. Nakoniec ma najviac pobavilo to, ako si Momoa dal čiapku a potom si ju nechtiac strhol obliekaním svetra. To ozaj na tom boli až tak zle, že museli ísť na prvú klapku? ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa rozhodne nejedná o film s inteligentným dejom, scenárom, či konaním postáv, mne táto naháňačka a vyvražďovačka v prekrásnej zasneženej prírode chutila ako už dlho nič. Film slúžiaci čisto na odreagovanie, s peknými akčnými scénami. Viac som nehľadal. A keďže môj "obľúbený" užívateľ alias trapko fugazi dal podľa očakávania odpad, je to len ďalší dôkaz toho, že film za pozretie stojí. (Zase si si musel zavolať veľkého teplého bračeka na pomoc, aby si to psychicky zvládol? :-D) ()

Galéria (131)

Zaujímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama