Reklama

Reklama

Mrazivý lov

  • Česko Mrazivý lov (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Clair Hamiltonovej (Gina Caranová), vojnovej veteránke z Afganistanu, unesú syna. Dohoda spočíva v tom, že ho vykúpi peniazmi, ktoré jej otec dlhuje vodcovi gangu. Počas odovzdávania však Clair zastrelí dvoch únoscov a vydá sa do hôr, aby na vlastnú päsť zachránila svojho syna. Clair ide na dohodnuté miesto vyzdvihnúť svojho syna a má pri sebe peniaze, ktoré od nej únoscovia žiadajú. Únoscovia však syna nevzali a strhne sa prestrelka. Jeden z lupičov Larsen (Brendan Fehr) utečie do divočiny a Clair ho prenasleduje. Všade naokolo sa hemžia hladní vlci a čoskoro je jasné, že ak chcú prežiť, musia sa dvaja stratení nepriatelia v lese spojiť a nájsť cestu von. Clair sa dozvie, že jej syna zadržiava zločinec, ktorého nazývajú Otec (Richard Dreyfuss). Osvojí si ukradnuté deti a predáva ich klietom, ktorí majú záujem. On sám je psychopat a nie je jasné, čo urobí v najbližších chvíľach. Clairinho syna Charlieho (Anton Gillis-Adelman) zločinec drží lese a odvádza ho na chatu, kde má dojednať podmienky jeho predaja novému klientovi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (60)

mmiram 

všetky recenzie používateľa

Ty jo tak spatny herecky vykony a stupiditu deje sem dlouho nevidel:( a ten pad asi ze 100 m na konci filmu.. vyleze z vody, ok nic mi neni:D to by zavidel i Van Damme jako univerzalni vojak, vlastne snad i Aquaman. To proste ne:D Jedna hvezda za ty vlky, ale to se muzu kouknout treba na Animal Planet ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Vojnová veteránka Clair Hamiltonová pátra v horách po ľuďoch, ktorý uniesli jej syna Charlieho...Odporúčam sa tomuto filmu vyhnúť, pretože tak hlúpy scénar je ťažké vôbec vymyslieť. Už v úvodnej scéne by bola Clair mŕtva, potom ju opäť nepochopiteľne jeden z únoscov zachráni pred utopením v jazere aby ho mohla ďalej ponižovať, v lese a v hlbokom snehu bez problémov obíde lovca ktorý má skvelý výhľad a loveckú pušku a ońa ho koltom .38 bez problémov trafí zatiaľ čo lovec niekoľkokrát minie, 45 kilový cca 13 ročný Charlie odrazí útok vlka bez toho aby zakolísal (skúste sa obliecť do kompletu ako figurant pre psovoda, niektoré útoky psa budete mať problém ustáť aj keď budete mať 90 kíl) a neskutočnému feminizmu v tomto filmu zasadí korunu záver a to ako sa Otec a jeho skupina vo výhodnejšej pozícii s malým ako rukojemníkom vzdajú. Vôbec by Clair spolu s jedným s Otcových mužov nevpálili guľky do ich sprostých hláv a nezobrali peniažky a Charlieho následne predali kupcovi, ktorého mali...Toto scénarista nemohol myslieť vážne. Každý normálny človek si váži mužov rovnako ako ženy. V dnešnej dobe sa však liberálny fašisti rozhodli bojovať proti neexistujucému patriarchátu a občas to dopadne až takto zle. Rozhodne nepozerať, odpad som nedal iba za peknú prírodu a vlkov, inak katastrofa. ()

Reklama

moriero 

všetky recenzie používateľa

Nevěřím, že tento vizuálně poměrně hledivý film režíroval dospělý chlap. Spíš bych tipoval 14letou holčičku, co viděla všechny díly Xeny a obě verze Boje sněžného pluhu s mafií. Na levnou verzi Gal Gadot se sice docela hezky koukalo, ale vojenský výcvik jsem jí věřil asi jako Zemanovi, že pije jenom vodu. Sorry, čekal jsem oddechové béčko, ale dostal jsem cé mínus. ()

blazma 

všetky recenzie používateľa

Ginu Carano jsem si oblíbil ve všech mini rolích kde se objevila, pak přijde tento snímek a jedna z mála hlavních rolí a proč to musí dopadnout tak špatně a nezajímavě. Strašná škoda, doufám že se jí poštěstí a dostane pod ruku jiné projekty s kterými se ukáže. Tento film nic méně neukázal vůbec nic. ()

Crocuta odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani krásná příroda a mí oblíbení vlci nevytáhnou tuto sračku z odpadu kam patří. Ke shlédnutí jsem se nechal zlákat povedeným vizuálem, to jsem ovšem netušil jaké panoptikum degenerovaných a naprosto neschopných postav "Mrazivý lov" skrývá. Hlavní hrdinka i její spratek jsou krajně nesympatické kreatury, ale jejich protivníci se chovají nesmyslně tak do nebe volajícím způsobem, že si to čeho se jim dostane plně zaslouží. Všichni do jednoho mají hodně tuhý kořínek, z míry je nevyvedou mnohonásobná střelná zranění, opakované havárie, pády ze skal a koupele v ledové vodě, ale jsou navíc pronásledováni takovými scenáristickými schválnostmi, kde krom uklouznutí po slupce od banánu a květináče spadlého na hlavu nechybí snad nic, že tohle se opravdu přežít nedá. Zase jedna a půl hodiny promarněného života - proti tomuto paskvilu jsou produkty značky Asylum vysloveně intelektuální záležitost. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama