Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vodca revolúcie v ruskej Sukovii, dozvie, že sa jeho zradný brat Dimitrij (Pierce Brosnan) nachádza na tribúnach štadióna, na ktorom práve prebieha európske semifinále medzi tímami West Ham United a Dynamo FCC, spoločne so svojimi kumpánmi londýnsky štadión Boleyn Ground násilne obsadí. Medzi divákmi je aj americký vojnový veterán Mike Knox (Dave Bautista) so svojou neterou Danni (Lara Peake). Keď sa obaja do sprisahania nešťastnou náhodou zapletú, Mike musí zneškodniť Arkadija a jeho ťažko vyzbrojený tím. Dokáže to skôr, než sa Arkadij dostane k Dimitrijovi? Osud 35 000 divákov na štadióne - a oveľa väčšieho množstva ľudí v Rusku - závisí len na ňom ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (112)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Ale k čertu se vším já se bavil. Tenhle film si bere hodně ze Sudden Death se Žánem kde mi pár věcí nesedlo, tady je však o třídu líp vše vyladěno. Ano jistě je to totálně klišoidní a předvídatelný akčňák postavený na Die Hard konceptu, kdy dokážete v každé scéně odhadnout další vývoj filmu, ale možná, že právě něco takovýho jsem chtěl letos na poli akčních filmů po těch překombinovaných slátaninách vidět. Hloupej, béčkovej a na nic si nehrající kousek jak vystřiženej z devadesátých let. Scott Mann se opět ukazuje jako schopný tvůrce a servíruje slušnou porci zábavy které dominuje souboj dvou hovad Bautisty a Forda v kuchyni. Pravda bitky nemají žádnou extra choreografii jsou spíš živelný a brutální a občas trochu zběsile sestříhaný. Každopádně Bautista uvěřitelný hovado s respektem. Jeho neteř v rámci žánru přijatelná, teroristický komando super (opět je v něm jedna vražedná kundička, jak žánrové klišé vyžaduje) jenom pravda ten Brosnan je tu trochu do počtu a na plakát. Jinak je fajn, že se to celý nebere zbytečně vážně vtipný narážky okolo fotbalu super jo a když potřebujete evakuovat lidi z tribuny kde je bomba, tak stačí zařvat jenom Alláhu Akbar!75% ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Final Score je rekapitulácia dejov minulých a písanie si súperov na ruku je túžbou stopnúť film a povedať mladším o existencii Johna. Nemotorný Bautista nedokáže utiahnuť film a znova zvíťazila túžba režiséra uprednostniť muskulatúrneho hrdinu. Pohnútky k ochrane „rodiny“ sú zase v rovine diskutabilných. Východ ako vždy dodáva zlých, ktorých pohnútky sú ale oveľa lepšie a šialenejšie, plán dobrý. Len keby opäť nevsádzal na chodiaci steroidový stroj s akože šibnutou ženskou. Triafať sa nevie nikto, kontaktné súboje majú dobú tuhosť a dravosť, len sú nemotorné. Dodá sa vám taktiež miestny truľko a hodiny priemernej zábavy môžu napredovať. Je ale dobré, že snímok nechce veľa trikov, a zaobstará vám pocit návratu do minulých poctivých rokov. T7m u mňa nespadol na samotné klišoidné dno a poskytol nenútenú, i keď bezvýnimočnú zábavu. (videné 04.07.2019, BDrip) ()

Reklama

Strandmon 

všetky recenzie používateľa

V kategorii levných béčkových filmů nadprůměrná věc. Námět už samozřejmě otřepaný, ale mám tento druh příběhu rád a nedělá mi problém vidět ho ve více podáních, navíc některé scény mě příjemně překvapily. Vyzdvihl bych herce, protože jak záporáci (konečně žádní nazdárkové), tak hlavní hrdinové hráli dobře a je to samozřejmě jeden z aspektů, proč se na to dobře dívá. Ano, film je naivní a i když se to v nějakých scénách nedá, je lepší trochu přimhouřit očko, vypnout a užít si tohle kvalitní béčko. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slušné béčko s bitkami hromotĺkov z WWE a posilky. Potešila aj úloha Martyna Forda, ten chlap má chrbát a ramená ako letisko. Neskutočná figúra. Z neho by sa posral aj komixový hrdina. :) Dave je fajn herec. Síce nemá šancu sám utiahnuť celý film, ale dobre mu sekundoval Ray Stevenson, ktorý je sympatický, nech hrá akúkoľvek úlohu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď sa v prvej scéne objavil Bautista, vedel som, že je zle. Tento odfarbený Hulk nevie hrať ani behať, hlavne to druhé je pre akčňák kľúčové. Navyše pri svojom bezduchom pohľade drží zbraň jak smradľavú ponožku. No a potom tu máme štadión West Hamu a vraj elektrizujúcu atmosféru. Na West Hame je taká atmosféra len raz za rok, aj to len v zápase, keď sa im zase podarí v poslednom kole zachrániť ligu. No a aby sa zachovala pravá anglická kultúra, strčili tam aj pakoša. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)

Reklama

Reklama