Reklama

Reklama

Nikdy sa ťa nevzdám

  • Česko Unforgettable (viac)
Trailer 2

Tessa Connoverová (Katherine Heigl) sa len ťažko vyrovnáva s koncom svojho manželstva po tom, čo sa jej bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastne zasnúbi s Juliou Banksovou (Rosario Dawson). Nielen že Juliu privedie do domu, v ktorom s Tessou kedysi žili, ale aj do života ich dcérky Lily (Isabella Kai Rice). Julia, ktorá sa snaží zvyknúť si na novú úlohu manželky a nevlastnej matky, verí, že stretla muža svojich snov, muža, ktorý jej pomôže urobiť hrubú čiaru za jej pohnutou minulosťou. Tessina chorobná žiarlivosť však čoskoro prekročí všetky medze a nezastaví sa pred ničím, až kým sa z Juliinho sna nestane absolútna nočná mora. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (53)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Z obsazení jsem byl docela na film natěšený, protože i Rosario i Katherine jsou krásné ženy. Ale zrovna Rosario tady moc své herecké schopnosti neukazuje a mám pocit, že je to ona, kdo film hodně shazuje. Samozřejmě až po scénáři, který sám o sobě nemá čím překvapit a jede si v klasických nudných kolejích. ()

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Aneb když se žárlivá ex rozhodne nevzdat, a je ochutná pro svůj cíl i vraždit a důkladně si vše promyslet. Občas mě sice zaráží fakt, že si policie s dnešní technologií nebyla schopna zjistit, z jaké IP adresy byly zprávy na FB posílány a že David byl takový pitomec, že si fakta nezjistil dřív a že samotná kráva Julie většinu času vypadala, že se snaží vše co bylo proti ni skrývat, ale dobře, dalo se na to koukat, i když jsem se chvílemi fakt chytal za hlavu, konečná scéna plná akce to ale nakonec zachránila. 55% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nevýrazný filmový thriller s malou dávkou atmosféry, veľmi predvídateľný a plný slabých hereckých výkonov, ktoré ho skutočne posúvajú hlboko hlboko dole. Najmä Katherine Heigl je tu maximálne zlá a v prvej scénke, kde ju uvidíme z nej nebudeme mať dobrý pocit. Je to proste od pohľadu šialená ženská. Rosario Dawson je podľa mňa skvelá. Snaží sa tomu dať maximum, čo môže a celkovo to možno trošku funguje, no potom sú tu aj divné nasilu scénky ako napríklad strihy medzi toaletami a Tessou, čo chatuje na facebooku a pritom dostáva orgazmy. Nechápem. Záver je plný klišé a vôbec celý film je plný klišé a pôsobí viac TV kvality, ne ako reálny film z kina. Neodporúčam vidieť. Nemôžem povedať, že by som nevidel horšie thrillery od tohto, ale o moc lepším ho to nerobí. Nemyslím si, že by som ho zakopal pod zem, ako niektorí kritici, ktorých kanály na youtube sledujem, no určite to nebude niečo, k čomu sa vrátim, alebo by som odporúčam vidieť komukoľvek z vás. Hodnotenie: C- ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $12miliónovTržby USA $11,368,012Tržby Celosvetovo $17,768,012▐ Sokyne na život a smrť. Troška taká obohraná thrillerová platňa ale dobre. Je to dejovo a schémou už také tuctové ale výhodou je že herečky v hlavných úlohách to ako tak ustoja, uhrajú. /55%/ ()

Wallis3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hodinu a třičtvrtě! než se něco začalo dít! Nebo jestli si réža myslel, že to všechno před tím byla gradace atmosféry, tak nechť se réža vzpamatuje z toho heroinovýho opojení, protože to bylo strašný hovno! Héglová to všechno zvládla s jedním výrazem ve gsichtě, a když náhodou změnila miminku,tak se jí pohly akorát koutky kolem držky a vůbec to bylo takový, jak to lidově říct...no na hovno! Nechat si kytky, který někdo pošle, aby se to muselo vysvětlovat? Si děláte prdel ne!? To a mnohem víc v téhle kolosální 3,14čovině! ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Počas prípitku vo firme si na začiatku filmu môžete všimnúť, že Julia (Rosario Dawson) drží pohár v každom zábere v inej ruke bez toho, aby si ho podala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama