Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

TerezD 

všetky recenzie používateľa

Vcelku překvapivý snímek, podle posteru jsem čekala nějakou béčkovou lekačku, ale naštěstí došlo ke krásnému žánrovému mixu. Místy mi připadal snímek maličko překombinovaný, ale to nic nemění na tom, že se jedná o vcelku slušnou podívanou. Nakonec bych vytkla jednu zásadní věc - herecké obsazení, všechny postavy byly nevýrazné a Helen Hunt by měla brzdit s plastikami, jinak na stará kolena si zahraje maximálně v hororu. ()

Greya 

všetky recenzie používateľa

Vidím poklidně linoucí napětí pouze pro jedince, kteří na počátku nepoznají, kdo je za celým tímto nehonosem - plném zbytečných propletenin. Jindy nekomentuji stárnoucí herce, ačkoli zrekonstruovaná tvář paní Hunt mi naháněla hrůzu větší jak samotný film. Hudba doladila hvězdičku, jinak slabší průměrák.  ()

Reklama

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa

Nejhorší na tom filmu je Helen Hunt. Vypadá vážně hrozně. Hrozná je i pointa toho všeho, místo solidního twistu jsem se akorát dočkal co nejjednodušího rozuzlení, přitom to mělo dobrou myšlenku. Vypíchnout se musí ještě hudba, ta byla správně disturbed. Jinak celkem promrhanej potenciál urban legendy jménem Phrogging. Z toho mám celkem špatnej pocit. Jinak šedej průměr. 3* a.k.a 45% ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Je málo filmov, ktoré dokážu prísť s mnohými dejovými zvratmi a prekvapeniami a aj na konci stále logicky držať pokope a pôsobiť ako-tak uveriteľne. I see you sa to podarilo výborne a je pre mňa jedným z najpríjemnejších prekvapení za veľmi dlhú dobu. Príbeh, v ktorom sa jednej mierne dysfunkčnej rodinke začnú v dome diať divné a nevysvetliteľné veci sprvu pôsobí tuctovo a osobne som mal 1-2 tipy kto alebo čo stojí za týmito divnými úkazmi a prečo. Potom prišiel prvý zvrat, druhý ,tretí, a tak ďalej a zistil som, že so svojimi predpoveďami v úvode som bol pekne mimo. Okrem precízne vystavaného scenára s množstvom zvratov chválim aj hercov, ktorí si odohrali svoje a prispeli tiež významne k celkovému zážitku. Po technickej stránke je síce film priemerný, no vôbec mi to nevadilo, keďže ako som spomínal scenár a prepracovaný príbeh mi všetko vynahradili. Už dlho ma naozaj nič neprekvapilo tak ako vývoj ,rozuzlenie a záver tohto filmu. Slabších 5* 90% ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

Remeselne špičkovo natočený thriller, ktorý ma paradoxne viac bavil vo svojej pomalej, prvej polovici. Tvorcovia sa nám v úvode až škodoradostne smejú do tváre a hrajú s predstavivosťou každého. Po rozložení kariet sa fenomenálne rozohratá partia premení na priemerný thriller zo zaujímavým twistom. Btw casting na čele s takmer mumifikovanou Huntkou nebol vôbec dobrý. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama