Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (255)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Za mě výborný film stejně jako jednička, zde hlavně exceluje Salma Hayek, která si krade své scény pro sebe. Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson jedou pořád na stejně komediálně-akční vlně. Největší drsňačka je však právě Salma Hayek, která kosí jednoho nepřítele za druhým a do toho si myslí, že bude dobrá máma, což názorně předvádí tím, jak se stará právě o Reynoldse. :D Tahle dějová linka mě fakt bavila! :D ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Slabší než jednička, ale pořád sviští v solidním tempu, může se pochlubit solidní erkovou akcí a navíc Reynoldskovi s Jacksonem to parádně šlape. Zápletka s řeckým nacionalistou, který chce kvůli unijním sankcím zničit Evropu. sice nedávala tak úplně smysl, ale tady mi to ani nevadilo. Malý problém jsem mě se Salmou. Pořád vypadá úžasně, ale její uječené polohy mi občas lezly na nervy a na můj vkus se až příliš často uchylovala k vulgaritám, které mi připadaly strašně nucené. Naopak mě bavil Frank Grillo v roli agenta Interpolu a je škoda, že nedostal trochu víc prostoru. Celkově nenáročná zábava, u které se dá v pohodě vypnout. 75% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $38,014,727║ Tržby Celosvetovo $70,094,113▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,062,991║ Tržby za predaj DVD v USA $4,075,246║ Sila, prvý diel bol pre mňa maximálne otravný a bohužial aj nezábavný. Tak prečo nie druhý diel. Prišlo mi to zas celé silené a hlavne trápne. Nič tu poriadne nefungovalo, dialógy suché a tupé, nehorázne zlá zlátanina. Bojoval som s tým a trpel som ako sviňa. /30%/ ()

Tony.cs 

všetky recenzie používateľa

Ou. Jako samostatný film bych to ohodnotil 4* a byl bych rád, za slušnou zábavu. Ale jako hvězdně obsazené pokračování skvělé akční komedie tomu nemůžu dát víc. Pár dobrých fórů, ale na jedničku to ani náhodou nemá. Chybí tomu drive, nápaditost a feel prvního filmu. Scenárista také vykrádá sám sebe a digitální efekty byly využité až moc a tím pádem byly příliš viditelné. Škoda. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie filmu, ktoré nikto nechcel vidieť a žiadneho dospelého s normálnym vkusom nebude baviť. Tentokrát už ústredné trio tam na seba celý čas kričí, háda sa a fuckuje a niekde medzi tým hurhajom mal byť asi humor, ale ja som ho nenašiel. Neakčné scény sú regulérne peklo. Dej nedáva zmysel, záporák Banderas pripomína trápnu karikatúru z nejakej grotesky. Salma sa mi tým nonstop fuckovaním totálne sprotivila. Reynolds mi už v tejto ukecanej otravnej škatulke lezie na nervy. Veľká stretávka dvoch AA (afro amerických) legiend tiež za veľa nestojí. Takže to jediné, čo ma celkom bavilo, bola akcia. Nič extra pamätné, ale je to solídny priemer s dostatkom krvi a reálnymi kaskadérskymi kúskami. Akurát za tie CGI výbuchy by sa hanbili aj v Asylume. Trojka snáď vďaka mizerným tržbám nebude. 4/10. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)
  • Natáčení začalo 2. března 2019. Probíhalo v Chorvatsku, Itálii, Bulharsku, Slovinsku a Anglii. (Varan)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 38 milionů amerických dolarů, z celosvětových 70,1 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené