Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (255)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Další zbytečné pokračování úspěšného ale ve výsledku mírně nadprůměrného filmu. Druhý Bodyguard používá totožný humor i akční scény, ale je tak neskutečně zbrklý a narychlo zplácaný, že vypadá, jako by na něj tvůrci měli tak jeden natáčecí týden. Občasný záblesk humoru zde je ale nic to nezachraní ani akční scény, každých 10 minut. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem dať vyššie. Hoci akčné scény to má slušné a v poslednej tretine funguje aj humor. Lenže mám pocit, že toto bolo len účelovo vytvorené čudo, ktorého hlavnou devízou bolo natočiť známych hercov v pekných lokáciách. Charaktery sú nulové. Ich vývin smiešny. A motivácie ako vycucané z prstu nejakého primitívneho a nenápaditého scenáristu. Veci ako čierny otec, strach z gelata, alebo neustále odchádzanie a vracanie sa, začne byť po nejakom čase známkou nie len zlého vkusu, ale aj scenáristickej bezradnosti. Pričom keby si dali trošku námahy a snažili sa to hrať na ten buddy film s reálnym záporákom a trochou realistickosti mohlo by sa jednať o chuťovku. Toto je len výplach so známymi menami, pri ktorých zamrzí, že tu vôbec sú. Bayova spolupráca s Reynoldsom fungovala v mnohých veciach o dve triedy lepšie. Toto boli 2 hodiny zabitého času. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

První díl byl pro mě takový experiment a dobře dopadl. A tady to fungovalo ještě líp. Jako jo, děj není nijak zvlášť komplikovaný. A měla jsem strach, že dva blázni budou celou dobu jenom křičet a bejt sprostý na Bryce (první polovina taková vážně byla), ale jak to šlo dál, užívala jsem si ti ještě víc. A jo, až uvidím podruhé, bude to blokem a propiskou a budu dělat čárky za slovo "fuck", ale užiju si to stejně jako poprvé. ()

slord 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie, ktoré bolo úplne zbytočné. Prvý diel som si veľmi užil, dosť som sa nasmial, ale toto bolo pre mňa veľké sklamanie. Prišlo mi, že sa tam hláškuje úplne na silu a väčšina z toho vyšumí, Jackson a Reynolds majú síce opäť super chémiu, avšak Salma Hayek mi tu prišla dosť otravná (mám ju síce rád, ale tu ma teda vôbec nebavila) a jej akože hláškovanie bolo dosť trápne, Banderasa mohli lepšie využiť, ale takto to bol len úplne zameniteľný zloduch, ktorý ma vôbec nebavil. Pár dobrých akčných scén a 2-3 dobrých vtipov to vôbec nezachránilo. Mohlo to byť vo všetkých ohľadoch lepšie, ale vlastne nemuselo to byť vôbec. 4/10 ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Bohužel tohle pokračování akčně- parodický pecky se absolutně nepovedlo. Uřvaná, ale skvěle vypadající Salma, která mě rajcovala, ale i srala, úplně děsnej, a mnou neoblíbenej  António Primeros, a děj, kterej hlavně v první polovině bez většího smyslu uhání jak ztřeštěnej.  Průměr jak prase. Pokračování ale většinou tenhle úděl maj. 60%. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)
  • V jedné scéně můžeme vidět, jak Michael Bryce (Ryan Reynolds) zneškodní nepřítele lahví ginu Aviation. Jedná se o skutečnou značku, kterou vlastní právě Reynolds. (rudicz)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 38 milionů amerických dolarů, z celosvětových 70,1 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama