Reklama

Reklama

Matt Logelin (Kevin Hart) to nemá ľahké. Jeho milovaná manželka Liz (Deborah Ayorinde) nečakane zomrie po pôrode ich dievčatka Maddy (Melody Hurd), na ktoré sa obaja veľmi tešili. Matt tak zostáva na výchovu dieťaťa sám a napriek mizivej podpore okolia sľubuje svojej dcére, že to zvládne. Veď je predsa jej otec! Niekedy hovorí, že pre dievčatko by bolo lepšie, keby prišlo o otca a zostalo s matkou. Ale teraz, keď osud rozhodol inak, statočne bojuje s plienkami, dojčenskými fľašami a dcérinými neposlušnými vlasmi. Neodradia ho ani skeptické poznámky rodičov, ani to, že ho odmietla podporná skupina pre novopečené matky. Robí všetko pre to, aby jeho dievčatko malo krásne a šťastné detstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Ale hej, je to za 4 ...nech nežeriem :) Malo to tú správnu chémiu a jednoznačne najsympatickejšie malé dievča :) Kevin Hart má dokonalý dar byť dobrý keď je vážny a idú mu aj komédie. Tento film má síce písané, že je dráma ale neverte tomu, v podstate je skvelý rodinný film s prvkami komédie. Dráma je silné slovo. Je to taký film v ktorom by ste chceli žiť až teda na udalosť na začiatku. Neviem prečo to má také pomerne nízke hodnotenie ?! Je to jeden z mála filmov dnešnej doby bez nejakej nemenovanej dekadentnej propagandy a to je ľudia boží film od NETFLIXU ! ?  Už aj z toho dôvodu musím dať štyri z päť....trošku mierne dlhšia stopáž ale nenašiel som tam hluché miesto. Príjemný film ktorý ukazuje ešte tie staré hodnoty ako rodina a všetko okolo toho. 80% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Netflix je na filmovom poli úplne v prdeli. Veď oni nevedia natočiť už ani blbý doják o vdovcovi, ktorý sa musí starať o svoju dcéru. Čiže žáner, ktorý vie natočiť pokleslý Hallmark ľavou zadnou. Tento film je strašne rozťahaný. Ani raz ma to nedojalo. A to ani náznakom. Občasné komediálne vsuvky sú iba trápne. Stopáž je neznesiteľná. Dokonca ani tá romantická línia v druhej polovici vôbec nefunguje a vzťah medzi hlavným hrdinom je jeho dcérou je nemastný neslaný. Hart sa celkom snažil, ale pôsobil na mňa, že sa sústredil hlavne na to, aby komediálne neprehrával, takže vo výsledku bol tak utlmený, že iba nudil rovnako ako celý film. Strašná slabota. Zlatý Hallmark. 3/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

i přes vážnější téma ve finále příjemný film.Hart potvrdil,že dokáže být i víc než jen vřískající skřítkek a tady je uvěřitelně civilní.Až mě skoro mrzí,že tomu prostě nemůžu dát víc,protože tady není nic co by už nebylo jinde,vývoj je očekávatelný a skončí to přesně tak jak mě napadlo už asi v páté minutě.Nějaké to klišé je pak také samozřejmostí,ale aspoň jich tu není tolik a vyloženě nebijí do očí...60% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, v ktorom pravdepodobne prvýkrát môžeme vidieť aj trochu vážnejší herecký tvár Kevina Harta. Nemyslím to zle, ale príbeh napriek vážnosti je miestami zjednodušený. To, s čím sa musí vysporiadať mladý a neskúsený otec bez pomoci drahej polovičky, si vie predstaviť (a hlavne precítiť) ten, kto podobným stavom sám prešiel. Je jasné, že keď okolo vás máte ľudí (príbuzných, kamarátov), ktorý vám dokážu pomôcť, tak jednotlivé situácie prekonávate ľahšie. V tomto filme však jednotlivé veci sú strašne vyvážené a takmer všetko klapne. Matt Logelin (postava Kevina Harta) má dobré zamestnanie a hlavne veľmi dobrého šéfa, ktorý toleruje veľa vecí a je nápomocný. Má kamarátov, ktorí síce majú svoje muchy, ale za to majú dobré srdce a v drobných veciach sa dá na nich vždy spoľahnúť. Aj matka jeho bývalej manželky, napriek tomu, že v ich vzťahu je určitá neprekonateľná prekážka, je nápomocná a nesnaží sa zneužiť vzniknutú situáciu. Takže chcem len povedať, že takmer všetky problémy sú riešené až príliš „v pohode a bez väčších komplikácii“. Aká je pravdepodobnosť toho, že aj v reálnom živote sa rieši podobná situácia s podobnou „ľahkosťou“? Nemyslím nič zle, len ma zaujíma, že prečo Paul Weitz zjednodušuje niektoré veci. Pretože takýto postup nepridá na vierohodnosti príbehu. Čo sa týka hereckých výkonov, tak komická tvár Kevina Harta, pochopiteľne, je maximálne minimalizovaná a do popredia sa dostáva vážnejšia postava. Miestami to funguje, miestami nie. Takže aby som to zhrnul. Film „Faterhood“ od Netflixu má svoje lepšie stránky, ale vďaka zjednodušeniu niektorých situácii sa vzdialenosť medzi ním a reálnym životom sa zväčšuje. P.S.: Spomínate si ešte na podobný film od Kevina Smitha? Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Debut komikov/komediálnych hercov v dramatických vodách je pre mňa veľká udalosť a filmový sviatok. Výsledky týchto spojení boli vo väčšine prípadov absolútne fenomenálne (Adam Sandler – Uncut Gems / Jason Bateman – Ozark / Vince Vaughn – True Detective, Block 99, Dragged). Na rad musel eventuálne prísť aj uškriekaný krpec Kevin Hart a hoc sa snažil a išiel až na doraz, ťažko sa mi mu verilo. Celý čas som sa nevedel oprostiť od jeho "minulosti" a stále čakal, kedy padne nejaký ťažký fór a plač/smútok premení na smiech vo vysokých tónoch jemu typických. Nie je to ale koniec koncov čistokrvná dráma, od nejakej silne srdcervúcej má ďaleko, pôsobí skôr rodinne a nejaké prvky komédie zostali, no ich začlenenie našťastie pôsobilo prirodzene. Príjemné sledovanie, rýchlo odsýpalo a rešpekt pre Harta narástol. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama