Reklama

Reklama

Matt Logelin (Kevin Hart) to nemá ľahké. Jeho milovaná manželka Liz (Deborah Ayorinde) nečakane zomrie po pôrode ich dievčatka Maddy (Melody Hurd), na ktoré sa obaja veľmi tešili. Matt tak zostáva na výchovu dieťaťa sám a napriek mizivej podpore okolia sľubuje svojej dcére, že to zvládne. Veď je predsa jej otec! Niekedy hovorí, že pre dievčatko by bolo lepšie, keby prišlo o otca a zostalo s matkou. Ale teraz, keď osud rozhodol inak, statočne bojuje s plienkami, dojčenskými fľašami a dcérinými neposlušnými vlasmi. Neodradia ho ani skeptické poznámky rodičov, ani to, že ho odmietla podporná skupina pre novopečené matky. Robí všetko pre to, aby jeho dievčatko malo krásne a šťastné detstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Hmmmm....Kevin Hart je fešák, který má určité charisma....Bylo by fajn, aby se natáčelo víc takovýchto filmů, které ukazují, že život dítěte není jen o vztahu s matkou, ale jsou tam opravdu i otcové..tedy - je super, když tam jsou...Nic extra...i když - ano, je to smutné a těžké, ale já prostě nejsem na ty "hepáče"... ()

CaptainCzech 

všetky recenzie používateľa

Téma vypadalo dost nadějně ale hned od začátku musím říct, že komediálních prvků se tu moc nedočkáte (nějaké tam sice jsou, ale ty působí spíš trapně, než vtipně. Čest výjimkám). Je to až zbytečně moc těžkopádný drama, kdy se v každé druhé větě říká ''tohle by si tvoje máma přála'' ''tohle by tvoje máma udělala'' atd. je toho fakt zbytečně moc a věřím že spoustu lidí to pak už začne štvát. Přitom první půl hodina celkem šla a mělo to co říct, bohužel tím to i končilo. Pokud bych si chtěl dát někdy film na téma vdovec s dítětem, tak si mnohem raději pustím s Benem Affleckem Táta na plný úvazek. Za mě slabší 2* ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, v ktorom pravdepodobne prvýkrát môžeme vidieť aj trochu vážnejší herecký tvár Kevina Harta. Nemyslím to zle, ale príbeh napriek vážnosti je miestami zjednodušený. To, s čím sa musí vysporiadať mladý a neskúsený otec bez pomoci drahej polovičky, si vie predstaviť (a hlavne precítiť) ten, kto podobným stavom sám prešiel. Je jasné, že keď okolo vás máte ľudí (príbuzných, kamarátov), ktorý vám dokážu pomôcť, tak jednotlivé situácie prekonávate ľahšie. V tomto filme však jednotlivé veci sú strašne vyvážené a takmer všetko klapne. Matt Logelin (postava Kevina Harta) má dobré zamestnanie a hlavne veľmi dobrého šéfa, ktorý toleruje veľa vecí a je nápomocný. Má kamarátov, ktorí síce majú svoje muchy, ale za to majú dobré srdce a v drobných veciach sa dá na nich vždy spoľahnúť. Aj matka jeho bývalej manželky, napriek tomu, že v ich vzťahu je určitá neprekonateľná prekážka, je nápomocná a nesnaží sa zneužiť vzniknutú situáciu. Takže chcem len povedať, že takmer všetky problémy sú riešené až príliš „v pohode a bez väčších komplikácii“. Aká je pravdepodobnosť toho, že aj v reálnom živote sa rieši podobná situácia s podobnou „ľahkosťou“? Nemyslím nič zle, len ma zaujíma, že prečo Paul Weitz zjednodušuje niektoré veci. Pretože takýto postup nepridá na vierohodnosti príbehu. Čo sa týka hereckých výkonov, tak komická tvár Kevina Harta, pochopiteľne, je maximálne minimalizovaná a do popredia sa dostáva vážnejšia postava. Miestami to funguje, miestami nie. Takže aby som to zhrnul. Film „Faterhood“ od Netflixu má svoje lepšie stránky, ale vďaka zjednodušeniu niektorých situácii sa vzdialenosť medzi ním a reálnym životom sa zväčšuje. P.S.: Spomínate si ešte na podobný film od Kevina Smitha? Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Kevin Hart, ten malej ukecanej černoch, co v nenáročných komediích hraje stále stejného malého ukecaného černocha v lehce dramatičtější roly a docela mu to sluší. Ano, bavíme se tady o stokrát přepraném triku….jeden rodič umře, druhý se sám musí postarat o potomka a za to, že byl celý rok hodný mu Ježíšek donese novou lásku……..ok, tohle je klišé velikosti Mount Everestu, ale nějakým kouzlem to funguje. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Konečne príjemný film na netflixe a bez propagandy. Poukázanie na to, aké ťažké je sám vychovávať dieťa, a v tom veľký klobúk dole pred slobodnými mamičkami, ale tiež že vo dvojici sa to proste ťahá lepšie. Kevin Hart s výborným dramatickým výkonom. Pre lepšie hodnotenie mi tam chýbalo niečo viac, buď ešte niečo vtipnejšie alebo silnejšie. Ako kedysi špičkovo dokázali v Bez návodu resp. Aj dvaja sú rodina. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené