Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (122)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To, že to má nápad a aj vzťahový vývoj je pekné. Lenže to prichádza v dobe, kedy ma Marvelovky už neberú a ani ma nemajú veľmi čím zaujať. Toto bohužiaľ pozerám len zo zotrvačnosti, lebo som už do toho investoval veľa času. A k nejakému koncu sa chcem dopracovať. Páči sa mi, že to nebolo hlúpe a že si to dopomohlo aj vtipom. Rovnako oceňujem, že tam funguje aj kauzálnosť. Mrzí ma zbytočné spomaľovanie a zbytočné logické kiksy ( aspoň zo začiatku). Čím sme bližšie koncu tým dávajú aj nelogické scény zmysel. Tempo je dakedy trestuhodne pomalé, inokedy som mal pocit, že to svojou dynamickosťou utlmuje realitu okolo mňa. Ale tým pádom sa tu ukazuje určitá nevyváženosť. Bez tých moralitiek by to bolo krajšie. V temnejšom vyznení aj pamätnejšie. Takto je z toho prapodivná depka. Tretiu sériu už prosím nie. 2. séria 60% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Loki dostal seriálové zmŕtvychvstanie a stal sa z neho SPOILER ALERT Boh času SPOILER END takže prečo nie? Škoda len, že ak Marvel resp. Disney nevymyslí niečo, ako ho odtiaľ dostať, tak sme oňho prišli nenávratne. Buď to tak Marvel a Disney plánovali, že skončia v najlepšom, alebo nás čaká veľký obrat v spojení s Kangom? Uvidíme, nechajme sa prekvapiť. Samozrejme ani druhá séria nevsádza na akciu ako Falcon a Winter Soldier, ale skôr na príbeh, časové hrátky a charizma hlavných predstaviteľov, ale človek už vie, do čoho ide, takže to nevadí. Vedel by som si predstaviť finálnu tretiu sériu, len neviem, čo by som od nej ešte mal očakávať, keďže vrchol všetkého sme už dostali a viac sa posunúť nedá. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Loki ako najlepší seriál od Marvelu opäť nesklamal a predviedol nám skvelú podívanú. No a že to teraz Marvel potreboval. Vynikajúco vystavaný príbeh a úžasný prerod Lokiho postavy, nikdy by som netipoval, že si ma tak získa. Tom Hiddleston ma ale presvedčil a aj napriek tomu, že som Lokiho nikdy nemal rád tak na konci zimomriavky, ohromujúce finále a stal sa zo mňa fanúšik tejto postavy. To síce platilo už od prvej série, ale tu si ma získal ešte viac. Nemôžem nepochváliť aj Mobiusa, túto postavu som si zamiloval a dúfam, že Owena ešte uvidíme. Finále strhujúce a ako povedal sám Tom, nádherné zakonečenie 14 ročnej cesty jeho postavy. Do toho vynikajúci soundtrack, ktorý sa ešte viac vylepšiel a ja dávam zase za plný. Veľmi som zvedavý, ako sa z tohto bude ťažiť v ďalších projektoch. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna se vydala nepředvídatelnými (časovými) cestičkami a mistrně se obloukem navrátila k finále S1. Jestliže ostatní Marvel seriály / filmy a jejich tvůrci tápou, tady se sešlo všechno – charizmatičtí herci a postavy (Tom Hiddleston jako Loki v čele – i když už vyloženě za hrdinu, ale též Mobius, Sylvie, OB, Victor Timely), rafinovaní scénáristé, šikovní výtvarníci, nadějná skladatelka a schopní režiséři, držící pohromadě (možná až překomplikovanou) multi-časovo-vesmírnou zápletku, ze které se nejednomu zatočí hlava. ()

ViktorS 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá séria Lokiho je v mojich očiach o niečo lepši ako prvá. V postate hneď od začiatku je tu stanovený jasný problém, ktorý treba vyriešiť. Lenže aj keď to miestami vyzerá jednoznačne, tak postupom seriálu si začneme uvedomovať, že ten problém, ak sa to tak vlastné môže volať, je oveľa komplexnejší. Mňa len udivuje ako tvorcovia dokázali nakoniec celú tu problematiku skĺbiť do tejto skvelej druhej série. Všetko nie je dokonalé, ale to sa ani nedá. Občas bolo tempo trochu pomalšie a nudnejšie, ale často bolo plné napätia a očakávania z toho, čo bude ďalej. Každou časťou sme sa dozvedeli čosi viac a výsledok bol proste úžasný. To pravé Marvel Sci-fi. Prekvapivé bolo pre mňa, ako bola nakoniec vykreslená postava Toho kto zostáva, a celkovo bolo úžasné sledovať ako sa Loki snaží vyriešiť celú problematiku a zachrániť priateľov. Keď si divák myslel, že to najhoršie už bolo, prišlo ešte niečo horšie a Loki to opäť musel riešiť. Jeho postava si prešla veľkou zmenou k dobru, rovnako tak aj ostatné vedľajšie postavy. ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (10)

  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)
  • Natáčení začalo 13. června 2022 v Londýně. (KGBelik)
  • V epizodě jsou zmíněny události filmu Thor (2011). (Knowho)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Reklama

Reklama