Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví medzinárodní špióni Gregorio Cortez (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Guginová) sa po čase strávenom pokojným rodinným životom mimo aktívnu službu vracajú do špionážnych vôd. Vzápätí sú ale zajatí nepriateľom. Okrem nich zmizlo aj sedem ďalších prvotriednych špiónov. Zdá sa, že v tom má prsty techno-génius Fegan Floop so svojimi nevídanými vynálezmi a premenami. Všetko nasvedčuje tomu, že osud Gregoria a Ingrid - a možno aj celého sveta - závisí na odvahe a schopnosti ich detí Carmen a Juniho. Tí sú žiakmi základnej školy a ich špiónske vzdelanie pochádza nanajvýš z počítačových hier. Majú však k dispozícii napríklad batohy s tryskovým pohonom, nadsvetelné lietadlá, príručné ponorky, elektrošokové žuvačky a, predovšetkým, svoje vynaliezavé hlavy a silu vzájomného rodinného puta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dlho som sa odhodlával k tomuto filmu, aby som nebol sklamaný, takže som sa pripravil na rôzne variácie. Rodriguez však nespravil skoro žiadne chyby. Myslím aspoň s malým potenciálom, aký film mal a využil ho naplno. Nevylučujem, že čakaním na klasickú rodriguezovku, by som z kina aj ja odchádzal nespokojný, takto je to ale patrne dobrý priemer, v ktorom si prídu na svoje nielen deti. 70%. ()

Redlum 

všetky recenzie používateľa

Kdyz si zvyknete na to, ze hlavnimi "bouchaci" nejsou dospele hromady svalu, ale male deti, ze padousi vypadaji jako palce, a ze hlavni zapletka filmu se toci kolem armady deti-robotu, ktere maji zamorit svet, budete se bavit. Robert Rodriguez se vratil tam, kde s filmem zacinal. Do dob sveho detstvi. Pokud to prijmete, neni ceho se bat. Jen necekejte krev, protoze te byste se zde neco nahledali. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Robert Rodriguez, Danny Elfman a John Debney: 1. Cortez Family ,2. My Parents Are Spies ,3. Spy Wedding ,4. Spy Kids Demonstration ,5. Parents On Mission ,6. Kids Escape House ,7. Pod Chase ,8. The Safehouse ,9. The Third Brain ,10. Buddy Pack Escape ,11. Oye Como Spy ,12. Floop's Song (Cruel World) ,13. Spy Go Round ,14. Minion ,15. Sneaking Around Machetes ,16. The Spy Plane ,17. Floop's Castle ,18. Final Family Theme ,19. Spy Kids (Save The World) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Je to dávno za nami. Sme finanční makléri.“ Dnes sa mladí diváci na SPY KIDS pozerajú na môj vkus až príliš... chladnokrvne? Pritom v roku 2001, kedy mala táto vydarená rodinná akčná komediálna špionážna paródia premiéru, z nej boli mnohí paf a dušovali sa, aký je ten Robert Rodriguez (DESPERADO, OD SÚMRAKU DO ÚSVITU, FAKULTA, ŠTYRI IZBY) frajer, keď dokázal tak rozkošne preradiť z brutálnych, vyložene „dospelých“ hororov a trilerov, na podarenú hračkársku blbôstku, ktorej nechýba kúzlo okamžiku (besný úvod so šialeným „prepadom svadby“ pomocou helikoptér s rotačnými guľometmi a zamilovaným párikom, romanticky odlietajúcim padákmi na motorový čln... neuveriteľné), uvoľnení herci (Banderas, Guginoová) ani smršť skvelých nápadov (už po stránke kostýmov a výpravy vyzerajú SPY KIDS pôsobivo, nevraviac o všetkých tých efektoch, maskách „Palcov“ či bondovských vynálezoch). Rodriguez dokázal už vtedy (táto super schopnosť mu zostala) nakrútiť za menší rozpočet veľkolepo vyzerajúci film. Faktom je, že už v r. 2001 mnohým SPY KIDS nesedelo (komerčný ohlas ale bol taký veľký, že vznikli ďalšie dve časti). Takže vlastne nečudo, že ich hodnotenie osciluje medzi 40% a 80%: občas vtipné a kúzelné (aj vďaka hereckým kreáciám Rodriguezových maskotov - Trejo, Marin, Patrick), inokedy naozaj už až príliš príšerne roztatárené. Tak si vyberte. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Cele to bolo take urobene pre detske oci, ved aj samotny nazov filmu to prezradza. Na moje prekvapenie to zas nebol tak spatny film z pohladu mojich oci. Malo to svoj specificky naboj atraktivnosti, co bolo skraslene roznymi, bizarnymi kulisami a postavickami hlavne na tom podivnom hrade, kde hlavnymi bodyguardmi boli prstovi panacikovia pomenovany palcami:) Bizarnost pri palcoch nekonci, ale pokracuje v roznych zmutovanych agentov do roznych zdeformovanych hybridov, ale na sposob skor milejsieho a detskejsieho vzhladu. Nezabudlo sa ani na rozne digitalne ulety roznych vylepseni, ktorymi by ani nepohrdol samotny James Bond:) Antonio Banderas si tu skor zahral taku mensiu rolu a pripadal mi v nej, ako nejaky pako, ktory uz fakt neviem, kde ma skor skocit. Dialogy vo filme neboli nic moc, take jednoduche a do pohody dost tuctove a nevyrazne vo vsetkych ohladoch. Ako celok sa film drzi na priemernej hranici bodovania a preto su moje dojmy z filmu celkom pozitivne. Musim povedat, ze film sa dal v pohode zgustnut, aj ked to je film skor urceny pre mladsie publikum. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (19)

  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)
  • Pohled na San Diablo je ve skutečnosti pohled na Santiago de Chile. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Reklama

Reklama