Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Detská naivná debilina, do ktorej nejakým zázrakom prehovorili do hlavnej zápornej úlohy aj môjho obľúbeného Slya. Preboha, nikdy viac do toho už nechoď Rambo, lebo ti to bude raz na hanbu, inak pre deti skvelý úlet, ale nič viac... :) Update 07. 01. 2021: Po zhliadnutí s dcérkou to malo nakoniec aj malý edukatívny význam, kde som jej vysvetlil závislosť na hrách a naviac to mám aj v 3D, takže to nakoniec nebolo také hrozné, samozrejme z detského uhla pohľadu, inak takmer odpad. ()

lekr odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu ale opravdu příšerný film. Slavné hollywoodské star zde ze sebe dělají pitomce včetně jinak skvělého Stallona. Pitomý příběh na pomezí filmu a videohry který si myslí že nás zaujme tím že si tam nějakej kluk hraje Jamese Bonda jako vystřižený z kouzelné školky no to je opravdu ale opravdu na mě moct!!!! Nenávidím tenhle film!!! ()

Reklama

Damiel 

všetky recenzie používateľa

Upřímně řečeno, dějově je trojka Spy Kids skoro o ničem. Pokud ale na film budeme pohlížet tak, že děj je vedlejší a bavit nás budou tisíce technických vychytávek, s nimiž si Rodriguez vyhrál, zase to až tolik nevadí. Spy Kids 3D je také přehlídkou hereckých hvězd, i když většina z nich kromě Sylvestera Stalloneho dětem jen sekunduje: Salma Hayek, George Clooney, Elijah Wood, dokonce i Antonio Banderas, uvedený v titulcích na prvním místě, se objeví jen na posledních pět minut a řekne všehovšudy asi tři věty... To si fakt může dovolit jenom Rodriguez a jeho parťáci :) ()

Macejko 

všetky recenzie používateľa

Nostalgia pracuje. Ono je to vo svojej podstate (a vlastne vo všetkom ostatnom) strašná demencia, ale podávaná tak úprimne, že sa na ten film nedá byť nahnevaný. Rodriguez dobre vedel, čo točí, a nesnažil sa to nijakým spôsobom maskovať alebo nedajbože brať vážne (-"Sú tam dva vypínače: jedným sa ukončuje hra a druhým sa púšťa Hračkár na slobodu." -"Ktorý idiot toto vymyslel?"). Kopec uletených nápadov (robotí duel a závod na motorkách som ako decko neskutočne žral), plejáda cameo roličiek a tiež jednoduché, zrozumiteľné a na detskú myseľ fungujúce posolstvo. Dokonca mám dojem, že aj tie odporné triky sú odporné zámerne a majú reflektovať nedokonalú grafiku vtedajších počítačových hier. ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Robert Rodriguez si to dal. Třetí díl rozverné špionské komedie pro děti jde dokonce tak daleko, že si dovoluje spojit reálný svět a plošinovky s absencí děje! Formální stránka filmu je neskutečná, škoda jen, že se Rodriguez rozhodl sázet tolik na 3D efekt, který působí poněkud směšným dojmem. Chápu, že tenhle snímek neustojí každý, takže se ani zdejšímu hodnocení nedivím, na druhou stranu je bezva, že se konečně někdo rozhodl něco podobného zkusit. Rodriguez podrobuje většinu stopáže přízpůsobení formě. Každý detail tu má své opodstatnění, narozdíl od reálných filmů není zaostřeno jen popředí, ale kamera se věnuje všemu. Děj samotný je absurdní, jednotlivé postavy mluví do kamery (hlavně Stallone), stejným způsobem, jak to činí jejich herní vzory. Ač jsou dialogy svým způsobem směšné, fungují přesně tak jak mají, jedná se totiž opět pouze o jistou daň, kterou bylo třeba výsledku dát. Jako třešnička na dortu jsou tu pak různé konfrontace s realitou, ať je to zábavná vsuvka s programátory nebo Demetra jako postava sama o sobě. Funkční celek podřízený nápadu. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (13)

  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)
  • Sylvester Stallone v jednom z rozhovorů prozradil, že se ptal svých dětí na jejich názor na předchozích díly série Spy Kids a zda by měl přijmout roli i v tomto pokračování. (Elbarto08)
  • Sylvester Stallone o filmu prohlásil, že je to jediný snímek, ve kterém hraje a na který se současně mohou dívat i jeho děti. (VMa)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama