Reklama

Reklama

Sputnik

  • Rusko Спутник (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vzhledem ke svým kontroverzním metodám je mladá lékařka Tatiana Yurievna (Oksana Akinshina) na propasti ztráty lékařské licence. Její kariéra však možná neskončila. Poté, co je Tatiana přijata armádou, je přivedena do zabezpečeného vědeckého výzkumného zařízení, aby vyhodnotila velmi zvláštní případ, případ Konstantina Sergejeviče (Pyotr Fjodorov), kosmonauta, který přežil záhadnou vesmírnou nehodu a vrátil se na Zemi jedinečně pozměněn: uvnitř něj žije něco, co se ukazuje až pozdě v noci. Armáda však má zlověstné plány. Tatiana chce zabránit tomu, aby vojáci zabili Konstantina. A stvoření samo o sobě prospívá ničení. (C0r0ner)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (145)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Áno, námet je podobný ako je Votrelec, aj keď iba naozaj veľmi okrajovo, tu totiž votrelec hostiteľa nezabíja. Príbeh mohol byť zaujímavý, len mám pocit, že ho autori trocha odflákli. Najlepšia bola vizuálna stránka a pekná práca so svetlom. To ostatné skôr podpriemer. Aj od záveru som čakal viac. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Když vyšel Sputnik, bylo mi to putnik, takže sem film ignorovala a byl mi volnej jako Alíkova mikina (v tý by jste mě fuck nechtěli vidět). Jenže spoustu filmů odsunuli, přesunuli, zasunuli, vše dostupný na co sem měla chuť už sem viděla a tak sem si musela vybrat jestli budu čumět do kamen (který nemáme), na Ordinaci a nebo zkusim filmy, kterým se vyhýbám jak ministrant knězi. A tak, když Alík navrhl Sputnik, odevzdaně sem kývla a v duchu si říkala, že při nejhorším prostě usnu a nebo se vyleju jak váza. Jelikož rusky umím (čumíte co, že " Ja gavarju pa ruski" heč ! ), tak sem si to pyšně mohla dát v originále, než mi bylo řečeno, že v jiným jazyce to stejně nevyšlo. Každopádně sem díky tomu mohla okázale mrdat na slovenské titulky (Jinak víte, že slovensky umím taky? Double heč !! A jop i anglicky, Triple heč !! ) . No jo, no jo tak teda k filmu, už nebudu zdržovat tím kolik umím jazyků (hodně a jop - Děsně ráda machruju). Tááákže.... Někdo v sobě má tasemnici, někdo miminko (většinou to bývají naprcané ženy) a někdo je originální a má v sobě emzáka. Emzák asi bude upír, páč nesnáší světlo a tak se dere ven vždy až v noci a to velmi originálním otvorem (No tak ne, klasika hubou, ale uznejte, že být to prdelí, tak by to byla prdel) . Emzák se ukrejvá v kosmonautovi kterej ho, Buddho div se, přitáhnul z vesmíru a místní maršál Malinovskij se na utajené základně, utajeně pokouší emzáka ovládnout. Na pomoc si přizve velmi šukézní a extrémně radikální Oksanu "Co můžu, to poruším" Akinšinovou a už tu máme vymítání emzáka z hlubin kosmonautovi duše. Oksana a kosmo Pjotr na sebe čím dál tím víc vrhají mrdací pohledy a je jasný, že se všechno posere. No a ono se to taky posere a to přímo kolosálně. Kdo, co, jak a proč nakonec dopadne Vám tentokrát neřeknu, jelikož mě Sputnik přímo zvráceně bavil a tak, pokud chcete vědět jak to dopadlo, musíte si to buď pustit a nebo hledat spoilery jinde. PS: Všichni chcípnou. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Každé 2-3 mesiace mám slabšiu chvíľku, a pozriem si Votrelca od jednotky po trojku (to znamená aj dvojku - pre nechápavých). Je to proste môj “miľuvaný film”, pričom Alien je najkrajšie monštrum, aké bolo kedy vymyslené, akurát stretnúť by sme ho nechceli. Včera bol taký deň - minochodom. No a keď som zabil 6 hodín života sledovaním tejto kultovej záležitosti, napadlo ma pozrieť sa do rubriky “podobné”. Veľa krát sa mi v minulosti stalo, že mi nejaký “vysoko postavený”, konkrétny idiot z delegácie ČSFD zamietol “tag” či pridanie snímku do spomínanej kategórie (akoby to bolo len za zásluhy či výsada kráľov nad 876 tisíc bodov), tak som zo zvedavosti nahliadol aj tunáko, a vyskočil mi akýsi ruský “Sputnik”. Zvedavosť mi nedala, začal som lašovať po interňieťe, lebo momentálne “jediným” hororom, voľne dostupným pre všetkých ľudí na tomto svete, je Igorova tlačovka, ktorú už sledujú aj na CNN či BBC - “LIVE”, lebo takého mentálne slabého jedinca už dávno v žiadnej krajine nemali, pričom by to bola celkom slušná prča, pokial by neriadil tu našu. ALEBO, počas skurvených správ na Jojke, Markíze či TéAtrojke, lebo Koronakokotina, sa za posledné desaťročia stala najväčšími psychologickým strašiakom pre slabomyseľných, pričom keby v tejto dobe niekto vraždil podľa všetkých hriechov biblie, musel by ich počet navýšiť minimálne o dalších “Se7en”, aby sa aspoň na titulku rybárskych novín dostal. Taaak, trošku som si uľavil - iný už nebudem, kto ma nemá rád, nech ma vyjebe z obľúbených ako “ricci.s” :D A film? Pre interesujúcich niekoľko podstatných informácií. Nie, Ridli Skot to netočil, Bred Pyt tu nikoho nezachráni, Dženifer Anyston Vám cecky neukáže, ani na žiadne bombové efekty od Copperfielda tu nenatrafíte. Zázraky teda čakať rozhodne netreba, toho sa hádam dočkáme keď kompetentným rozum v laviciach NR do polohy “ON” docvakne, no každopádne, zlý tento sajnsfikšn od Putina rozhodne nie je. Treba jedine predsudky z pionierskeho tábora za hlavu zahodiť, červené šatky s cvičkami nahodiť, a budete spoko. Normálne rozmýšľam, že dám štyri, len mám obavy, že ma budú ľudia posudzovať - “Ale čo Ti jebe?!” Tento posledný sa mi fakt podaril :D ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Ani ryba ani rak, zasadenie do komunistického Sovietu tomu tiež veľa nepomohlo... minimálne čo do uveriteľnosti vývoja udalostí na základni. Čo tam tie postavy predvádzajú, to by si za daných podmienok nemohla dovoliť žiadna z nich. Ale "votrelček" vyzeral vynikajúco, zápletku to malo pomerne hravú a ani spomínané postavy (samé o sebe) neboli úplne márne... skrátka obyčajne vydarený príspevok do žánru, pri ktorom je škoda, že nemal odvahu byť niečím viac alebo aspoň byť iný do všetkých dôsledkov (čo je všeobecný a najväčší problém súčasnej, komerčnejšie ladenej ruskej kinematografie). ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

indie ruska verze arrival - ale cest bratrum jak to natocili, kamera,hudba,strih,efekty..perfekto zase je mi smutno ze jsme takovy bridilove, snad ten zizka vyjde, ale jinak respekt bratrum - aspon za prvnich 40min top - pak se ztoho stane vole takova picovina ten pribeh a nelogicka sracka, ze to neni mozny..takhle to zahodit.. a ten konec dopici !!!!!! no bylo to nadejny ale bohuzel.. :( ()

Galéria (92)

Zaujímavosti (1)

Súvisiace novinky

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

04.03.2022

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate odstartuje 9. března pražskou část festivalu v kině Lucerna a následně se přesune do Brna. Kromě hlavní filmové soutěže, legend žánru a… (viac)

Reklama

Reklama